Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

i grać w jakiś wymysłach pokroju 1260p albo 1080p w Returnalu? Szanujmy się.

No o tym mówie. PC inny świat. Tu jest konsolowo i konsolomaniaki. Dlatego się dziwie że te słabe zarzutki stawiasz.

Aktualnie liczy sie tylko Sonka i Nintendo - jakbyś chciał wiedzieć. :)

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

A gier z PS może nie kupują, bo to najlepsze studia XGS tworzą tytuły które królują na listach sprzedaży na Steamie. Czyli akurat Deathloop się pewnie tam znajdzie.

NINTENDO XDDD Jeszcze Sonkę rozumiem, ale tylko jako dodatek do Xboxa. Nigdy główną czy broń boże jedyną konsolę, tam nie ma niczego z duszą.

Opublikowano
9 minutes ago, Szymek said:

Skoro Bethesda robi takie sztosy to jaki będzie fikolek z waszej strony jak gry będą omijać playbeke 4.5? 

Nikt ich już nie będzie chciał, bo to będą gówna jak Redfail.

Ten argument o tym, że ''ok, ogra się na PC jak niema na XSX'' - tylko, że Ci którzy mają Xboxy to ich PC są mocy PS3, więc nie ośmieszajcie się. Nikt z mocarnym PC nie kupi Xboxa, bo mu to nie jest potrzebne brać słabszą konsolę na której jest to samo co na PC.

Opublikowano
1 minutę temu, Jordanensis napisał:

Nikt ich już nie będzie chciał, bo to będą gówna jak Redfail.

Z tb nie będę dyskutował 

Opublikowano
1 minutę temu, Jordanensis napisał:

Nikt z mocarnym PC nie kupi Xboxa, bo mu to nie jest potrzebne brać słabszą konsolę na której jest to samo co na PC.

lmao, co za argument z najgłębszych otchłani dupy

• PC do sypialni/do gier stricte pod mysz+klawiaturę
  • Xbox do salonu
  • XCloud do gry zdalnej (ew. 3DS/PSV)

+

• PS5 jako dodatek (nigdy konsola główna)
  • Nintendo do śmietnika

i wszyscy są happy :) 

Opublikowano

Bo nie masz argumentów i gówno wiesz biznesie konsolowym.

Opublikowano
5 minut temu, Jordanensis napisał:

Nikt z mocarnym PC nie kupi Xboxa, bo mu to nie jest potrzebne brać słabszą konsolę na której jest to samo co na PC

PS5 za to kupią jak Sony coraz więcej exów przenosi na PC. A w planach jak widać jeszcze wiecej i wiecej.

https://www.ppe.pl/news/161359/god-of-war-ghost-of-tsushima-returnal-i-gran-turismo-7-coraz-blizej-pc-gry-znalezione-w-bazie-danych-firmy.html

Opublikowano

Nie do Ciebie pisałem. Tylko do gościa wyżej. Nasze posty pojawiły się w tym samym momencie. Inaczej bym zacytował.

No, ale Ty też napisałeś bzdurę i nie wiem czy jaja sobie robisz czy wierzysz w te brednie, że mając bardzo mocnego PC warto do niego dokupić XSX :yao:

Edytowane przez Jordanensis

Opublikowano

Interesuję się branżą dłużej niż masz lat tak prawdę mówiąc, więc daruj sobie.

Trzeba być nieźle oderwanym od rzeczywistości by napisać że combo mocny PC i XSX to najlepszy i kompletny zestaw. Nikt normalny mając mocarnego PC nie potrzebuje RetroBoxa. XSX niema nic czego gracz PC mógłby pozazdrościć. Natomiast kombo Mocarny PC plus PS5 jest dla tych którzy nie chcą czekać rok dłużej na exa Sony. Nawet do PC jako druga opcja lepsze jest Nintendo. I tu niema nawet co dyskutować. Jak się was czyta to serio jakby się czytało niedzielniaków którzy nie mają pojecia co w świecie gier się dzieje. 

Opublikowano

chyba majoneziaka trzeba będzie też do ignora wrzucić. Pamiętacie jak po jednym dymiącym xboxie pisał, że 90% xboxów jest awaryjnych? ;p

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano

To wrzuć jak jesteś słaby. Nie będziesz widział przynajmniej jak kopię faktami Retroboxa. 

