Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
4 godziny temu, Andrew21 napisał:

Microsoft przemyślał sprawę i z podwyżką zaczeka aż dużo ludzi kupi nowego xboxa. Pewnie po premierze Halo Infinite uderzy z podwyżką gamepass albo  zablokuje cebulowanie.

Proroctw endrju ciąg dalszy. Zapiszcie to tak będzie mówię wam, miałem sen. 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 927,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Game Pass zwrócił mi się już chyba z 10 krotnie: tyle gier ile zagrałem i sprawdziłem to bym wydał majątek. A jak jakaś gra mi nie podeszła, to żadna strata (Monster Hunter: World, DOOM i parę innych... no nie moje klimaty zupełnie, więc cieszyłem się, że nie musiałem na nie wydawać kasy i później sprzedawać). A ile fajnych gier wypróbowałem, których noralnie bym nie kupił.. 

"Smycz pas"? Największy żart na tym forum: nie chcę, to skończę opłacać, nikt mi nie kazał podpisywać cyrografu. Poza tym cena 55zł za taką usługę, to cena w pełni wyważona: w ŻADEN sposób nie obciąża mojego budżetu, a ZAWSZE jest w coś zagrać.

Edytowane przez Shago

Opublikowano
2 godziny temu, Mendrek napisał:

Trochę pokory i wdzięczności, Paolo.

Bo boty to się powinny cieszyć, że MS szybko zabrał wibrator analny sprzed ich pupsk (IMO takie badanie rynku/gotowości klienteli do ruchańska), ale przede wszystkim dziękować Sony że tak mocarnie zmiażdżyło Xboxa, bo pamiętam jak trochę lepiej się tej marce powodzilo, to przez pół generacji nie mogli się polskiego live'a doprosić, o realnej odpowiedzi na PlayStation Plus nie wspominając. Bo chyba nie wierzycie w to, że korpoch*jki z MS-u tak po prostu z dobroci serca się wycofali. Spencer pod nosem sobie pewnie rano rzekł: "Ok, wygraliście. Teraz. Hehehehe".

Kiedyś to było, cnie? Te dobre polskie produkty, wyjazdy do Bułgarii no i brak live w pl. 

Opublikowano
Teraz, Shago napisał:

Game Pass zwrócił mi się już chyba z 10 krotnie: tyle gier ile zagrałem i sprawdziłem to bym wydał majątek. A jak jakaś gra mi nie podeszła, to żadna strata (Monster Hunter: World, DOOM i parę innych... no nie moje klimaty zupełnie, więc cieszyłem się, że nie musiałem na nie wydawać kasy i później sprzedawać). A ile fajnych gier wypróbowałem, których noralnie bym nie kupił.. 

"Smycz pas"? Największy żart na tym forum: nie chcę, to skończę opłacać, nikt mi nie kazał podpisywać cyrografu. 

Majatek XDDDDD Stare forzy i gearsy na allegro lataja po 15zl. Faktycznie usluga zycia :pawel:

Opublikowano
7 minut temu, schabek napisał:

Majatek XDDDDD Stare forzy i gearsy na allegro lataja po 15zl. Faktycznie usluga zycia :pawel:

FH 4, RDR2, Ace Combat 7, MOnster Hunter: World, Cień Mordoru, Control, Gears 5, ORI 2, Tekken 7, Wiedźmin 3, Nier: Automata. Za chwilę będzie Medium, Desperados 3... Jakie stare gry? Co Ty chlejesz?

Edytowane przez Shago

Opublikowano
9 minut temu, schabek napisał:

Znajdź mi Forze Horizon 4 za 15zl

Opublikowano
5 minut temu, Shago napisał:

FH 4, RDR2, Ace Combat 7, MOnster Hunter: World, Cień Mordoru, Control, Gears 5, ORI 2, Tekken 7, Wiedźmin 3, Nier: Automata. Za chwilę będzie Medium, Desperados 3... Jakie stare gry? Co Ty chlejesz?

No wlasnie takie stare gry jak ty wymieniles. Z 2014 roku, z 2015, z 2016 XD Niezly kurwa retro gaming widze tam macie 

Opublikowano
31 minut temu, Donatello1991 napisał:

Co z tego, że najmocniejsza konsola jak 5 letni Uncharted 4 będzie zamiatał ich gierki graficzne przez cały czas trwania generacji XSX. 

Wiara w nieosiągalny poziom grafiki gier ND nigdy nie przestanie śmieszyć. Obok jest już tylko kult DriveCluba i wiara w sukces PSVR.

