Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Odciążenie niedomagających bebechów konsoli, numer stary jak świat

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 930,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

No może za wysoko poprzeczkę ustawiłem, to pytanie kto z botów chociaż skończył Sekiro (ins już wiem)

A już niedługo ciarki po plecach 

Opublikowano
23 minutes ago, Whisker said:

No może za wysoko poprzeczkę ustawiłem, to pytanie kto z botów chociaż skończył Sekiro (ins już wiem)

A już niedługo ciarki po plecach 

Czekam aż wpadnie do gamepassa, na premierę byłem zbyt zajęty graniem w exy od Sony.

Opublikowano

Ja dałem 260zl za nówkę w folii PL w pięknym pudełeczku, nie wiem gdzie wy kupujecie że ceny 350

Opublikowano
Teraz, 20inchDT napisał:

ubisoft-logo-assassin-s-creed-revelation

Wam tylko gry ubi zostały na bestiiX serio współczuje! 

Opublikowano

Chyba lepsze retro niż nowość next gen

Teraz, Czoperrr napisał:

Horizon spoko gierka, moje PS4 FAT już czeka :ohboy: A wcześniej Gran Turismo!

GT7 później, fakt kilka dni (co te Sony wypluwa tyle gier)

Opublikowano
Teraz, Donatello1991 napisał:

Serio gt7 4 marca już? Wow! A potem czasem nie wychodzi ghostwire? I z tego co wiadomo to forsaken. Litości panie Sony.

A jeszcze Horizon 2 na 100 godzin No i Sifu teraz, to jest jakieś nieporozumienie! Sony DOSTARCZASZ i kładziesz lachę na XSX

Opublikowano

Boty mają problem z ubigierkami bo trzeba ogarnać więcej aktywności niż 1 na godzine na raz. Nawet w nowym Halo chcieli zrobić open world ale przeciętny bot odpadał jak się na raz 3 znaczniki pojawiły na mapie i ograniczyli do dwóch.

Już wiecie skąd MS ma kase na zakupy? Ma dofinansowanie z PFRON na swoich graczy. 

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

2022 od samego początku to mocny but na ryj Xbestii bez gier a zawistni zieloni spoglądają tylko z utęsknieniem na te wszystkie giery. Ależ rok się na niebiesko zaczął, piękne czasy dla graczy

D7D9ABEF-3924-4378-857B-71A7673914DD.jpeg

Opublikowano

Podsumowując - 2022 - sam początek MASA gier, oceny wszędzie 9/10, gracze zachwyceni, This is PS5

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.