Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 942,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Sony ten rok wydawniczy skończyło w czerwcu na Ratchetcie kolejna gra pod koniec lutego prawie 8 Miechów czekania tyle ile my czekaliśmy na FlyingSM. Mało tego już zapomnieliście o tych grach Rtachet platyna na 12h i do kosza a my w to Halo  Forze będziemy grali latami kmioty i nie dla tego, że nic nie będzie bo gier będzie masa  ale dla tego, że gry od MS to coś więcej niż samograje bez multiplayera na dwa dni :daddy:

Opublikowano

Soul będzie grał w cwalo latami XD Fajnie ze Xbox tworzy zamknięte areały growe żeby trzymać w zamknięciu takich przegrywów. Nie wylewa się to na inne sprzęty. Podobno halo i forza zostały wpisane do kanonu lektur szkolnych w szpitalu w Choroszczy. XD 

Opublikowano

Jakie karaluchy XD Oni nic nie mieli nowego oprócz Akcenta i za tydzień FH5. Mucholoty, szarańcza już dawno były na pc i nawet na premierę x nie dostał tych gier, a psychoszczur 2 to multiplatforma.

Sony wystarczyłoby, żeby nic nie wydawało do września a i tak by ich zabiło, bo Deathloop, Kena i DS. 

A tak to sprawa wygląda tak. Pierwszy rok nowych konsol:

PS5 i przyjaciele: Demon Souls Remake, Spiderman MM, AstroBoot, Sackboy, Returnal, Ratchet, dodatek do FF7R i odświerzenie, dodatek do GoT i odświerzenie, Deathloop, Kena, DS DC. 

Xszczur : Akcent i to wszystko. Zaraz dopiero FH5.

Opublikowano
Halo najlepszy multik na konsolach, więc normalne, że grasz latami. To nie PlayStation, że czekasz na grę pół roku, grasz 12h i na kolejne 6 miesięcy chowasz konsolę do szafy.
To dlatego grałeś w niego ostatni raz w marcu i kupiłeś PS5, na którym multi Halo chyba nie będzie, zamiast Series X? Brzmi logicznie. Nie z nami takie numery kolego! Czas na coming out.
Opublikowano

Z tego tylko DS jest Sony i to przypomnę odgrzewany kotlet, który powinien być za free na ale to klapy więc 300 PLN się należy kalperski pomiocie.

@LiŚciu dla takich kmiotow jak Ty to Pan Qrva Halo król sztrzelanek na konsolach o takim multi Sony moze póki co pomarzyć a tego swojego Halo killera Ala KZ mają tak mocno w dupie, że nie mają zamiaru nawet go wskrzesić :yao:

Opublikowano

W niecały rok od premiery next-gena EKOSYSTEM Xboxa dostał od 1st i 3rd party:

• The Ascent
  • The Medium
  • MFS
  • Death's Door
  • Gears Tactics
  • Age of Empires 2 DE
  • Age of Empires 4
  • Psychonauts 2
  • 12 minutes.

Do końca roku:

• Halo Infinite
  • Godrizon 5
  • CrossfireX
  • The Gunk

W przeciwieństwie do śmieciowej listy spermatello, gdzie poza 2 grami są same akcyjniaki zza pleców (co za płycizna gatunkowa...) otrzymaliśmy w EKOSYSTEMIE:

• przygodówki
  • platformówkę
  • racera
  • strategie
  • najlepszą Zeldę 2D ostatnich lat
  • grę taktyczną
  • symulator
  • horror

W następnym roku będzie drugie tyle, różnorodnie i w najlepszej jakości. Multiplatform nawet nie liczę.

Nie zostaliście zgładzeni, zostaliście ROZJEBANI.

10 minut temu, WisnieR napisał:
18 minut temu, Paolo de Vesir napisał:
Halo najlepszy multik na konsolach, więc normalne, że grasz latami. To nie PlayStation, że czekasz na grę pół roku, grasz 12h i na kolejne 6 miesięcy chowasz konsolę do szafy.

To dlatego grałeś w niego ostatni raz w marcu i kupiłeś PS5, na którym multi Halo chyba nie będzie, zamiast Series X? Brzmi logicznie. Nie z nami takie numery kolego! Czas na coming out.

