Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
2 godziny temu, dee napisał:

Gdzie nie spojrzysz w giereczkowie, wszędzie widac tylko jedną markę. Wszędzie Xbox, wszędzie doskonałe gry na xboksa, wszędzie dyskusje, zachwyty, świat żyje Xboksem. Świat żyje zieloną Bestią, jedynym next-genem w 2021 roku :banderas:

Autentycznie tak jest. Jakby nagle PS5 zniknęło z rynku, to nikt by specjalnie nie zauważył. Nawet tutejsze klapy, bo wszyscy albo siedzą na Xboxie i targają z XGP, albo w ogóle jej nie kupili :)

Temat "Xbox Series: komentarze i rozmowy" ma 130 stron więcej, jak "PS5: Komentarze i rozmowy".. No już naprawdę mało kogo PS5 cokolwiek obchodzi xD

Edytowane przez Shago

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 936,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
21 minut temu, Shago napisał:

Temat "Xbox Series: komentarze i rozmowy" ma 130 stron więcej, jak "PS5: Komentarze i rozmowy".. No już naprawdę mało kogo PS5 cokolwiek obchodzi xD

Ziom, ale źle patrzysz - jak chcesz pogadać o elektrośmieciu 4.5 to musisz iść tutaj:

Opublikowano

A później wyjdzie taki RAGNAROK i roZpierdoli wszystko i wszystkich na Nadstacji 5. Cieszmy się z dwóch sytych miesięcy Xboxa bo później to tylko głód i zaraza i będzie potrzebny młot Thora że dobić pluskwy

6073CE91-26FF-43C6-AA5F-6A8CFFB4D1D9.webp

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
Teraz, Bzduras napisał:

Ziom, ale źle patrzysz - jak chcesz pogadać o elektrośmieciu 4.5 to musisz iść tutaj:

Dzień nie pisze a widzę ze CW nadal ma żenujący poziom c’nie boomer. 

Opublikowano

Czysta brudna prawda.

#liściulivesmatter

Opublikowano
4 godziny temu, Donatello1991 napisał:

Licząc nowości od początku generacji. Podsumowanie pierwszego roku obu konsol. PS. Dla podbudowania xszczura policzymy crossgeny i nie mamy problemu, że są też na PC.

XsrakaX : Rozczarowujący początek bez żadnej gry, dodatkowo stary dashboard, stary pad, zero poczucia nowej generacji. 

Gry: Sredium po miesiącu ( na ich nie korzyść już jest na PS5 ), Akcent i nowa Forza Horizon 5 i dodatek do GoW 5. Nie będziemy liczyć starych gier jak MFS czy Gears Tiktak. 

PS5: 

Demons Souls Remake, SpiderMan MM, Astroboot, Greedfall, Returnal, Ratchet, dodatek do FF7R, dodatek do GoT, Kena, Deathloop i mega hiper DS direct cut. Sackboy. 

Przewaga w sprzedanych konsol 2:1 na korzyść PS5. Dużo szybsze loading w exach, gdzie przykładowo FH5 na XSX wczytuje się masakrycznie długo jak na dzisiejsze standardy. Nowoczesny pad i dashboard. Świetne serwery i bezproblemowe ściąganie zakupionych gier, gdzie na sprzęcie konkurencji trwa to wieczność. 

Online na Xsrace to porażka co dobitnie pokazało FH5 i brak pomysłu na online w Sralo. Zero perspektyw na następnym rok, gdzie konkurencja wchodzi z buta Sifu Horizon FW i GT7, a po drodze jeszcze zamiatając śmiecia pod dywan GoW Ragnarok.

MS sypnął ładnie kasą, żeby narracja na portalach była inna, ale co się dziwić jak Judasz sprzedał Jezusa za 30 srebrników to co tam 4 zł. 

W PUNKT i to są fakty a

nie Choroszcz i urojenia 

Opublikowano
25 minut temu, Shago napisał:

Jakby nagle PS5 zniknęło z rynku, to nikt by specjalnie nie zauważył.

Nawet nie chcesz wiedzieć jakie tego były by konsekwencje przez brak konkurencji, nintendo już dawno poszło w inną stronę znajdując sobie niszę do ruchania graczy i raczej nikt im nie jest w stanie zagrozić dlatego to postępuję.

2 minuty temu, LiŚciu napisał:

#tylkosieniesplaczfigiemu

Nie musi się spłakać bo i tak przeglądam temat  czy wam dupy znowu nie popękały, widzę że chyba potrzebujesz wakacji.

Będziesz miał więcej czasu do grania na kolanach u kuzyna i może w końcu skończysz jakąś grę obojętnie na jakiej platformie :potter:

Opublikowano
4 minuty temu, LiŚciu napisał:

#tylkosieniesplaczfigiemu

A, dobra, bo ty myślisz, że ja jestem jakimś mastermindem i zamknięcie CW na godzinę planowałem już od dłuższego czasu, biegając za Figusiem na PW, by w końcu w dniu 18 listopada roku pańskiego 2021 wcielić ten genialny plan w życie, a nie, że Figuś złapał żart i poleciał na fali? No można i tak, kto liściowi zabroni.

