Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
2 godziny temu, Czoperrr napisał:

PlayStation 5 taka zajebista konsola, że w dedykowanym temacie chłopaki rozmawiają o PS3 Super Slim od kilku stron i zachwycają się Resistance 1 :yao:

A zieloni dopiero na XSX odkrywają tuzy gatunku jak Viva Piniata :)

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 945,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
7 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Tytuł dla koneserów, nieprzypadkowo jedynie na Xboxa.

Jak grałem w to za dzieciaka na 360 nie czułem się konserem no ale w sumie spoko:D

Opublikowano
13 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

bo jesteś klapem, więc to normalka :lapka: 

Dokładnie, klap = koneser, Bot = jaranko grami dla dzieci, proste :)

Opublikowano

Dla jebanych niedorozwojów, a nie dzieci. Pokemony, anime dziewczynki skąpo ubrane z dużymi cyckami, skakanie pamperkiem... dział nintendo to nieźli zwyrole, a uważają się za elytę.

Opublikowano
8 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Gierki dla dzieci to chyba na tym śmieciu od Nintendo. xd

Nie tylko 

636A0717-3895-4A81-9072-746B5B6770AD.jpeg

Opublikowano
3 godziny temu, Czoperrr napisał:

PlayStation 5 taka zajebista konsola, że w dedykowanym temacie chłopaki rozmawiają o PS3 Super Slim od kilku stron i zachwycają się Resistance 1 :yao:

No jeszcze dwie niebieskie pokraki już robiły sobie kolejny raz 69 po plotach o Kojumbo a chińczyk pięknie ich wydymał :kaz:  

FQQ8cdOXwAoQrjE?format=jpg&name=large

FQOGvxsWYAE6N18?format=jpg&name=large

RÓŻNICA POKOLEŃ  :banderas:

Opublikowano
6 minut temu, Daddy napisał:

No jeszcze dwie niebieskie pokraki już robiły sobie kolejny raz 69 po plotach o Kojumbo a chińczyk pięknie ich wydymał :kaz:  

FQQ8cdOXwAoQrjE?format=jpg&name=large

FQOGvxsWYAE6N18?format=jpg&name=large

RÓŻNICA POKOLEŃ  :banderas:

Skoro robotnik siedzi na elitarnej ps5, a najlepsi z najlepszych botów grają w takiego gowno jak Infinity to faktycznie to co dla zielonych jest sufitem, dla niebieskich dopiero podłoga :)

Opublikowano

Chciało by się takie "gowno" jak Halo na szrocie 5 bez gier ale nie chuja nie dla psa kiełbasa  :) 

Klapom to już dawno sufit zjebał się na ten pusty łeb :) 

Opublikowano

Po co mi na ps5 coś co wywaliłem z dysku po 4h grania? Singiel dramatyczny, a multi z zerowym wsparciem od premiery;(

Opublikowano

Na PS5 i tak nie ma w co grać, więc nie miałbyś co wywalać. Konsola wydmuszka, wyszła o 4 lata za wcześnie - ani porządnego wsparcia next-gen, ani świetnej biblioteki.

Mogę pójść nawet karaluchom na rękę i udajmy, że PS4.75 jeszcze nie miało premiery i na rynku pojawi sie w 2024, kiedy Sony faktycznie przestanie wspierać ŚmiećStation 4. :) 

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Na PS5 i tak nie ma w co grać, więc nie miałbyś co wywalać. Konsola wydmuszka, wyszła o 4 lata za wcześnie - ani porządnego wsparcia next-gen, ani świetnej biblioteki.

Mogę pójść nawet karaluchom na rękę i udajmy, że PS4.75 jeszcze nie miało premiery i na rynku pojawi sie w 2024, kiedy Sony faktycznie przestanie wspierać ŚmiećStation 4. :) 

Dobra to ja tez mogę iść na rękę i powiedzmy, ze deal. A kiedy Microsoft wyda w końcu next gena? 2026 z Indiana Jonsem i nextgenowym patchem do Bugfielda?

Edytowane przez izon

Opublikowano

Next-gen od Microsoftu? Dawno dostępny, najpiękniejszy tytuł na rynku, fotorealizm graficzny, poziom nieosiągalny dla konkurencji - Microsoft Flight Simulator.

a jeśli chcesz coś bardziej przyziemnego to polecam Forzę Godrizon 5 która jako cross-gen w otwartym świecie wygląda lepiej niż jakakolwiek gra na PlayStation 5. Teraz pomyśl - skoro jest taka dominacja graficzna na Xboxie przy hamulcowym w postaci XOS to od 2022 wychodzą już tylko tytuły na Seriesy.

