Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Z tak kochanym supportem, to ja mogę PS5 wysyłać co miesiąc. Takie profesjonalne podejście jest. I te cudowne uczucie odklejanej folii, które sobie znowu powtórzę jak mi nówkę przyślą.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 940,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

To uczucie gdy otwierasz pudełko z po raz drugi polutowaną playszmatą 4,5 wracajacą z serwisu...bezcenne :shieeet:

Opublikowano

To uczucie gdy kupujesz XSX i nawet nie drygnie, a kupując PS5 i czekając na premierę i dostawę przypomniały ci się najlepsze lata grania i to dlaczego jesteś graczem.

Opublikowano

Oj klapki, klapki. Wyparcie i fikołek. Jak Sony potrafi sobie wytresować te niebieskie małpy żeby nawet sie cieszyły z popsutej konsoli, to ja jestem pod wrażeniem :kaz:

Opublikowano

Halo, Halo. Od 2002 do 2009 byłem w obozie zielonych. Poszedłem i jestem teraz tam gdzie są lepsze gry, doznania i ta cała magia. Microsoft zrobił kolejnego fikołka i nawet Spencer przyznał (o czym również wspominał ASX), że on by nie chciał exów na konsolach tylko wszystko na wszystkim. Dlaczego? Bo wie, że ile by budżetu niedostali to i tak nie mają szans pokonać Sony. 

Opublikowano

Żurom co ty tu majaczysz o jakiejś magii. Wiekszość exów już wydanych na PC, a reszta to tylko kwestia czasu. Z twojej magii to zostały jakieś Astroboye, Suckboye i inne Gównoboye, którymi sie pocieszasz.

Albo Demons Souls, gra twojego życia czy jakoś tak...weź bo jebne ze śmiechu.

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano

Jaka większość? Raczej mniejszość i trzeba czekać rok by wyszły na PC. Natomiast XSX to co posiada za wyjątkiem Halo: Infinite jest na PC w ten sam dzień i działa lepiej. 

Zejdź na ziemie Piotrek. Po prostu wolisz grać w indyki za 4zł niż jeść drogo i ekskluzywnie na PS5. 

Opublikowano

Ty o roku czekania to może sie nie wypowiadaj bo z tego co pisałeś to sam kupiłeś dopiero co PS5. Jakby to była taka magia to miał bys już ją na premiere razem z tym DS. Ale coś widze że ta magia to tylko takie pierdololo, nawet dla ciebie.

Opublikowano

Wytłumaczę Ci, ale w PW, bo to bardziej prywatna sprawa.

Opublikowano
Godzinę temu, Jordanensis napisał:

Rożnica jest tylko taka, że jeden jest ładniej pakowany, ale za to bez next gen dobrych gier, a druga pakowana słabiej, ale z doznaniami next gen czyli tym co najważniejsze.

Czemu kłamiesz? PS4.5 nie jest godne nazywania bycia next-genem. Na rynku jest jeden next-gen, jest to XSX i do tej pory dostał on mnóstwo świetnych gier nie dostępnych wcześniej na Xboxie w tym fotorealistyczne, stanowiące nieosiągalne dla konkurencji ARCYDZIEŁO GRAFICZNE, PRAWDZIWY NEXT-GEN - Microsoft Flight Simulator. :)

Opublikowano

To Twoje zdanie brzmi jakby komputer regułkę w klepaną czytał :yao:

Czyli prawdziwy gracz wie, że to bzdura. A ten symulator nikogo i umarł po miesiącu temat - który i tak był przeciągany na siłę. Nie zazdrościmy wam takich exów, a jak byśmy woleli grać w gry z GP to kupiłoby się mocnego kompa z dostępem do Steam, GP, Goga itd

Opublikowano

Taka grafa jak w MFS to może, może na PS6 dopiero.

Opublikowano
4 minuty temu, Jordanensis napisał:

Czyli prawdziwy gracz wie, że to bzdura.

