Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

W gamepassie jest pełno wykwintnych tytułów

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 982,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
1 minutę temu, 20inchDT napisał:

W gamepassie jest pełno wykwintnych tytułów

Niestety aby to zrozumieć trzeba być trzeźwym oraz zdrowym na umyśle, co jak się okazuje nie jest takie proste. Ludzie karmieni ideologią plejstejszyn tracą rozum niczym w lśnieniu lub popadają w nałogi. Ciężki los sekciarzy. 

Opublikowano
godzinę temu, Donatello1991 napisał:

Gra jest tym czym chcieli twórcy żeby była. Po prostu marketing wszedł za mocno. Współpraca z MS też zrobiła swoje. Tam wszystko jest zawsze Ajmejzing, a potem weryfikacja. 

Musiałem zacytować bo to złoto jest. 

MS winny klapy Cyberpunka. 

Spec od rozdziałek takie wynaturzenia wrzuca. 

I ten phil poganiający cdp by szybciej wydali na one w 10 klatkach bo nie wytrzymie. 

Edytowane przez lpcl

Opublikowano

Spodziewasz się intelektu po gosciu co ma nicka jak pitcerka z biedronki?

Opublikowano
11 minut temu, 20inchDT napisał:

Spodziewasz się intelektu po gosciu co ma nicka jak pitcerka z biedronki?

Nie spodziewałem się, że cw tak wjeżdża klapom na psychę. W realu tacy klienci gotowi byliby cię ukamienować. Trochę to straszne co ten internet robi z ludzi. 

Opublikowano
1 minutę temu, Donatello1991 napisał:

Jak tak samo " za darmo " xbotom mózgi porozdawali to nie dziwie się, że taki sam poziom jak tych gierek w GP i brak exów. 

Spokojnie weź leki i nie denerwuj się. Oddychaj. 

Opublikowano

A nie podniosłoby? Pewnie ze byłyby lepsze i napewno skłoniło by to wielu w tym mnie do zakupu sprzetu. A takto zero na premierę i teraz w każdej multi spadki klatek i rwąca animacja

szczerze? Wolałbym w tym momencie kupić PC z GP i padem i jaka byłaby różnica?

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
2 minuty temu, Whisker napisał:

Pewnie ze byłyby lepsze i napewno skłoniło by to wielu w tym mnie do zakupu sprzetu.

Przestań. Ty nawet nie masz PC, a pierdolisz takie głupoty.

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano

Jak te siroty z MS nawet forzy nowej nie dostarczyli na premierę. Z czym do ludzi. Klatkarz leci w co drugiej multiplatformie, ale nie rozdzielczość najważniejsza, gdzie nikt nie zobaczy różnicy. Eh szkoda trochę ich faanów, nie fanboyów bo to co innego. Tacy zasługują na takie dymanie przez Spencera. To tak jak facet, który bije kobiete, potem daje kwiatki, które więdną po 2 dniach i mówi, że więcej tego nie zrobi. Tydzień nie minie i po obietnicy i znowu buła na pysk.

Opublikowano
4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

a no zapomnialem, ze macie +2 do oceny bo ex i liczy sie nie w co a na czym XDDDD

ZWIERZEEEETAAAA

nie, chodzi o fakt że jak gra jest robiona pod konkretny sprzęt to jest zoptymalizowana do granic możliwości spójrz na PS 

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

no no zwłaszcza gays done i rdr2 temu dowodzą XDDD

Masz wyluzuj i pograj w sztosy

35D1BCF5-24A9-4C5B-8CEC-81204F62D4E1.jpeg

Opublikowano
6 godzin temu, dee napisał:

Gra pokroju Gears Tactics na PS5? No beż żartów. Przeciętny niewolnik marki odpadnie na pierwszej misji, nie będzie wiedział "którym się strzela"

Bystrzejsze klapy odpadną na drugiej misji, bo nie będzie cinematic experience.

Bystrzejsze boty pytały w temacie Bloodborna jak przypisać i wyciągnąć broń, nie zdążyli zapytać którym się "szczela" bo polegli już wcześniej.

Opublikowano
11 minutes ago, Whisker said:

Wolałbym w tym momencie kupić PC z GP i padem i jaka byłaby różnica?

GP na PC ma sporo mniej gier. Daleko do GP na konsolę.

Opublikowano
17 minut temu, Whisker napisał:

Masz wyluzuj i pograj w sztosy

35D1BCF5-24A9-4C5B-8CEC-81204F62D4E1.jpeg

Ej łisker to ty? 

A nie to skała. Ty mógłbyś co najwyżej wrzucić coś takiego. 

giphy-22.gif

Opublikowano
17 minut temu, Figuś napisał:

Bystrzejsze boty pytały w temacie Bloodborna jak przypisać i wyciągnąć broń, nie zdążyli zapytać którym się "szczela" bo polegli już wcześniej.

No tak bo na pesce to Bloodborne był takim sukcesem, że nawet nie podciągnęli pod pro. Dobrze, że dew sony tego nie tworzył bo zostałby już zaorany, znając ich politykę cinematików.

Opublikowano
2 minuty temu, lpcl napisał:

No tak bo na pesce to Bloodborne był takim sukcesem, że nawet nie podciągnęli pod pro. Dobrze, że dew sony tego nie tworzył bo zostałby już zaorany, znając ich politykę cinematików.

:dafuq: a co to ma do tego co napisałem i do czego się odnosiłem, ja pierdole XD

Popisałeś się własnie bystrością :dynia:

Opublikowano
5 minutes ago, lpcl said:

No tak bo na pesce to Bloodborne był takim sukcesem, że nawet nie podciągnęli pod pro. 

Niestety pod base ps4 też nie podciągnęli i gra chodziła w 24fps.

Opublikowano
3 minuty temu, Figuś napisał:

:dafuq: a co to ma do tego co napisałem i do czego się odnosiłem, ja pierdole XD

Popisałeś się własnie bystrością :dynia:

No to wytłumacz bo z tego co zrozumiałem to ten Bloodborne tak skomplikowany był. A na szrocie ukończyło go może 1% osób, nawet nie dostał kontynuacji i nic jej nie zapowiada. Ale Bloodborne, demon trudności na konsoli januszy. Tia. 

A demon to taki uncharted w średniowieczu, co nie Grażyna? 

Edytowane przez lpcl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.