Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
20 minut temu, Shago napisał:

Niesamowite jak wielką ością w gardle u klapów jest to MFS

Boli klaperskich obesrańców najlepsza graficznie gra na konsolach. Ale to dobrze, ma boleć.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
5 minut temu, PIOTR8642 napisał:

Boli klaperskich obesrańców najlepsza graficznie gra na konsolach. Ale to dobrze, ma boleć.

Boli to nas co najwyżej głupota niektórych botów :bye:

Opublikowano
9 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Przecież za moment ten Alan remaster wyląduję w GamePassie gdzie twórcy zarobią na nim więcej niż z tych wszystkich pudełek na ŚmiećStation. :dynia:

Nie no, na pewno :sir:

Spoiler

Ale wy boty jesteście odklejone :obama:

Pewnie tak będzie, że Spermcer zobaczy, że stado robaków odpaliło gierkę w gp. Rzuci okiem na excela, a tam stado robaków x 4zl/3msc = :xboxssie: pod biurkiem swojego przełożonego. 

Opublikowano

Wake wyląduje w passie jak na ps5 będzie latał po 20 polskich srebrników. Nie wiem jak to przeżyje najlepsze growe community z nadgustem czyli gracze playstation. No ale dobrze, że zielone bezguścia pomagają nam uratować gejmingowy świat nie kupując gier:banderas: wszyscy gramy do jednej bramki zieloni bracia:banderas:

Opublikowano

Yeti wrzucil twitta ze jak zwykle na xsmieciarzu gry sie nie sprzedaja bo zielone bydlaki nie przepadaja za wspieraniem branzy i 5 troglodytow jeden po drugim z przygotowanymi formulkami ze nooooo my to juz 11 lat temu gralismy blabla :yao:

Tak tak tez ogralem juz alana na tej najbardziej awaryjnej konsoli w historii dawno temu ale chetnie kupie i sobie przypomne. Natomiast rozumiem, ze wy czekacie az bedzie dostepne w tym marnym abonamencie do ktorego macie dostep dzieki zdrapce z paczki pringelsow ktora wyniesliscie z zabki w gaciach mentalne zlodzieje :) jestescie rakiem branzy tfu na was gdyby nie szeroko rozumiana idea i tradycja playstation to o gamingu czytalibysmy juz tylko w ksiazkach do historii

Opublikowano

Warto dodać, że ten legendarny alan wake to na x360 sprzedał się w tak kompromitujących liczbach, że wspominanie w ogóle o tym to jak plucie sobie w morde :dynia:

Opublikowano

1 minutę temu, schabek napisał:

Yeti wrzucil twitta ze jak zwykle na xsmieciarzu gry sie nie sprzedaja bo zielone bydlaki nie przepadaja za wspieraniem branzy i 5 troglodytow jeden po drugim z przygotowanymi formulkami ze nooooo my to juz 11 lat temu gralismy blabla :yao:

Tak tak tez ogralem juz alana na tej najbardziej awaryjnej konsoli w historii dawno temu ale chetnie kupie i sobie przypomne. Natomiast rozumiem, ze wy czekacie az bedzie dostepne w tym marnym abonamencie do ktorego macie dostep dzieki zdrapce z paczki pringelsow ktora wyniesliscie z zabki w gaciach mentalne zlodzieje :) jestescie rakiem branzy tfu na was gdyby nie szeroko rozumiana idea i tradycja playstation to o gamingu czytalibysmy juz tylko w ksiazkach do historii

Jedyne na co czekam, to że honorowo usuniesz konto w ramach zakładu, który przerżnąłeś. Nie dość, że analfabeta, to jeszcze bez honoru :)

Opublikowano

Ale chuj mnie generalnie obchodzi na co czekasz XD nie masz tam jakis wolnych terafankow do rozgrzania przy 20 letnich strategiach?

Opublikowano

Dopiero przestaliśmy się z Was śmiać karaczny.

W ogóle słuchajcie jaka akcja: w pałacu króla Spencera melo, bo dobra współpraca z przyjaciółmi z Finlandii i cłopaki z Remedy załatwili koks, Spencer dziwki i okazało się, że przyszedł Jim Ryan z bandą klapów XDDDD (niektórych rozpoznałem, ale zachowam to dla siebie:) ).

