Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
20 minut temu, Shago napisał:

Niesamowite jak wielką ością w gardle u klapów jest to MFS

Boli klaperskich obesrańców najlepsza graficznie gra na konsolach. Ale to dobrze, ma boleć.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 935,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
5 minut temu, PIOTR8642 napisał:

Boli klaperskich obesrańców najlepsza graficznie gra na konsolach. Ale to dobrze, ma boleć.

Boli to nas co najwyżej głupota niektórych botów :bye:

Opublikowano
9 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Przecież za moment ten Alan remaster wyląduję w GamePassie gdzie twórcy zarobią na nim więcej niż z tych wszystkich pudełek na ŚmiećStation. :dynia:

Nie no, na pewno :sir:

Spoiler

Ale wy boty jesteście odklejone :obama:

Pewnie tak będzie, że Spermcer zobaczy, że stado robaków odpaliło gierkę w gp. Rzuci okiem na excela, a tam stado robaków x 4zl/3msc = :xboxssie: pod biurkiem swojego przełożonego. 

Opublikowano

Wake wyląduje w passie jak na ps5 będzie latał po 20 polskich srebrników. Nie wiem jak to przeżyje najlepsze growe community z nadgustem czyli gracze playstation. No ale dobrze, że zielone bezguścia pomagają nam uratować gejmingowy świat nie kupując gier:banderas: wszyscy gramy do jednej bramki zieloni bracia:banderas:

Opublikowano

Yeti wrzucil twitta ze jak zwykle na xsmieciarzu gry sie nie sprzedaja bo zielone bydlaki nie przepadaja za wspieraniem branzy i 5 troglodytow jeden po drugim z przygotowanymi formulkami ze nooooo my to juz 11 lat temu gralismy blabla :yao:

Tak tak tez ogralem juz alana na tej najbardziej awaryjnej konsoli w historii dawno temu ale chetnie kupie i sobie przypomne. Natomiast rozumiem, ze wy czekacie az bedzie dostepne w tym marnym abonamencie do ktorego macie dostep dzieki zdrapce z paczki pringelsow ktora wyniesliscie z zabki w gaciach mentalne zlodzieje :) jestescie rakiem branzy tfu na was gdyby nie szeroko rozumiana idea i tradycja playstation to o gamingu czytalibysmy juz tylko w ksiazkach do historii

Opublikowano

Warto dodać, że ten legendarny alan wake to na x360 sprzedał się w tak kompromitujących liczbach, że wspominanie w ogóle o tym to jak plucie sobie w morde :dynia:

Opublikowano

1 minutę temu, schabek napisał:

Yeti wrzucil twitta ze jak zwykle na xsmieciarzu gry sie nie sprzedaja bo zielone bydlaki nie przepadaja za wspieraniem branzy i 5 troglodytow jeden po drugim z przygotowanymi formulkami ze nooooo my to juz 11 lat temu gralismy blabla :yao:

Tak tak tez ogralem juz alana na tej najbardziej awaryjnej konsoli w historii dawno temu ale chetnie kupie i sobie przypomne. Natomiast rozumiem, ze wy czekacie az bedzie dostepne w tym marnym abonamencie do ktorego macie dostep dzieki zdrapce z paczki pringelsow ktora wyniesliscie z zabki w gaciach mentalne zlodzieje :) jestescie rakiem branzy tfu na was gdyby nie szeroko rozumiana idea i tradycja playstation to o gamingu czytalibysmy juz tylko w ksiazkach do historii

Jedyne na co czekam, to że honorowo usuniesz konto w ramach zakładu, który przerżnąłeś. Nie dość, że analfabeta, to jeszcze bez honoru :)

Opublikowano

Ale chuj mnie generalnie obchodzi na co czekasz XD nie masz tam jakis wolnych terafankow do rozgrzania przy 20 letnich strategiach?

Opublikowano

Dopiero przestaliśmy się z Was śmiać karaczny.

W ogóle słuchajcie jaka akcja: w pałacu króla Spencera melo, bo dobra współpraca z przyjaciółmi z Finlandii i cłopaki z Remedy załatwili koks, Spencer dziwki i okazało się, że przyszedł Jim Ryan z bandą klapów XDDDD (niektórych rozpoznałem, ale zachowam to dla siebie:) ).

