Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Fajnie się bawisz ciągle tu pisząc. Jak grałeś na xboxie to nie było czasu na cw, a jak masz returnala to widzimy co się dzieje.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 930,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
20 minut temu, 20inchDT napisał:

Fajnie się bawisz ciągle tu pisząc. Jak grałeś na xboxie to nie było czasu na cw, a jak masz returnala to widzimy co się dzieje.

To jest przerwa na łyk

A co do xboxa No tak zachłysnąłem się na pół roku żeby wszystko nadrobić bo to moja pierwsza konsola MS wiec chciałem serie zaliczyć Gearsy i Halo i tez sporo w FH5 i H:I spędziłem ale teraz? Pizda totalna wiec bez sensu tracić czas 

Ps. Jeszcze jakieś gówna z GPU zaliczałem i w sumie tyle, czekam dalej na potężne premiery ale to co wypluło Sony to jest przewaga miażdżąca. 

A to co zaraz będzie to totalny MAYHEM, wyłączając zjebane panele wymienne to DOSTARCZAJĄ GIER a to chyba najważniejsze!

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Returnal to jest rozpierdalator, movement strzelanko no jak ktoś lubi GRY to będzie zadowolony. 

Opublikowano

W ogóle moim zdaniem na chuj wypuszczali XSX mogli poczekać aż nakupują studiów i wypuszcza w 2025 roku konsole z grami a takto 2 lata i pizda totalna

3 minuty temu, messer88 napisał:

Returnal to jest rozpierdalator, movement strzelanko no jak ktoś lubi GRY to będzie zadowolony. 

Wstrzymywaniem się długo, później ta zielona „bestia” mnie przykuła ale teraz? Returnal za grosze (nie zapłaciłem nigdy za grę 350zl bo to złodziejstwo) i wjedzie jak złot, to są GRY

Opublikowano

Nie no, teraz PS5 ma przewagę w ilości sprzedanych konsol nad XSX. A wyobraź sobie jakby MS nie wydał teraz tej konsoli, świat całkiem by zapomniał o Xboxie. 

Opublikowano
5 minut temu, triboy napisał:

Nie no, teraz PS5 ma przewagę w ilości sprzedanych konsol nad XSX. A wyobraź sobie jakby MS nie wydał teraz tej konsoli, świat całkiem by zapomniał o Xboxie. 

Może by nie zapomniał, może by odetchnął od tych samych serii które są robione kopiuj wklej niczym ubi Game. Xbox jest skończony pod względem swoich gier wiec wykupuje na potęgę licząc na jakiś ruch ale ten ruch to skóra stulejarzy i pieśń 2025 roku :/ 

Nawet boty się w sobotę pochowały bo co robią? Napewno nie grają, szukają pewnie promki na przedłużenie fiuta tfu gamepassa 

Opublikowano
25 minut temu, Whisker napisał:

Może by nie zapomniał, może by odetchnął od tych samych serii które są robione kopiuj wklej niczym ubi Game.

W sensie, że Sony przestałoby naśladować Ubisoft ze swoimi kopiuj-wklej? Nie ma opcji, te skurwysyny nie mają za grosz pojęcia jak robić nietuzinkowe gry, wszystko od excela.

Opublikowano
57 minut temu, Whisker napisał:

Returnal za grosze (nie zapłaciłem nigdy za grę 350zl bo to złodziejstwo)

Dlatego założe sie że okradłeś devów z ich pracy i kupiłeś używke. Typowe dla takich jak ty:pawel:

Opublikowano
17 minut temu, PIOTR8642 napisał:

Dlatego założe sie że okradłeś devów z ich pracy i kupiłeś używke. Typowe dla takich jak ty:pawel:

Ja / niebiescy grają a Ty nie, proste

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
41 minut temu, Whisker napisał:

Może by nie zapomniał, może by odetchnął od tych samych serii które są robione kopiuj wklej niczym ubi Game. Xbox jest skończony pod względem swoich gier wiec wykupuje na potęgę licząc na jakiś ruch ale ten ruch to skóra stulejarzy i pieśń 2025 roku :/ 

Nawet boty się w sobotę pochowały bo co robią? Napewno nie grają, szukają pewnie promki na przedłużenie fiuta tfu gamepassa 

XD widać, że masz halucynacje od taniej, podlej whiskey dlatego rozpisze ci to jak dziecku 

-God of War mielony od czasów PS2 zaliczył PSP. 

Ratchet to samo tylko x2 

-Uncharted 5+ jedna cześć na tę padlinę zwana PSV.  Teraz remaster xD

Gran Turismo ile ich było? Ze 12?

- druga część nudnego klona Assassin's Creed czyli Horizon. 

I... No właśnie :dunno:

Opublikowano
9 minut temu, Hubert249 napisał:

XD widać, że masz halucynacje od taniej, podlej whiskey dlatego rozpisze ci to jak dziecku 

-God of War mielony od czasów PS2 zaliczył PSP. 

Ratchet to samo tylko x2 

-Uncharted 5+ jedna cześć na tę padlinę zwana PSV.  Teraz remaster xD

Gran Turismo ile ich było? Ze 12?

- druga część nudnego klona Assassin's Creed czyli Horizon. 