Masakraa chłopaki, mówię wam. 

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

W ogóle słuchajcie jaka akcja: w pałacu króla Spencera melo, bo dobra współpraca z przyjaciółmi z Finlandii i cłopaki z Remedy załatwili koks, Spencer dziwki i okazało się, że przyszedł Jim Ryan z bandą klapów XDDDD (niektórych rozpoznałem, ale zachowam to dla siebie:) ).

Jaki jest morał z tej historii? Ze robicie z dee i pioterkiem za panie lekkich obyczajów na imprezie Spencera i wpadł Rayan z bandą was zerżnąć? :) Faktycznie masakra:xboxssie:

Opublikowano
10 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Spencer zalatwil dziwki xD szanuje za szczerosc wizir.

Zdradzisz tylko jak shago z deepthroatem byli umalowani?

Opublikowano

Ładnie w tym microsofcie się zabawiają. Teraz już rozumiem dlaczego spencer ma takie dewiacje jak gaas od każdego studia growego na gaasboxie.

Opublikowano

Schabek? To nie ten koleś co przerżnął jakiś zakład i miał zrobić wypad z forum, ale sie poryczał i został?

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Nic mi na ten temat nie wiadomo. Obracałem wtedy blond Japoneczkę z reklamy XGP. :wub:

Widzę, ze dobrze wypite było. Blond  japoneczka:

0ADC8154-340C-44DE-8C52-97B7A158BB41.jpeg

Opublikowano
13 minut temu, PIOTR8642 napisał:

Schabek? To nie ten koleś co przerżnął jakiś zakład i miał zrobić wypad z forum, ale sie poryczał i został?

To ten. Ostatnio regularnie się moczy w statusach.

Opublikowano

Pomyliło wam się z @eX4cT_PL

Opublikowano

Nie No kuhwy złodzieje zielone na x360 napierdalali w Alana na verbatimkach. Wtedy nie płacili za granie teraz tez nie chcą. Czemu te pokraki nie zdychają ?

23 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Nic mi na ten temat nie wiadomo. Obracałem wtedy blond Japoneczkę z reklamy XGP. :wub:

Miała na imię Megan? Z tego co kojarzę to tylko ta łaska promuje xgp. 

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano
2 minuty temu, LiŚciu napisał:

Nie No kuhwy złodzieje zielone na x360 napierdalali w Alana na verbatimkach. Wtedy nie płacili za granie teraz tez chcą. Czemu te pokraki nie zdychają ?

Nigdy nie przerobiłem swojego X360, Alan Wake ograny prawilnie. Był kiedyś nawet pack Alan Wake + Forza Motorsport 3 dodawany do konsoli:

image.jpeg.3036a77bb7a91a1bc63e0ce309b70b9d.jpeg 

Opublikowano

Klaperskie odkryli Alana Wake'a :yao:

Jak tu nie gardzić tymi karłami gamingu. 

Jest jeszcze lepiej, jakaś sierota odkryła Psychonauts 2. Gdy każdy koneser gamingu skończył to zaraz po premierze w godpassie. Czy jest granica kompromitacji, której wyznawcy niebieskiej ladacznicy bez gier nie przekroczą? 

Przejebane tak nie znać się na grach jak niebieskie karły:notbad:

Opublikowano

Dee pięknie opisał jakimi januszami gamingu sa boty. Dla nich granie to wyścig z czasem w obawie przed końcem abonamentu ze zdrapki albo wyrzuceniem gry ze smyczpassa. Co za przygrywy. Niebiescy delektują się każda gra, boty wpierdalają jak zule, którym rzucili ochłapy z świątecznej zapomogi od brata Alberta:shieeet:

Edytowane przez izon

Opublikowano
3 minuty temu, izon napisał:

Niebiescy delektują się każda gra, niebiescy wpierdalają jak zule, którym rzucili ochłapy z świątecznej zapomogi od brata Alberta:shieeet:

Zgadzałoby się, widać to  po pchlim targu w przypadku każdej premiery na PS5 :notbad:

Opublikowano
4 minuty temu, Shago napisał:

Zgadzałoby się, widać to  po pchlim targu w przypadku każdej premiery na PS5 :notbad:

No właśnie nie widać, totalny mit, gier na ps5 na pchlim pojawia się ja na lekarstwo..

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.