Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 931,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
6 minut temu, Donatello1991 napisał:

Siadło mi coś na żołądku. Dajcie jakieś screeny z tego nowego Halo, bo zagram dopiero o 22 a pasuje się wyrzygać. 

Co za obrzydliwy karaczan. Wczoraj płakałeś, ze nie można grac od polnocy to czemu dzis nie grales? Miałeś 13h na granie. Typowe klaperskie pierdolenie i wymyslanie problemow.

Opublikowano

Skakanie pamperkiem w swiecie plastusia? Co wy, kaszojady jestescie?

Opublikowano
35 minut temu, Czoperrr napisał:

Chyba, że jesteś Whiskerem i rano wsiadasz podpity i niewyspany do karetki. Taka jest cena bycia zagrajmerem!

O wypraszam sobie ;) do pracy zawsze jestem w pełnej gotowości, wyspany a że pracuje w systemie kiedy czasem cały weekend jestem ciągiem w pracy bo kurwy się nie szczepią a potem pomocy wzywają to czasem wypada mi wolne w tygodniu. Najbliższy termin gdzie będzie whiskey to poniedziałek a wtedy Halo i jazda z krasnalami!

Opublikowano
6 minut temu, Donatello1991 napisał:

Wybrałem dopracowana grę a nie migotanie w cutscenkach. 

Dlatego wybrałeś grę gdzie są bugi uniemożliwiające kontynuacje gry, mającą zwalone hitboxy oraz detekcję kolizji i problemy w walkach z bossami. Quaz już wyjaśnił wydmuszkę, 6/10 z bonusami, bo czasowy ex Sony.

Gdzie tu do Króla Gatunku, ojca FPSów na konsolach i najlepszego shootera ostatnich lat (z najbardziej skillowym multi?

Wybrałeś miedź, a mogłeś mieć złoto. Meh, klapy.

Opublikowano
6 minut temu, 20inchDT napisał:

Skakanie pamperkiem w swiecie plastusia? Co wy, kaszojady jestescie?

Brzmi jak Psycho2 a jednak fajnie się w to grało. Kena to fajna platformówka i przygoda. Ori tez bym nie obraził choć stylistyka dla dzieci. Takie gatunki tez są potrzebne ;) 

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Wiadomo, nie dla każuali. Wymaga zręczności, zmysłu taktycznego i nieludzkiej wręcz precyzji. Wzór dla innych gier. 

Ten opis mi bardziej pasuje do Hollow Knight bo w ori jakos zbytnio się nię męczyłem podczas przechodzenia :) 

Opublikowano

Zastanawia mnie czy faktycznie tak mało osób gra w halo? Liczyłem na tonę zdjęć, opisów, wyzwisk klapów itd a tu tak spokojnie

Opublikowano

Pewnie dlatego, ze graja i sie dobrze bawia. Nie tak jak ty jak jestes znudzony grami na sonke i wolisz robic ss telewizora.

Opublikowano
12 minut temu, Whisker napisał:

Ten opis mi bardziej pasuje do Hollow Knight bo w ori jakos zbytnio się nię męczyłem podczas przechodzenia :) 

Jedyneczka znacznie trudniejsza, ale to bez zaskoczenia - gra wystartowała na Xboxie, domu corowców. To samo casus - znacznie bardziej wymagającego względem sequelu - Titanfalla. Teraz wyszedł skillowy multik do Halo i arcytrudna kampania tej gry. Takich doświadczeń ze świecą szukać na PlayStation, co nie jest złe, bo dobrze jest się odmóżdżyć przed konsolą z Keną, Ratchetem i Spider-manem, ale ile można? ;) 

Opublikowano
4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Keną, Ratchetem i Spider-manem

jestem w cw, a myślałem może to ten temat z grami dla kaszojadów 

Opublikowano

No i jak było do przewidzenia mamy zbugowaną kupę na premierę. Fajnie bo przejdę stare części Halo akurat jak to naprawia do stycznia :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.