Opublikowano
Teraz, eX4cT_PL napisał:

Znajdź mi Forze Horizon 4 za 15zl

Albo Control, albo Medium, albo Desperados 3, albo Monster Hunter; World... No kurwa, tak można wymieniać i wymieniać.

Opublikowano

Wy sklapiałe smiecie na co nam płytki? Żeby wstawać do konsoli?! Kwik jak u schabka w domu... A tak to jak Pany quick resume i kolejna gierka. Mieć Xboxa w 2021 to nie tylko zaradność ale też inteligencja, której brakuje u zniewiescialych klapersow

Opublikowano
1 minutę temu, schabek napisał:

No wlasnie takie stare gry jak ty wymieniles. Z 2014 roku, z 2015, z 2016 XD Niezly kurwa retro gaming widze tam macie 

Gears 5, Medium, COntrol. Desperados 3 są z 2015?

Opublikowano
2 minuty temu, schabek napisał:

• Standard - bez dodatków (20/25 PLN)
• Ultimate - z dodatkami podstawowymi (40/45 PLN)
• FULL - wszystkie dodatki + lepsza stabilniejsza wersja (60 PLN)
• MEGA - pakiet dodatków, najstabilniejsza wersja cyfrowa, gratis 3 sposoby na kredyty oraz ułatwienia w grze. (100 PLN)

dureń nawet czytać nie umie

Opublikowano

Kolejny dzień wylewów klapów, smutne to. Wczoraj opluci z powodu chujiwszej wersji Hitmana i 40 fps w resident. Potem rzucili się jak velociraptory na ofiarę ale okazało się, że znowu fail, więc dzisiaj tym bardziej gotowi bronić swojej religii. Gierki za 4 bomby, żaden problem, abo za 55 zeta, chuj, drogie, 2 etat, kredyt w providencie, zbiórka na dworcu. Jacy paralitycy, nawet wyśmiewane boty mają 1000 razy większy wpływ na gaming niż te przegrywy. 12 godz. i zmiana, decyzji, a klapy wypięte i czekają na wzjazd na, sucho. 

Edytowane przez lpcl

Opublikowano

Desperados 3 XD Nie no ale z tym mediumem i desperadosem to moglibyscie zachowac troche powagi szanujmy sie kurwa

31914780a35c79949dab0e96731f8498e3f941e2

Next gen experience :pawel: czy to jest temat GRY NA SMARTFONY WARS?

Opublikowano
2 minuty temu, schabek napisał:

Desperados 3 XD Nie no ale z tym mediumem i desperadosem to moglibyscie zachowac troche powagi szanujmy sie kurwa

To już do siebie miej pretensje, jeżeli inne gry poza "Press x to boy" są poza Twoim obszarem rozumowania i pojmowania :dunno:

Opublikowano
5 minut temu, schabek napisał:

wychylanie galki w kilku kierunkach a nie jednym to juz ponad twoje iq nie?

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

No kurcze tak czytam jego teksty i nie wiem co myśleć.. Whisker no szkoda chłopa gdyby tyle nie pił moze by wyszedł na ludzi zaś ten knurek plejstejszynowy tu to juz ratunku dla niego nie ma psychiatryk i tyle

Edytowane przez benito82pl

Opublikowano

Widać, że nie umieją grać w gry i takie Desperados 3 to już ponad ich siły, nie żeby mnie to dziwiło, jak zaraz pogonił takiego Remake Demons Souls XDDDD

Opublikowano

Alez ten wczorajszy dzien was zniszczyl :banderas: od rana Paolo de Debil i jego 3 alterkonta walcza za xboxa jak wsciekle psy :rotfl:

Koneserzy gamingu co napierdalaja 150h samochodzikiem w kolko przez 4 czesci i juz czekaja na 5 XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano
20 godzin temu, Paolo de Vesir napisał:

Dobra mordeczki, macie tam jeszcze miejsce w królestwie niebieskim? Boję się, że mnie Spencer zarucha na śmierć. :( 

Pizdolo De Osioł zamknij jjuż morde bo z taką słabą psychą jak u 10 latka jesteś stratą czasu w CW. Chyba że byłes pod wpływem jak pisałeś to co wyżej. 

Wogóle niezła to BOGATA korporacja, ten MS. W jeden dzień wjebali podwyżke o 100% żeby po chwili się z tego wycofać. Ja jebie - takim debilom to bym nie dał dywanów wytrzepać. 

Edytowane przez LiŚciu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.