I... No właśnie :dunno:

To ja też Ci rozpisze 

- Ragnarok który zmienił koncept i sprzedaje się i przyjął jak nigdy dotąd nie tylko na Ps ale mega doceniony GOW1 na PC bo nigdy takiej gry nie było na PC A nowa cześć to rozpierdoli całą Valhalle. TAKICH GIER NIE MA na XSX i nie widzi się żeby były 

- Uncharted nikogo z Ps, bo to dla PC łakomy kąsek a niebiescy już zaliczyli kiedy zieloni ogrywali kolejne sralo i krasnale

- Gran Turismo to legenda, sprzeda się w milionach i jako symulator pod odpowiedni osprzęt (kierownice) którego brak u konkurencji rozwali wszystko i wszystkich!

- Horizon który porwie wszystkich a po dodaniu na PC jedynki tylko ślinka cieknie i oczekiwanie na transfer ale spokojnie najpierw szlachta na PS5 później plebs

- i No właśnie na XSX NIC i chuj w cztery oczy, ruchanie w dupe na abonament i oczekiwanie produkcji po zakupie studiów (czyli 2025rok)

To ja wole być w teraźniejszości i zaznawać NEXT  gena i gier które są tu i TERAZ!

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
11 minut temu, Whisker napisał:

- Ragnarok który zmienił koncept i sprzedaje się i przyjął jak nigdy dotąd

Whisker zna już wyniki sprzedaży tego dodatku do Dad of War xDDD 

Widzę że tam nie tylko pite, ale i srogie tabsy wchodzą. Codzienność klapa, tani alkohol, tabsy od ruskich, halucynacje i płacz w CW 

#piekloklapow

Opublikowano

W CW bez zmian: niebiescy grają i świetnie się bawią na wszystkich platformach, a boty bez gier, bez konsol, bez godności skomlą jak bezdomne kundle. Trochę się nie dziwię skoro Microsoft od jakiegoś czasu wydaje jedynie DLC do swoich flagowych serii ( Resoraki5, Sralo). Dominacja jak za czasów PS2.

Opublikowano
46 minut temu, izon napisał:

W CW bez zmian: niebiescy grają i świetnie się bawią na wszystkich platformach, a boty bez gier, bez konsol, bez godności skomlą jak bezdomne kundle. Trochę się nie dziwię skoro Microsoft od jakiegoś czasu wydaje jedynie DLC do swoich flagowych serii ( Resoraki5, Sralo). Dominacja jak za czasów PS2.

Dominacja!? To jest totalne unicestwienie, teraz każdy rozmawia i w newsach tylko Sony, czyli pozycja lidera

To co od lutego się będzie działo to tylko dobijanie zielonych, spoglądanie z zawiścią że MY gramy „ale jakto” „ale dlaczego oni maja next gena” , „czekamy na NARZĘDZIA”

, „w końcu wyjdzie Ray Tracing”, „ ODDAJCIE SPIDERMNA”, „dajcie nam gry”, „czekamy do 2025, wtedy wam pokazom STUDIA!!!!”

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

A kiedy piotr przestanie majaczyć, że xbox to dobra konsola szybko wraca, odpala smiecboxa, sprawdza katalog smyczpassa, upewnia się, że nic nie ma i potulnie odpala Warzone :nosacz3: zaraz po tym wysyła wiadomość do niebieskich kolegów z pytaniem "chopaki, mogę z wami pograc"?:shieeet:

Opublikowano
13 minut temu, PanKamil napisał:

A kiedy piotr przestanie majaczyć, że xbox to dobra konsola szybko wraca, odpala smiecboxa, sprawdza katalog smyczpassa, upewnia się, że nic nie ma i potulnie odpala Warzone :nosacz3: zaraz po tym wysyła wiadomość do niebieskich kolegów z pytaniem "chopaki, mogę z wami pograc"?:shieeet:

No ale chłopaki stwierdzają że banik :D w BF  to słyszałem że siedzi na budynkach i kampi dopóki ktoś go nie straci,inne plotki sugerują że probowal raz helikopterem poleciec ale sterowanie tak trudne że poleciał w tył i rozjebal się o ziemie, polatane! Myślał że obsługa jak w Flying Symulator ale przerosła go przepustnica….

Innym razem chciał wsiąść do jeepa ale odjechał i z buta walił przez całą mapę do Punktu B, odjebali go w 3/4 i tak skończyła się kariera…

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

I tak mnie zaskoczyliście, ze Pioterek próbuje w ogóle w coś grać bo myślałem, ze to typowy Bot bez konsoli :reggie:

Opublikowano
13 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Przecież styczeń z GamePassem wyjaśnia wszystko co Sony zapowiada na najbliższe 6 miesięczy. Z czym do ludzi? XDDD

Ćpałeś? Nie pisz :)

Opublikowano
11 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Wyparcie nic ci nie da.

Ale co tu wypierać. Niby jaka jest ta mocna oferta gamepassa w styczniu?

Edytowane przez izon

Opublikowano
1 minutę temu, izon napisał:

Ale co tu wypierać. Niby jaka jest ta mocna oferta gamepassa w styczniu?

To tak na serio? Szkoda mi was.

Opublikowano
47 minut temu, izon napisał:

I tak mnie zaskoczyliście, ze Pioterek próbuje w ogóle w coś grać bo myślałem, ze to typowy Bot bez konsoli :reggie:

Nie, nie, nie. To kolejny nie grający zieloney przegryw. To samo patolski parkingowy i głębokie gardło. Nikt nie widział ich gamerataga nigdy w życiu, za to wszyscy widzieli tony postów w CW. Popsułem scrolla w myszce od przewijania tego gówna które wypisują. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.