Masakraa chłopaki, mówię wam. 

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

W ogóle słuchajcie jaka akcja: w pałacu króla Spencera melo, bo dobra współpraca z przyjaciółmi z Finlandii i cłopaki z Remedy załatwili koks, Spencer dziwki i okazało się, że przyszedł Jim Ryan z bandą klapów XDDDD (niektórych rozpoznałem, ale zachowam to dla siebie:) ).

Jaki jest morał z tej historii? Ze robicie z dee i pioterkiem za panie lekkich obyczajów na imprezie Spencera i wpadł Rayan z bandą was zerżnąć? :) Faktycznie masakra:xboxssie:

Opublikowano
10 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Spencer zalatwil dziwki xD szanuje za szczerosc wizir.

Zdradzisz tylko jak shago z deepthroatem byli umalowani?

Opublikowano

Ładnie w tym microsofcie się zabawiają. Teraz już rozumiem dlaczego spencer ma takie dewiacje jak gaas od każdego studia growego na gaasboxie.

Opublikowano

Schabek? To nie ten koleś co przerżnął jakiś zakład i miał zrobić wypad z forum, ale sie poryczał i został?

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Nic mi na ten temat nie wiadomo. Obracałem wtedy blond Japoneczkę z reklamy XGP. :wub:

Widzę, ze dobrze wypite było. Blond  japoneczka:

0ADC8154-340C-44DE-8C52-97B7A158BB41.jpeg

Opublikowano
13 minut temu, PIOTR8642 napisał:

Schabek? To nie ten koleś co przerżnął jakiś zakład i miał zrobić wypad z forum, ale sie poryczał i został?

To ten. Ostatnio regularnie się moczy w statusach.

Opublikowano

Pomyliło wam się z @eX4cT_PL

Opublikowano

Nie No kuhwy złodzieje zielone na x360 napierdalali w Alana na verbatimkach. Wtedy nie płacili za granie teraz tez nie chcą. Czemu te pokraki nie zdychają ?

23 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Nic mi na ten temat nie wiadomo. Obracałem wtedy blond Japoneczkę z reklamy XGP. :wub:

Miała na imię Megan? Z tego co kojarzę to tylko ta łaska promuje xgp. 

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano
2 minuty temu, LiŚciu napisał:

Nie No kuhwy złodzieje zielone na x360 napierdalali w Alana na verbatimkach. Wtedy nie płacili za granie teraz tez chcą. Czemu te pokraki nie zdychają ?

Nigdy nie przerobiłem swojego X360, Alan Wake ograny prawilnie. Był kiedyś nawet pack Alan Wake + Forza Motorsport 3 dodawany do konsoli:

image.jpeg.3036a77bb7a91a1bc63e0ce309b70b9d.jpeg 

Opublikowano

Klaperskie odkryli Alana Wake'a :yao:

Jak tu nie gardzić tymi karłami gamingu. 

Jest jeszcze lepiej, jakaś sierota odkryła Psychonauts 2. Gdy każdy koneser gamingu skończył to zaraz po premierze w godpassie. Czy jest granica kompromitacji, której wyznawcy niebieskiej ladacznicy bez gier nie przekroczą? 

Przejebane tak nie znać się na grach jak niebieskie karły:notbad:

Opublikowano

Dee pięknie opisał jakimi januszami gamingu sa boty. Dla nich granie to wyścig z czasem w obawie przed końcem abonamentu ze zdrapki albo wyrzuceniem gry ze smyczpassa. Co za przygrywy. Niebiescy delektują się każda gra, boty wpierdalają jak zule, którym rzucili ochłapy z świątecznej zapomogi od brata Alberta:shieeet:

Edytowane przez izon

Opublikowano
3 minuty temu, izon napisał:

Niebiescy delektują się każda gra, niebiescy wpierdalają jak zule, którym rzucili ochłapy z świątecznej zapomogi od brata Alberta:shieeet:

Zgadzałoby się, widać to  po pchlim targu w przypadku każdej premiery na PS5 :notbad:

Opublikowano
4 minuty temu, Shago napisał:

Zgadzałoby się, widać to  po pchlim targu w przypadku każdej premiery na PS5 :notbad:

No właśnie nie widać, totalny mit, gier na ps5 na pchlim pojawia się ja na lekarstwo..

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.