Czyli nie wie tego żaden klap. :)

W czerwcu Xbox pogrzebał PS żywcem, ale od końca roku to już będzie plucie na jej grób. :banderas:Najlepsze studia 1st party, największa różnorodność gatunkowa, najlepszy pad dla COROWCÓW, a nie zabaweczka dla januszy.

Dominacja jak za X360.

Opublikowano

Dominacja X360 gdzie na końcu zrobił fikołka i przegrał - dlatego odszedłem od zielonych - problemem było stawianie na Kinecta. 

Teraz jest dominacja Sony (jak zawsze) i to potwierdzają wyniki sprzedaży. Gdyby konsole PS5 były łatwo dostępne to ta różnica byłaby jeszcze większa, bo sporo graczy kupiło XSX dlatego, że nie mógł dostać PS5. Ta przewaga po roku to już K.O, a będzie jeszcze większe czym dalej w generację :)

Opublikowano

Spokojnie na sonce niedługo na pewno pojawi sie jakiś genetyczny open world aka perełka, gra życia, klejnot generacji i zaora xboxa :kaz:

Opublikowano
1 minutę temu, Jordanensis napisał:

Teraz jest dominacja Sony (jak zawsze) i to potwierdzają wyniki sprzedaży.

Tylko co ci z tej przewagi w liczbie sprzedanych konsol. Dostajesz choć centa od sprzedanej sztuki? Nie.

Dostałeś za to w nagrode płatne aktualizacje. Nawet exów nie dostaniesz tylko na PS5, bo Sony będzie golić was do gołej dupy i wydawać wszystko na PS4.

Opublikowano

To będzie Elden Ring który będzie grą na PS5/PS4, PC, XSX/S, XOne :)

Opublikowano

W najlepszej wersji na xbox series x bo to jedyny prawdziwy nextgen.

W plejbece cewy wpierdolą w kosmos ty elden ringu  :pawel:

Opublikowano

Piotrek u mnie to wygląda tak, że jest i będzie od groma exów które wyjdą na PS5, a potem i na PC zapewne, ale dla mnie PC się nie liczy. No i PS5 dostanie exa od FROM i samo to mi wystarczy, a gdzie jeszcze tyle dobra dla mnie jak Ghostwire, Project Eve i dużo dużo innych. Wybrałem pod siebie konsole jak zawsze. 4zł Gamepass mnie nie przekonuje, bo to co chcę kupić to kupię. Zapewne to będzie około 30 gier w całej generacji, a nie 100 czy jeszcze więcej, więc dam radę :)

Just now, Pupcio said:

W najlepszej wersji na xbox series x bo to jedyny prawdziwy nextgen.

W plejbece cewy wpierdolą w kosmos ty elden ringu  :pawel:

No XSX to akurat będzie najgorsza wersja i to Ci powie każdy z community. Najniższy poziom PvP i Online i do tego najmniej graczy :)

Opublikowano

Ja yebie, grać pvp w soulsach  :)

Opublikowano
3 minutes ago, Paolo de Vesir said:

Najlepsza, bo najlepszy pad i najlepsza grafika. Reszta to tło.

Grafika będzie niezauważalna na PS5/XSX, może jakieś detale które z lupą szukać. Ważniejsze jest żyjące Online community. Na PS4 Dark Souls 3 żyję pełnią zycia do dziś. :) Tu masz dowód od 15 sekundy do 24 sekundy

2 minutes ago, Pupcio said:

Ja yebie, grać pvp w soulsach  :)

Co kto lubi. Chodzi mi o Inwazje które są dla mnie jako Invadera epickie, chodzi mi o Fight Cluby 1v1 na Streamach, o turnieje. To jest najlepsze Community ze wszystkich. :) I serwery żyją przez lata. Ja to kocham i wielu innych, community Soulsborne jest Gigantyczne. 

Opublikowano

Ależ przepaść. Czekamy na ps5 pro, może wtedy walka się wyrówna  :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.