Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
42 minuty temu, Lord Protector napisał:

Czego qrva?

20210529_004626.jpg

20210529_004621.jpg

20201215_212257.jpg

Korytarzyk vs Open World, który i tak wygląda lepiej...

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 945,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
Godzinę temu, Whisker napisał:

Ale jak dupsko piecze o next gena hahahahah boty macie troszkę luksusu 

097301B4-B46A-4949-BED5-469657EF500F.jpeg

C6C6CA0A-3541-4667-A3D6-CC5DE2A04B3E.jpeg

AA34EC1D-331E-469E-9E58-CA2BF8788A45.jpeg

ACAD8859-AE3E-4F5A-AE90-49DDAAE3EF4C.jpeg

2BA4EA3E-4045-4212-BCD3-5C2B1B3B0E8E.jpeg

Pięknie xśmieć rozjebany. Poziom dla zielonego szrotu nieosiągalny prawdopodobnie do 2027 roku.

Opublikowano

Sami siebie oszukujecie matoły, bo dobrze wiecie, że to w ruchu wcale tak nie wygląda.

Opublikowano
15 minut temu, 20inchDT napisał:

Sami siebie oszukujecie matoły, bo dobrze wiecie, że to w ruchu wcale tak nie wygląda.

Dokładnie ten poziom Forzy dostępny jest wyłącznie na znienawidzonym PC.

13 minut temu, messer88 napisał:

klapy chore jednostki grają w to w 30fps bo graficzka xd 

Ta gra nawet w 60 wygląda lepiej niż wszystko co powstało na nextgenach.

Opublikowano

Przypominam, że nextgeny to już currentgeny, więc nic nie usprawiedliwia tego retrośmiecia :)

Opublikowano
28 minut temu, easye napisał:

Ta gra nawet w 60 wygląda lepiej niż wszystko co powstało na nextgenach.

No niezbyt, nieostry obraz, flickering. No coś zjebali ewidentnie i dalej nienaprawione, a że gameplay bez rewelacji to IMO do odpuszczenia.

GG dalej na poziomie wyrobnictwa niż produkcji.

Opublikowano

Zadymiona kur.wa do poprawki.

Elektroszrot Series Xd.

To kiedy to gowno będzie wreszcie coś warte? Nic dziwnego ze karzeł i Wezyr graj w chmurze.

D0E02F56-4B0C-41B9-9D44-6D8E2A28173C.jpeg

Opublikowano

Nie słychać bo gier w nim nie ma. Z pustego nie nalejesz. Kurwa Wezyr obudź się.

Opublikowano
5 minut temu, LiŚciu napisał:

Nie słychać bo gier w nim nie ma. Z pustego nie nalejesz. Kurwa Wezyr obudź się.

Microsoft? Jedyne 1st party w stanie dostarczyć coś faktycznie dobrego, bo to skurwysyństwo od Sony to szkoda opluć, a co dopiero dopalić. :dynia: 

Opublikowano

flickering juz naprawili, AA nadal zjebany, ale gra wygląda i tak fenomenalnie.

Gameplay bardzo przyjemny, odpuścić? może gdyby było w co grać na tym zielonym gównie - ale tam gry powstają wyłącznie w głowach chorych psychicznie botów.

Opublikowano

Boty, które kupiły w biedrze series S + TV Manta, dziwią się, że po podpięciu nextgena jest sraka, a nie żyleta. Tak jak Porshe wymaga odpowiedniej nawierzchni, tak nadstation odpowiedniego TV. To co wam wystarczało do grania w zieloną pokrakę i darmowe gierki na komórki z passa, nie sprawdzi się do nextgenowego grania.

Opublikowano
5 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Jedyne 1st party w stanie dostarczyć coś faktycznie dobrego, bo to skurwysyństwo od Sony to szkoda opluć, a co dopiero dopalić. :dynia: 

Tak - tam takie mocne single dostarczają, ze ludzie 8h Halo 4 miesiąc przechodzą, bo rzygać się chce jak człowiek widzi 17 raz ten sam niebieski korytarz.

Opublikowano
2 minuty temu, easye napisał:

flickering juz naprawili, AA nadal zjebany, ale gra wygląda i tak fenomenalnie.

No przedwczoraj dalej flickering występował, więc nic tam nie naprawili, a gra wygląda jak na razie jedynie poprawnie w 60 klatkach. A gameplay to szczyt marzeń każdego fana ubigier, więc kto co lubi. Ja jednak mam jednak godność osobistą i to chujostwo olałem, szkoda czasu na słabe gry. :lapka: 

edit: no ale cieszę się, że wróciłes do CW izi - kto się klapem urodził, blacharzem nie zdechnie. :lapka: 

Opublikowano
1 minutę temu, easye napisał:

Tak - tam takie mocne single dostarczają, ze ludzie 8h Halo 4 miesiące przechodzą, bo rzygać się chce jak człowiek widzi 17 raz ten sam niebieski korytarz.

Halo 4 to był szczyt kreatywności w porównaniu do tego ostatniego, niedorobionego wynalazku. Podtytuł "nieskończoność" jest tutaj nie przypadkiem..

Opublikowano

No chodziło o 4 miesiące. Nawet najwięksi fani się męczą.

Kolejna gra MS dosłownie nie do skończenia. Może niech rzeczywiście gier nie wydają, to chyba nie ma sensu.

Opublikowano
7 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Fajne bullshoty, szkoda tylko, że gra wygląda już tak 7/10. ^^ 

E50A836E-7148-435A-B566-09ABA55A7080.jpeg

Opublikowano
13 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Fajne bullshoty, szkoda tylko, że gra wygląda już tak 7/10. ^^ 

Mam XSX i żadna gra jeszcze nie dorównała nawet Ratchetowi a już Forbidden West oddalił się na mile i pokazał prawdziwa jakość nowych konsol.

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
7 minut temu, Whisker napisał:

Mam XSX i żadna gra jeszcze nie dorównała nawet Ratchetowi a już Forbidden West oddalił się na mile i pokazał prawdziwa jakość nowych konsol.

O Jezu, spoglądam na Godrizona 5, czytam to twoje pijackie pierdolenie i wiem, że znów masz majaki na głodzie. :rotfl:

Serio, wy naprawdę wierzycie w te kłamstwa o jakiejś niesamowitej jakości gier Sony albo nieosiągalnym poziomie graficznym? Tak serio pytam, już całkowicie wychodząc z roli. Po prostu zastanawiam się, czy graliście kiedyś w coś innego niż 3 gry Sony na generację sprzętu i stąd jest np. brak jakiegokolwiek punktu odniesienia. Aż przypominają mi się czasy YETIego który wklejał gify z DriveCluba wielkości pocztówki i myślał, że gra naprawdę tak wygląda.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.