Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Sony ten rok wydawniczy skończyło w czerwcu na Ratchetcie kolejna gra pod koniec lutego prawie 8 Miechów czekania tyle ile my czekaliśmy na FlyingSM. Mało tego już zapomnieliście o tych grach Rtachet platyna na 12h i do kosza a my w to Halo  Forze będziemy grali latami kmioty i nie dla tego, że nic nie będzie bo gier będzie masa  ale dla tego, że gry od MS to coś więcej niż samograje bez multiplayera na dwa dni :daddy:

Opublikowano

Soul będzie grał w cwalo latami XD Fajnie ze Xbox tworzy zamknięte areały growe żeby trzymać w zamknięciu takich przegrywów. Nie wylewa się to na inne sprzęty. Podobno halo i forza zostały wpisane do kanonu lektur szkolnych w szpitalu w Choroszczy. XD 

Opublikowano

Jakie karaluchy XD Oni nic nie mieli nowego oprócz Akcenta i za tydzień FH5. Mucholoty, szarańcza już dawno były na pc i nawet na premierę x nie dostał tych gier, a psychoszczur 2 to multiplatforma.

Sony wystarczyłoby, żeby nic nie wydawało do września a i tak by ich zabiło, bo Deathloop, Kena i DS. 

A tak to sprawa wygląda tak. Pierwszy rok nowych konsol:

PS5 i przyjaciele: Demon Souls Remake, Spiderman MM, AstroBoot, Sackboy, Returnal, Ratchet, dodatek do FF7R i odświerzenie, dodatek do GoT i odświerzenie, Deathloop, Kena, DS DC. 

Xszczur : Akcent i to wszystko. Zaraz dopiero FH5.

Opublikowano
Halo najlepszy multik na konsolach, więc normalne, że grasz latami. To nie PlayStation, że czekasz na grę pół roku, grasz 12h i na kolejne 6 miesięcy chowasz konsolę do szafy.
To dlatego grałeś w niego ostatni raz w marcu i kupiłeś PS5, na którym multi Halo chyba nie będzie, zamiast Series X? Brzmi logicznie. Nie z nami takie numery kolego! Czas na coming out.
Opublikowano

Z tego tylko DS jest Sony i to przypomnę odgrzewany kotlet, który powinien być za free na ale to klapy więc 300 PLN się należy kalperski pomiocie.

@LiŚciu dla takich kmiotow jak Ty to Pan Qrva Halo król sztrzelanek na konsolach o takim multi Sony moze póki co pomarzyć a tego swojego Halo killera Ala KZ mają tak mocno w dupie, że nie mają zamiaru nawet go wskrzesić :yao:

Opublikowano

W niecały rok od premiery next-gena EKOSYSTEM Xboxa dostał od 1st i 3rd party:

• The Ascent
  • The Medium
  • MFS
  • Death's Door
  • Gears Tactics
  • Age of Empires 2 DE
  • Age of Empires 4
  • Psychonauts 2
  • 12 minutes.

Do końca roku:

• Halo Infinite
  • Godrizon 5
  • CrossfireX
  • The Gunk

W przeciwieństwie do śmieciowej listy spermatello, gdzie poza 2 grami są same akcyjniaki zza pleców (co za płycizna gatunkowa...) otrzymaliśmy w EKOSYSTEMIE:

• przygodówki
  • platformówkę
  • racera
  • strategie
  • najlepszą Zeldę 2D ostatnich lat
  • grę taktyczną
  • symulator
  • horror

W następnym roku będzie drugie tyle, różnorodnie i w najlepszej jakości. Multiplatform nawet nie liczę.

Nie zostaliście zgładzeni, zostaliście ROZJEBANI.

10 minut temu, WisnieR napisał:
18 minut temu, Paolo de Vesir napisał:
Halo najlepszy multik na konsolach, więc normalne, że grasz latami. To nie PlayStation, że czekasz na grę pół roku, grasz 12h i na kolejne 6 miesięcy chowasz konsolę do szafy.

To dlatego grałeś w niego ostatni raz w marcu i kupiłeś PS5, na którym multi Halo chyba nie będzie, zamiast Series X? Brzmi logicznie. Nie z nami takie numery kolego! Czas na coming out.