Dominacja jak za X360? Nie, dominacja jak za Xboxa Series X. :) 

Opublikowano

MS wyda szybciej next gena niż Sony :)

16 minut temu, izon napisał:

Po co mi na ps5 coś co wywaliłem z dysku po 4h grania? Singiel dramatyczny, a multi z zerowym wsparciem od premiery;(

Zaraz drugi sezon gierka ożyje a i tak gameplay mocno ratuję tą pozycję na konsoli dalej jest z kim grać jak nie MM to Customy, co jakiś czas dają nowe "Eventy" i playlisty jak się chce grać to coś zawsze się znajdzie  taka prawda. 

W każde Halo grało się na 4/5 mapach i nikt nigdy nie płakał a teraz nagle najwięcej marudzą Ci co już dawno w grę nie grają. 

Edytowane przez Lord Protector

Opublikowano
8 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Teraz pomyśl - skoro jest taka dominacja graficzna na Xboxie przy hamulcowym w postaci XOS to od 2022 wychodzą już tylko tytuły na Seriesy.

Chciałeś chyba napisać od 2025 roku:) Nie ładnie tak kłamać, nic nie wychodzi na Xboxa :(

Opublikowano
3 minuty temu, izon napisał:

Chciałeś chyba napisać od 2025 roku:) Nie ładnie tak kłamać, nic nie wychodzi na Xboxa :(

Szkoda, że sam się oszukujesz, a wiesz w środku, że MS znów zaora konkurencję jak w 2021. ^^ 

Opublikowano
20 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Szkoda, że sam się oszukujesz, a wiesz w środku, że MS znów zaora konkurencję jak w 2021. ^^ 

Pomyśleć, ze w 2001 roku mial premiere pierwszy Xbox, a Microsoft „zapewnił” tak słaby lineup na 20 lecie marki..

Edytowane przez izon

Opublikowano
Teraz, izon napisał:

Pomyśleć, ze w 2001 roku mial premiere pierwszy Xbox, a Microsoft „zapewnił” tak słaby lineup na 20 lecie marki..

Tak słaby, że i tak zaorał rzekomo niepokonaną konkurencję. A przecież to dopiero początek. :obama: 

Mówię Ci, jedyna szansa żeby na PlayStation zagrać w coś dobrego to deal z Microsoftem, bo Sony już dawno zeszło do drugiej ligii pod względem swoich gier.

Opublikowano
54 minuty temu, Lord Protector napisał:

Chciało by się takie "gowno" jak Halo na szrocie 5 bez gier ale nie chuja nie dla psa kiełbasa  :) 

Klapom to już dawno sufit zjebał się na ten pusty łeb :) 

Człowieku ja Infinite skończyłem w grudniu a mamy kwiecień, bida z nędzą, nawet DLC nie wydali a ludzie uciekają z multi

2923EBD7-B6AE-425C-877E-E1EFC5ED620B.jpeg

Opublikowano

Wiele niebieskich zrobiło deal z microsoftem. Po czym pogoniło popielnika i nadal gra na sztosach od sonki.

Niezłe jaja vizir. W sam raz na święta

2 minuty temu, Whisker napisał:

Człowieku ja Infinite skończyłem w grudniu a mamy kwiecień, bida z nędzą, nawet DLC nie wydali a ludzie uciekają z multi

2923EBD7-B6AE-425C-877E-E1EFC5ED620B.jpeg

No kampania w Tatrzańskim Parku Narodowym to za mało żeby się zapisać w świadomości graczy. 

Opublikowano
9 minut temu, LiŚciu napisał:

Wiele niebieskich zrobiło deal z microsoftem. Po czym pogoniło popielnika i nadal gra na sztosach od sonki.

Nawet klapy wyprzedają te Plejki jak pojebani, a potem kupują je po 3 razy. xdd Xboxa 9 na 10 osób kupuje i zagrywa się z wypiekami na twarzy.

Realna ilość graczy PS5 do Xboxa wygląda pewnie tak: 1:2. Po prostu sprzedaż Sonki to napopmpowany balon, tak jak ze Switchem - czerwone oszołomy kupują w jednej generacji Switcha (do grania w domu), Switcha V2 (bo przecież bateria lepsza), Switcha Lite (bo przenośny), a na końcu OLED, bo przecież nie będę grał jak zwierzę na LCD (pomijając ostatnie 4 lata). xddd

PlayStation to druga liga gamingu, PS5 to niewypał pokroju PS3.

Opublikowano

Raczej mokry sen przed śmigusem dyngusem

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.