Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
34 minuty temu, Whisker napisał:

Bzduras płaci za pudełko

Does not compute, ztjm

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 940,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
10 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Mnie tam jeszcze zastanawia skąd:

• Ratchet (nie platformówka)
  • Psychonauts 2
  • Sackboy
  • Astrobot
  • Kena (nie platformówka)

to jest wg. whiskera 6 gier. Gościa trzeba na odwyk, bo mu się dwoi w oczach - trzy platformówki to wg. niego 6 XDDDDDDdd

Piękne zestawienie na liderze wśród konsol 

VS XSX - Psycho 2 beta

Opublikowano

Najlepsza wersja Psycho 2 jest na Xboxie, gdzie na PS4PRO V2 masz wersję z poprzedniej generacji i takie wsparcie dla DualBezsensa:

image.png.5d3d743397961654f57ae77ddb8db9f8.png

KURWA LECZ SIĘ CHŁOPIE XDDDD

PS4PRO V2:

• beta Psychonauts 2
  • demo technologiczne DualSense
  • zrzynka z Mario

Vs

Xbox:

• Psychonauts 2 - najlepszy platformer generacji, klasyka gatunku w 4K/60

jakość Xboxa >> ilość Śmiećstation

Opublikowano

Whiskaczowi widzę już totalnie odwaliło...

Idiota najpierw zgrywa się na jakąś szlachtę "bo my na PS5 nie jesteśmy biedaki i kupujemy byle gówno za 3 i pół bomby", a teraz sam się szczyci tym, że XGP kupuje za 4zł i wyzywa innych od rzekomych "niewolników". Ja płacę pełną cenę za XGP, bo mi się nie chce cebulić, 55zł za tyle dobra na Xboxa i PC to jest ŻADEN pieniądz.

Idź się lecz człowieku, po prostu, bo hipokryzją osiągasz Mount Everest.

Opublikowano

Niestety głupich nie sieją sami się rodzą ja nie wiem jak typ z taką głupotą dorobił się OLEDA xD 

Opublikowano

Boty:

- GPU - niewolnik płacący 55zl co miesiac

- omijający PS ze względu na chore podejście w niebyciu graczem = utrata masy świetnych tytulow

Niebiescy:

- PS z najlepszymi tytułami 

- niektórzy mający Xa i grający za darmo (efekt trigger widać w powyższych postach)

Nie można inaczej nazwac jak ameby, hipokryzja na 100%. Najpierw jaranko że Spencer daje za darmo GP a jak niebieski posiada GPU za 4zł to od razu wyzwiska i że tak się nie robi hahahaa albo kto się dorabia oledow, Lordzie per rectum to nie pierwszy mój Oled ;)

BTW czy ja dobrze widzę? Odpaliłem XSX i menu jest w 4k?????

20 minut temu, Shago napisał:

Whiskaczowi widzę już totalnie odwaliło...

Idiota najpierw zgrywa się na jakąś szlachtę "bo my na PS5 nie jesteśmy biedaki i kupujemy byle gówno za 3 i pół bomby", a teraz sam się szczyci tym, że XGP kupuje za 4zł i wyzywa innych od rzekomych "niewolników". Ja płacę pełną cenę za XGP, bo mi się nie chce cebulić, 55zł za tyle dobra na Xboxa i PC to jest ŻADEN pieniądz.

Idź się lecz człowieku, po prostu, bo hipokryzją osiągasz Mount Everest.

Nigdy nie zapłaciłem 3,5 stówy za żadna grę na PS5 nawet premierowo za Demony dałem 319zl, więcej wydałem na dzisiejszy alkohol niż grę na PSa. Za jakość się płaci i tyle

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
5 minut temu, Whisker napisał:

za Demony dałem 319zl, więcej wydałem na dzisiejszy alkohol niż grę na PSa.

Przygotujcie sie na posty co 10 minut w tym temacie dzis wieczorem

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Czy "za jakość się płaci" to eufemizm na "jestem frajerem i nie mam szacunku do swoich pieniędzy ani branży"?

Nie mam na myśli gier a sam sprzęt. Za jakość gra ja się płaci a nie za gry bo sam nie popieram tak wysokich cen a jeżeli chce się mieć najlepszy next gen w domu to wybór jest tylko jeden PS5

Teraz, 20inchDT napisał:

Hahaha No napewno wstawie Dashboard w 4k bo chyba faktycznie doczekałem się

Opublikowano

Tylko nie rob zdjecia telefonem, bo chcemy zobaczyc te glorious pixele

Opublikowano
3 minuty temu, Whisker napisał:

najlepszy next gen w domu to wybór jest tylko jeden PS5

PlayStation 5 nie jest next-genem, wybij to sobie z głowy. Nieważne ile razy będziesz próbował powtórzyć to kłamstwo to nie zmieni to faktu, że PS5 jest dobre do nadrabiania poprzedniej generacji, bo oferta na tej (i tym bardziej przyszłość) wygląda nędznie. :) Ba, PS5 obnaża niedoskonałości takiego TLOU2 które metr od gracza jest chyba renederowane w 480p.

