Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Czekaj, wszystkie pokemon i trzy części Xeno same sie nie ograją :f 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 946,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
14 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

aha :)

Też tak myślałem, a potem miesiąc zabawy i pół roku czekania na dobrą grę.

Mam w co grać, co Sonka to Sonka :)

20220421_133531.thumb.jpg.749e119899f8bfbb40db49149b66a431.jpg

Opublikowano

multiplatformy i gierki z gamepassa. fajna ta sonka

Opublikowano

Patrząc na statystyki i zadowolenie graczy to teraz jest przebicie konkretne na rzecz Sony, zwyczajnie ta generacja już jest przesądzona

2FFDEA2F-78AC-4487-8A73-60372F043F40.jpeg

Opublikowano
5 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

:rotfl:

jezu miej w swoje opiece tych mangopojebów :pawel:

Opublikowano

Co to za statystyki? Że przeciętny janusz kupuje konsole marki, ktora zna?

Opublikowano
22 minuty temu, Lord Protector napisał:

Czekaj, wszystkie pokemon i trzy części Xeno same sie nie ograją :f 

To się nazywa zacofka. Jakos ja nie gram ani w xeno ani poksy, a na Switchu ciagle mam w co grać.

Opublikowano
1 minutę temu, izon napisał:

To się nazywa zacofka. Jakos ja nie gram ani w xeno ani poksy, a na Switchu ciagle mam w co grać.

Jak się dowiedziało o Nintendo przy Switchu to można rzeczywiście zachłysnąć się ofertą ROMów za 2.5 bomby. :rotfl:

Opublikowano
4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Jak się dowiedziało o Nintendo przy Switchu to można rzeczywiście zachłysnąć się ofertą ROMów za 2.5 bomby. :rotfl:

Nie dałem za żadna grę 250 zł :) najwiecej za edycje kompletna Wiedzmaka i Zelde ale to gry warte każdego grosza :)

3 minuty temu, 20inchDT napisał:

No ciekawe w co jak tam nic wiecej nie ma

Obecnie Mario Bowser Fury, Larry Wet Dreams Die Twice, Broken Sword 5, Chrono Cross, Outlast 2 i niezmiennie na imprezach rodzinnych Mario Kart i Mario Party, w kolejce dużo kolejnych wyśmienitych tytułów.

No i faktycznie romik CC i to cyfrę dałem te 90 zł ale nie żałuje.

Edytowane przez izon

Opublikowano
8 minut temu, Pupcio napisał:

jezu miej w swoje opiece tych mangopojebów :pawel:

Mocne słowo jak na kogoś kto oglada chinskie bajki

Opublikowano
Teraz, Shen napisał:

Mocne słowo jak na kogoś kto oglada chinskie bajki

Nie masz dowodów :nosacz3:

Opublikowano
Teraz, Pupcio napisał:

Nie masz dowodów :nosacz3:

Przechwytywanie.JPG.97215c3bfe26f51dee44c1d7f05f1efc.JPGPrzechwytywanie2.JPG.e26bf1f3c03cb5d827b8aed5f60cb051.JPG

Opublikowano

A xeno to się faktycznie jaraja mangozjeby. To są gry dla jakiś upośledzonych umysłowo ludzi:reggie:

Opublikowano
4 minuty temu, izon napisał:

Nie dałem za żadna grę 250 zł :) najwiecej za edycje kompletna Wiedzmaka i Zelde ale to gry warte każdego grosza :)

Luzik, danie za ROM nawet 50zł to zwykła grabież, ale golenie frajerów Nintendo opanowało do (niebieskiej) perfekcji. :) 

6 minut temu, izon napisał:

Obecnie Mario Bowser Fury, Larry Wet Dreams Die Twice, Broken Sword 5, Chrono Cross, Outlast 2 i niezmiennie na imprezach rodzinnych Mario Kart i Mario Party, w kolejce dużo kolejnych wyśmienitych tytułów.

Opublikowano
Teraz, izon napisał:

A xeno to się faktycznie jaraja mangozjeby. To są gry dla jakiś upośledzonych umysłowo ludzi:reggie:

spermiarzu w larrego grasz. Wara od xeno (chociaż 2 blade można jebać, jak najbardziej)

Opublikowano
3 minuty temu, Shen napisał:

Przechwytywanie.JPG.97215c3bfe26f51dee44c1d7f05f1efc.JPGPrzechwytywanie2.JPG.e26bf1f3c03cb5d827b8aed5f60cb051.JPG

kurcze znowu mi się wjebali na konto żeby udupić młodego i dynamicznie rozwijającego się lidera opinii :(

Opublikowano
2 minuty temu, 20inchDT napisał:

spermiarzu w larrego grasz. Wara od xeno (chociaż 2 blade można jebać, jak najbardziej)

Jest różnica między Larrym, ktory jest pastiszowy i celowo chamski, a gra gdzie cycata mango lala zamienia się w miecz, a podczas walki dzieciaki krzyczą jakby ktoś im zajebal charizarda z plecaka. 

6 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Luzik, danie za ROM nawet 50zł to zwykła grabież, ale golenie frajerów Nintendo opanowało do (niebieskiej) perfekcji. :) 

Zauważyłem, ze tylko zielone zjeby maja tendencje do zaglądania innym do portfela. A dlaczego? Bo jesteście 500plusowiczami świata gier:reggie:

Opublikowano

Nikt sie nie zamienia w miecz co ty pierrr

Opublikowano

Od samego oglądania trailera mam wrażenie, że mogą się wypalić szare komórki:

Opublikowano
7 minut temu, izon napisał:

Zauważyłem, ze tylko zielone zjeby maja tendencje do zaglądania innym do portfela. A dlaczego? Bo jesteście 500plusowiczami świata gier:reggie:

Wydawanie pieniędzy na śmieci nie czyni cię koneserem, a zwykłym frajerem. Więc frajerze szoruj stąd dawać robić się w chuja dla Nintendo. :) 

Opublikowano

Lepiej płacić za cyfre, która nie jest twoją własnoscia, czy kupic pudełko, przejsc gre na spokojnie, nie martwic się, ze wypadnie z oferty, a potem sprzedac ze strata wartosci max dwoch piw?
:reggie: Switch najlepsza platforma do grania.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.