Opublikowano
7 minut temu, Bzduras napisał:

A, dobra, bo ty myślisz, że ja jestem jakimś mastermindem i zamknięcie CW na godzinę planowałem już od dłuższego czasu, biegając za Figusiem na PW, by w końcu w dniu 18 listopada roku pańskiego 2021 wcielić ten genialny plan w życie, a nie, że Figuś złapał żart i poleciał na fali? No można i tak, kto liściowi zabroni.

Nie, nie myśle tak. Ale widzę ze masz kolejna swoją teorie która chętnie się dzielisz. Podobnie jak wczoraj - nie skumałeś co mam na myśli, wysnules teorie która sobie uroiłes. Następnie bommersko napisałeś ze CW to żenada i poszło dalej. Plus to #lisciulivesmatter - bo napisałem ze kupujecie stare gry a nas jedziecie za kupowanie drogich gier. Coś niesamowitego:obama:

Opublikowano

Zjedz snickersa, albo najlepiej zagraj w jakas gre, a nie gwiazdorzysz

Opublikowano
22 minuty temu, Figuś napisał:

Nawet nie chcesz wiedzieć jakie tego były by konsekwencje przez brak konkurencji

Oczywiście, że nie chcę wiedzieć i przecież poza CW tego nie napiszę, bo to każdy inteligentny rozumie. Ale jesteśmy w CW w końcu, no nie? :kaz:

Opublikowano
24 minuty temu, Figuś napisał:

Nawet nie chcesz wiedzieć jakie tego były by konsekwencje przez brak konkurencji

dokladnie

gdyby nie pan :xboss:i program wstecznej to nie wiem w co klapki by teraz graly. MOZE laskawe Sony pozwoliloby odpalic pudelka z ps4 za drobna symboliczna oplate.

Opublikowano

Nom po roku w końcu przyszedł miesiąc gdzie częściej odpalam xboxa niż PS

Hail to the king

:xboxssie:

Opublikowano

Bo tak to cały rok grał w Returnala i inne indyki.

Opublikowano

Prawie pół roku w 2020 nie miałem żadnej konsoli w domu, kupowałem gierki na zaś, tak więc miałem w co grać. Poza tym co za problem wejść w profil, jak nie mam nic do ukrycia jak ty ;) 

Opublikowano

Zastanawiam się w co grałeś jak ja po dwóch miesiącach nie mam już w co. :pawel: 
A grałeś już w tego Returnala czy nie w końcu? Nie można się nazwać graczem, nie grając w Returnala mając PS5.

I Tsushimy. O boże o (pipi)a. Aż Michałek drgnął na samą myśl, że wieczorem sobie zrobię drinka i będę honorowo walczył z Mongołami.
Opublikowano
5 minut temu, WisnieR napisał:

A grałeś już w tego Returnala czy nie w końcu? Nie można się nazwać graczem, nie grając w Returnala mając PS5

Tak, Tsushima skończona. Returnal wpadnie teraz na wyprzedaży. Potem jednak patrzę co innego mi zostało i jest tak płasko pod względem różnorodności gatunkowej, że wolę odpalić sobie XOS niż męczyć kolejnego open worlda na Sonce.

5 minut temu, Figuś napisał:

Prawie pół roku w 2020 nie miałem żadnej konsoli w domu, kupowałem gierki na zaś, tak więc miałem w co grać. Poza tym co za problem wejść w profil, jak nie mam nic do ukrycia jak ty ;) 

Masz mnie w znajomych gałkanku, więc zawsze sobie możesz sprawdzić. ^^

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Masz mnie w znajomych gałkanku, więc zawsze sobie możesz sprawdzić. ^^

Screenshot_2021-11-19-15-28-45-878_com.scee.psxandroid.jpg

Opublikowano
1 godzinę temu, Whisker napisał:

A później wyjdzie taki RAGNAROK i roZpierdoli wszystko i wszystkich na Nadstacji 5.

Ale juz wiadomo że ragnarok ma current genowa grafike, 4K i smutne 30fps. Przy Halo w 4|K/60fps z mistrzowskimi teksturami to nawet nie stało.

Opublikowano
13 minut temu, PIOTR8642 napisał:

Ale juz wiadomo że ragnarok ma current genowa grafike, 4K i smutne 30fps.

tRsAMJuyLQongEXD9098Mrn1CfeNvV6I.jpg

13 minut temu, PIOTR8642 napisał:

Przy Halo

F5AD0C79-AD16-4E1D-A680-7377FC4D1486.jpe

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.