Najładniejsza gra, aha. :pawel: 

4 minuty temu, 20inchDT napisał:

hahahahah tak będzie

"Co tAm ZieElOne karaluchiiii, pUacę 3 stuwy na alko i RatChet DlaA daunów Co zPookAzuje znajdźkI strzałKoooo to jest K L A S A i za jagośź sieeeU płacCii"

Dlaczego bonus BGC rzyga - Zapytaj.onet.pl -

Opublikowano

No piekna dzisiaj anihilacja botów od samego rana, uruchomili się chyba wszyscy (którzy płaca 55zl za miesiąc niewolnictwa) :D

Opublikowano
11 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

No nie ukrywam, że śmieszny czyta się, że 55zł za najlepszą usługę i gry day1 od MSu to niewolnictwo, ale 3.5 bomby (czy nawet 100zł taniej) za Ratcheta dla dzieci, z gameplayem z PS2 to słodycze. :pawel: 

I właśnie tutaj zaczynasz pojmować czym dla graczy jest Xbox - śmietnik za 4zł i ogrywanie za darmo a PS5 to gry i tzw elita graczy którzy potrzebują rozrywki w każdym gatunku na najwyższym poziomie :) 

11 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

No nie ukrywam, że śmieszny czyta się, że 55zł za najlepszą usługę i gry day1 od MSu to niewolnictwo, ale 3.5 bomby (czy nawet 100zł taniej) za Ratcheta dla dzieci, z gameplayem z PS2 to słodycze. :pawel: 

Tym się różni abonament od kupowania pudełeczka, w abo płacisz i dostajesz to co Ci dadzą a nie sam wybierasz ;) 

A w ogóle to ktoś traktuje w Polsce Xboxa na poważnie? Ej serio pytam bo chyba nie ma takich ludzi. Każdy kto kupił ten sprzęt ciśnie w GPU za prawie darmo i gra jak na piratach mając w dupie firmę Microsoft a szacunek tylko każdy oddaje PlayStation przecież ;) 

08C5D5CB-121C-486A-A152-4B92218D56F1.webp

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Whiskas pożyczył Racheta od kolegi i udaje wielkiego krezusa który niby płaci Sony za jakość :pawel:

I dalej czeka na Deathloopa w gamepassie od Pana Spencera, bo na tej playszmacie 4,5 którą tak niby szanuje nie będzie płacił za tą niby jakość którą tak sie niby podnieca :cw:

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano

Komunikat! Dla tych co nie posiadają XSX a z łaski dla Was napisze jako posiadacz z pełnym GPU:

Dashboard w 4K i możliwość zmniejszenia świecenia debilnej diody na padzie i konsoli. Wreszcie XSX zrównał się w takim razie z PLAYSTATION 4 Pro.

Opublikowano
53 minuty temu, 20inchDT napisał:

Mało tego już nagina swoje żale w tematach xboxoswych, pierdoli coś o PS4 PRO xD  :pawel:

Opublikowano

Komunikat! Dla tych co nie posiadają Playszmaty 4,5 bez gier, z łaski dla Was napisze że stary jak świat XOX ma więcej gier w 4K niż ta niby nextgenowa pseudo konsola od Sony. 

Opublikowano
2 minuty temu, PIOTR8642 napisał:

Komunikat! Dla tych co nie posiadają Playszmaty 4,5 bez gier, z łaski dla Was napisze że stary jak świat XOX ma więcej gier w 4K niż ta niby nextgenowa pseudo konsola od Sony. 

Holy shit, zaoranie śmieciary tak.mocne, że aż poczułem w środeczku. :obama:

Opublikowano

Boty dalej coś pierdolą o core gamingu na najbardziej casualowej console na świecie? :shieeet:

Cytat

Czyli smiecboxie 

Opublikowano

A jak tam fpsy w FH5 na plejkurwie 4.5? Ano nijak bo nie dla psa kiełbasa niebieskie frajery. :)

Opublikowano
58 minut temu, Lord Protector napisał:

Mało tego już nagina swoje żale w tematach xboxoswych, pierdoli coś o PS4 PRO xD  :pawel:

Ale przecież to prawda, podoba mi się 4k w XSX a miałem to już na PRO, czego nie rozumiesz?

Opublikowano

@Whisker od dłuższego czasu na Playkurvie 4,5 ogląda głownie dashboard bo nie ma tam co grać, więc siłą rzeczy stał sie ekspertem od tych dashboardów :kaz:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.