Opublikowano

Kopać to się możesz w jaja durniu. xddd 

6 minut temu, Jordanensis napisał:

Interesuję się branżą dłużej niż masz lat tak prawdę mówiąc, więc daruj sobie.

Jeśli tak samo jak muzyką, klubingiem i modą to nie ma kogoś mniej wartego wysłuchania niż ty właśnie. :reggie: Twoje "fakty" o branży to ten samo poziom urojenia co wyjazd z klubu z Beyonce, yeezy i rzekome 1.8m wzrostu. A PC warto mieć do Xboxa chociażby z powodu gier mistrzów RPGów.

Opublikowano

Czy jest tu jakieś pokrewieństwo z frostim?

Opublikowano

O czym ty piszesz człowieku. Ciebie zaorał ASX, bo nie grasz w gry tylko pierdzielisz jak potłuczony. Widzę jak ci lejce puściły, bo już wyzwiska od durni :yao:

Ale nie będę zniżał się do twojego poziomu i jak nie umiesz normalnie dyskutować, albo nie chcesz to nie pisz nic do mnie. Bo te tanie prowo się nie sprawdza. 

Piszesz o grach nie grając i kłamiąc, że niby grasz, ale twój team cię już wyjaśnił. 

Opublikowano
Godzinę temu, Jordanensis napisał:

Trzeba być nieźle oderwanym od rzeczywistości by napisać że combo mocny PC i XSX to najlepszy i kompletny zestaw. Nikt normalny mając mocarnego PC nie potrzebuje RetroBoxa. 

W salonie XSX, w pokoju biurowym stanie PC Master Race skonfigurowany pod UWQHD. Nie czuję się oderwany od rzeczywistości. Jeden abonament  XGP, jeden eko system, w pełni kompatybilne pady. Piękne kombo :banderas:. Na drzewo z P$5.

Opublikowano

W pokoju biurowym o mocy PS3. Daj spokój. 

PC każdy posiada, ale to nie znaczy, że każdemu służy do gier. My tu mówimy o PC bardzo mocnym pod gry na których grają gracze PC, nikt normalny nie napisze, że do kompletu chciałbym mieć XSX. 

Opublikowano

W odpowiednim temacie napisałem jaki kupiłem monitor (warty 2k) i budę z częściami (wartą 3k wg morele.net), pozostała mi karta graficzna (Na 70% będzie to RTX 3070, chyba że potwierdzą się plotki o RTX 3xxx Super na koniec roku). Ja nie przeciętny klap grający na laptopie z biedry.

Edytowane przez Shago

Opublikowano

Twój wybór, ale nielogiczne jest to, że masz mocnego PC do gier i kupiłeś jeszcze to samo - tylko słabsze, niemające niczego z gier czego nie byłoby na PC. 

Najlepsze kombo to przyjmijmy Twój PC + PS5 lub Nintendo. No, ale Twój wybór :)

Opublikowano

Ekosystem? Czy to słowo coś mówi niebieskim? Gram na kanapie, po czym TV zwalniam innym i kontynuuje na PC w ramach jednego abonamentu, przenoszonych do chmury zapisów. Nie ogarniam, że takie coś trzeba tłumaczyć.

Opublikowano
38 minut temu, Shago napisał:

W odpowiednim temacie napisałem jaki kupiłem monitor (warty 2k) i budę z częściami (wartą 3k wg morele.net), pozostała mi karta graficzna (Na 70% będzie to RTX 3070, chyba że potwierdzą się plotki o RTX 3xxx Super na koniec roku). Ja nie przeciętny klap grający na laptopie z biedry.

Sorry ale niezły debilizm mieć dwa urządzenia pod jednym dachem na których zagrasz w te same gry z GP. Rozumiem jakby gdzieś tam Sonka czy Switch stały dla nowych światów ale wydawać ponad 10 tysi żeby grać w szrotpassa to słabo. 

Opublikowano

Będę grał na tym PC i latał w MFS na Ultra. Będę podziwiał piękną grafikę na wysokości 30k stóp, gdzie nie będę słyszał wycia klapów :obama:

Opublikowano

Jeszcze podpierdolcie Shago do skarbówki że się dorobił złodziej :reggie:

Ja pyerdole, klaperskie, co z was za zawistne polackie mordy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.