Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
6 minut temu, Donatello1991 napisał:

Siadło mi coś na żołądku. Dajcie jakieś screeny z tego nowego Halo, bo zagram dopiero o 22 a pasuje się wyrzygać. 

Co za obrzydliwy karaczan. Wczoraj płakałeś, ze nie można grac od polnocy to czemu dzis nie grales? Miałeś 13h na granie. Typowe klaperskie pierdolenie i wymyslanie problemow.

Opublikowano

Skakanie pamperkiem w swiecie plastusia? Co wy, kaszojady jestescie?

Opublikowano
35 minut temu, Czoperrr napisał:

Chyba, że jesteś Whiskerem i rano wsiadasz podpity i niewyspany do karetki. Taka jest cena bycia zagrajmerem!

O wypraszam sobie ;) do pracy zawsze jestem w pełnej gotowości, wyspany a że pracuje w systemie kiedy czasem cały weekend jestem ciągiem w pracy bo kurwy się nie szczepią a potem pomocy wzywają to czasem wypada mi wolne w tygodniu. Najbliższy termin gdzie będzie whiskey to poniedziałek a wtedy Halo i jazda z krasnalami!

Opublikowano
6 minut temu, Donatello1991 napisał:

Wybrałem dopracowana grę a nie migotanie w cutscenkach. 

Dlatego wybrałeś grę gdzie są bugi uniemożliwiające kontynuacje gry, mającą zwalone hitboxy oraz detekcję kolizji i problemy w walkach z bossami. Quaz już wyjaśnił wydmuszkę, 6/10 z bonusami, bo czasowy ex Sony.

Gdzie tu do Króla Gatunku, ojca FPSów na konsolach i najlepszego shootera ostatnich lat (z najbardziej skillowym multi?

Wybrałeś miedź, a mogłeś mieć złoto. Meh, klapy.

Opublikowano
6 minut temu, 20inchDT napisał:

Skakanie pamperkiem w swiecie plastusia? Co wy, kaszojady jestescie?

Brzmi jak Psycho2 a jednak fajnie się w to grało. Kena to fajna platformówka i przygoda. Ori tez bym nie obraził choć stylistyka dla dzieci. Takie gatunki tez są potrzebne ;) 

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Wiadomo, nie dla każuali. Wymaga zręczności, zmysłu taktycznego i nieludzkiej wręcz precyzji. Wzór dla innych gier. 

Ten opis mi bardziej pasuje do Hollow Knight bo w ori jakos zbytnio się nię męczyłem podczas przechodzenia :) 

Opublikowano

Zastanawia mnie czy faktycznie tak mało osób gra w halo? Liczyłem na tonę zdjęć, opisów, wyzwisk klapów itd a tu tak spokojnie

Opublikowano

Pewnie dlatego, ze graja i sie dobrze bawia. Nie tak jak ty jak jestes znudzony grami na sonke i wolisz robic ss telewizora.

Opublikowano
12 minut temu, Whisker napisał:

Ten opis mi bardziej pasuje do Hollow Knight bo w ori jakos zbytnio się nię męczyłem podczas przechodzenia :) 

Jedyneczka znacznie trudniejsza, ale to bez zaskoczenia - gra wystartowała na Xboxie, domu corowców. To samo casus - znacznie bardziej wymagającego względem sequelu - Titanfalla. Teraz wyszedł skillowy multik do Halo i arcytrudna kampania tej gry. Takich doświadczeń ze świecą szukać na PlayStation, co nie jest złe, bo dobrze jest się odmóżdżyć przed konsolą z Keną, Ratchetem i Spider-manem, ale ile można? ;) 

Opublikowano
4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Keną, Ratchetem i Spider-manem

jestem w cw, a myślałem może to ten temat z grami dla kaszojadów 

Opublikowano

No i jak było do przewidzenia mamy zbugowaną kupę na premierę. Fajnie bo przejdę stare części Halo akurat jak to naprawia do stycznia :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.