Nie wiem skąd bierzesz te statystyki, ale grałem w Halo w ten poniedziałek. :pawel: Niedawno testowana była beta Infinite, a jeśli zastanawiasz się czemu nie kupiłem Seriesa to odpowiedź jest prosta - chciałem zakończyć przygodę z poprzdnią generacją niż kupię next-gena, stąd padło na PS5. W międzyczasie dzięki XGP i EKOSYSTEMOWI ogrywał będe Halo Inifinite na PC. :)

Opublikowano

A kiedyś sprawdzałem to miałeś ostatnią aktywność w marcu, co z resztą sam potwierdziłeś. Na PC? Może jeszcze masz kolorowe wiatraczki?.... RGBT się szerzy widzę.

Opublikowano
Teraz, WisnieR napisał:

A kiedyś sprzedałem to miałeś ostatnią aktywność w marcu, co z resztą sam potwierdziłeś.

Coś pokićkałeś. Mówiłem, że te statsy są niezbyt dokładne (np. ilość godzin, K/D ratio itd.), bo porównywałem je z licznikiem w grze. Poza tym odpalam sobie Halo sporadycznie (po 6 latach jednak czeka się na coś nowego) i na 100% nie było to w marcu, bo przynajmniej kilka gier miesięcznie ogrywam. Co zaś do PC - kolorowych wiartaczków nie mam, ale mam niezłe combo M+K od Logitecha.

Oczywiście, że z RGB. Fragi wchodziły aż miło. :) 

Opublikowano

Zaraz przecież klapy od lat ogrywają wszystkie exy z x na swoich PC

Opublikowano
Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

fajne multiplatformy

Zaraz odpalam Xboxa Series x i sprawdzę jak chodzą te gry. 

Spoiler

A nie, czekaj. Szmaciara ich nie ma.

Opublikowano
Godzinę temu, Lord Protector napisał:

że nie mają zamiaru nawet go wskrzesić :yao:

No i dobrze kurwa bo te gry już miały swoje 5 minut. Teraz nowe IP lecą. A w kurwoboxie wskrzeszanie od 3 generacji. Halo to już tak wskrzeszone ze potwór frankensteina powstał XD 

2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

O, to masz przypał. Ja mogę ograć i na PS5 i na PC. XDDDDDDd Cudownie być multiplatformowcem. :banderas:

Ważne ze nie ma w tym równaniu zboxa. Idealny przykład ze ta konsola jest zbędna. Dzieki persil:shieeet:

Opublikowano
2 minuty temu, LiŚciu napisał:

Ważne ze nie ma w tym równaniu zboxa. Idealny przykład ze ta konsola jest zbędna. Dzieki persil:shieeet:

To prawda, do grania w taką chujowiznę Xbox się nie nadaje. Tam tylko najlepsze next-geny. :banderas:Dzięki za potwierdzenie, że PS5 jest zbędny.

Opublikowano

Klapy pora spojrzeć prawdzie w oczy, zostaliście wyruchani bez mydla przez Ryana i jego polityke wydawania exów na PC i tych "only for PS5" na PS4. Dodatkowo chłop wali was w kakao płatnymi aktualizacjami i cenami gier tak, że nawet najbardziej zatwardziałe wśród was fanboje przestały kupować gry na premiere.

Zamiast tego woleliście cichcem kupić sobie XSX z cudownym Gamepassem i to już chyba ostatecznie zamyka temat nie rokującej na przyszłość Playszmaty 4,5 bez gier. 

Opublikowano

Pioterek jest trochę prawdy w tym co piszesz, niebiescy w przeciwieństwie do Ciebie grają na xboxie :reggie:

Opublikowano

Niebieskie robale porzuciły swoje bezużyteczne plejszmaciury i ewakuowały się na pokład Zielonej Bestii?

Napisz nam coś czego nie wiemy :kaz:

Opublikowano
10 minut temu, dee napisał:

Niebieskie robale porzuciły swoje bezużyteczne plejszmaciury i ewakuowały się na pokład Zielonej Bestii?

Napisz nam coś czego nie wiemy :kaz:

W sumie, ze bociaki kupują ps5 i rozważają jako druga konsole mega krapa Series S  tez wiecie :)

Opublikowano

Zdjęcie

vs

Obraz

Od zawsze na zawsze :banderas:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.