Nie wiem skąd bierzesz te statystyki, ale grałem w Halo w ten poniedziałek. :pawel: Niedawno testowana była beta Infinite, a jeśli zastanawiasz się czemu nie kupiłem Seriesa to odpowiedź jest prosta - chciałem zakończyć przygodę z poprzdnią generacją niż kupię next-gena, stąd padło na PS5. W międzyczasie dzięki XGP i EKOSYSTEMOWI ogrywał będe Halo Inifinite na PC. :)

Opublikowano

A kiedyś sprawdzałem to miałeś ostatnią aktywność w marcu, co z resztą sam potwierdziłeś. Na PC? Może jeszcze masz kolorowe wiatraczki?.... RGBT się szerzy widzę.

Opublikowano
Teraz, WisnieR napisał:

A kiedyś sprzedałem to miałeś ostatnią aktywność w marcu, co z resztą sam potwierdziłeś.

Coś pokićkałeś. Mówiłem, że te statsy są niezbyt dokładne (np. ilość godzin, K/D ratio itd.), bo porównywałem je z licznikiem w grze. Poza tym odpalam sobie Halo sporadycznie (po 6 latach jednak czeka się na coś nowego) i na 100% nie było to w marcu, bo przynajmniej kilka gier miesięcznie ogrywam. Co zaś do PC - kolorowych wiartaczków nie mam, ale mam niezłe combo M+K od Logitecha.

Oczywiście, że z RGB. Fragi wchodziły aż miło. :) 

Opublikowano

Zaraz przecież klapy od lat ogrywają wszystkie exy z x na swoich PC

Opublikowano
Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

fajne multiplatformy

Zaraz odpalam Xboxa Series x i sprawdzę jak chodzą te gry. 

Spoiler

A nie, czekaj. Szmaciara ich nie ma.

Opublikowano
Godzinę temu, Lord Protector napisał:

że nie mają zamiaru nawet go wskrzesić :yao:

No i dobrze kurwa bo te gry już miały swoje 5 minut. Teraz nowe IP lecą. A w kurwoboxie wskrzeszanie od 3 generacji. Halo to już tak wskrzeszone ze potwór frankensteina powstał XD 

2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

O, to masz przypał. Ja mogę ograć i na PS5 i na PC. XDDDDDDd Cudownie być multiplatformowcem. :banderas:

Ważne ze nie ma w tym równaniu zboxa. Idealny przykład ze ta konsola jest zbędna. Dzieki persil:shieeet:

Opublikowano
2 minuty temu, LiŚciu napisał:

Ważne ze nie ma w tym równaniu zboxa. Idealny przykład ze ta konsola jest zbędna. Dzieki persil:shieeet:

To prawda, do grania w taką chujowiznę Xbox się nie nadaje. Tam tylko najlepsze next-geny. :banderas:Dzięki za potwierdzenie, że PS5 jest zbędny.

Opublikowano

Klapy pora spojrzeć prawdzie w oczy, zostaliście wyruchani bez mydla przez Ryana i jego polityke wydawania exów na PC i tych "only for PS5" na PS4. Dodatkowo chłop wali was w kakao płatnymi aktualizacjami i cenami gier tak, że nawet najbardziej zatwardziałe wśród was fanboje przestały kupować gry na premiere.

Zamiast tego woleliście cichcem kupić sobie XSX z cudownym Gamepassem i to już chyba ostatecznie zamyka temat nie rokującej na przyszłość Playszmaty 4,5 bez gier. 

Opublikowano

Pioterek jest trochę prawdy w tym co piszesz, niebiescy w przeciwieństwie do Ciebie grają na xboxie :reggie:

Opublikowano

Niebieskie robale porzuciły swoje bezużyteczne plejszmaciury i ewakuowały się na pokład Zielonej Bestii?

Napisz nam coś czego nie wiemy :kaz:

Opublikowano
10 minut temu, dee napisał:

Niebieskie robale porzuciły swoje bezużyteczne plejszmaciury i ewakuowały się na pokład Zielonej Bestii?

Napisz nam coś czego nie wiemy :kaz:

W sumie, ze bociaki kupują ps5 i rozważają jako druga konsole mega krapa Series S  tez wiecie :)

Opublikowano

Zdjęcie

vs

Obraz

Od zawsze na zawsze :banderas:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.