Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
5 minut temu, Donatello1991 napisał:

XSX: Nic, kolejne 300 tyś wylanych baterii.

Pokaż te wylane baterie, albo wypierdalaj w końcu z tego tematu :)

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 925,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
31 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Ten ból dupy o to w co gram. Taki słodki. Prawie tak jak Rozi który nie robi CW poza CW, bo miał XOne więc może napierdalać na Xboxa.:fsg:

Od siebie dodam jeszcze, że przeczytałem ponownie ten post i chciałbym coś doprecyzować, bo zaszedł tam skrót myślowy: nie będzie lepsze co było pierwsze, ale będzie zawsze punktem odniesienia i dopiero potem wchodzi kwestia preferencji, u niektórych zabetonowane na amen.

Całe szczęście potężny monolit pokazał, że transfer PS -> Xbox to opcja atrakcyjna jak nigdy. :lapka:  

No ale nie ma nic złego w porównaniu 2  sprzętów tego samego przeznaczenia .Przecież wiadomo że niektóre rzeczy które nam się spodobają to tylko osobiste preferencje (typu symetryczna gała  czy inne głupoty)ale chyba  istnieje sporo rzeczy które lepiej robi jeden albo drugi sprzęt. 

Opublikowano

Ten whsiker to najgorsze co się przytrafiło CW od dawna, nawet zdjęcia nie umie zrobić jak trzeba. 

Opublikowano
22 minuty temu, Shago napisał:

Pokaż te wylane baterie, albo wypierdalaj w końcu z tego tematu :)

Sorrki pomyłka. 400 tyś wylanych baterii.

Opublikowano
15 minut temu, Soul napisał:

Ten whsiker to najgorsze co się przytrafiło CW od dawna, nawet zdjęcia nie umie zrobić jak trzeba. 

No już się tak nie rzucaj. Zawsze możesz argumentami powalczyć jak jakieś masz

Opublikowano
1 minutę temu, Donatello1991 napisał:

Sorrki pomyłka. 400 tyś wylanych baterii.

400 tyś to Ci zaaplikowało $ony plemników.

Opublikowano
7 minut temu, Whisker napisał:

No już się tak nie rzucaj. Zawsze możesz argumentami powalczyć jak jakieś masz

Stwierdzam fakt, na resztę szkoda mi czas od dwóch miesięcy wrzucasz DLC i POPKA, żal.pl 

Opublikowano
3 minuty temu, Soul napisał:

Stwierdzam fakt, na resztę szkoda mi czas od dwóch miesięcy wrzucasz DLC i POPKA, żal.pl 

Dla Ciebie żal, spoko ale dalej zostajesz bez argumentów

Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Dobra, coś się przynajmniej dzieje. Po odejściu YETIego i Mendrka i tak lepszego reprezentanta nie ma.

Pewnie że coś się dzieje, argumenty i fakty są nie do obalenia ;)

Opublikowano

Argumenty? po co szkoda, wystarczy przeczytać to

1 godzinę temu, ASX napisał:

jakby ktoś przegapił ostatnie strony to przedstawiam streszczenie testowania xboxa przez Weskera:

19:00 - Whisker pożycza konsole od kolegi

20:00 - idzie do ulubionego monopolowego i kupuje to co zwykle

21:00 - Whisker ma problemy z podłączeniem kabla HDMI do tv

23:00 - porówananie klikania obu padów (wygrywa oczywiście Dual Sense)

23:30 - Whisker zapomina że miał tesować xboksa i odpala gierke we wstecznej z PS4

0:00 - wjeżdża DLC do Człowieka Pajonka (prawdopobnie Whisker jest już tak pijany że zapomniał że kilka miesięcy splatynował grę)

1:00 - włącza na Youtube soundtrack z Metal Gear Solida i prosi Kojime aby wrócił do Sony

2:00 - Whisker załącza Popka na YT

3:00 - Whisker zasypia pijany

Opublikowano

"Argumenty" emocjonalne - pieprz, dusza czy "syndrom pirata" to nie są argumenty, ale coś tam kombinujesz. @Whisker

Nie mówiąc o tym, że mówienie o padzie do XSX jako wykonanym ze słabej jakości materiału to jest naprawdę mocna odklejka. Zwłaszcza, że tak jesteś zafascynowany DualSensem, że aż się zapowietrzasz, a wynika to z tego, że po kilkunastu latach grania na DS3 i DS4 w końcu otrzymałeś pad który równa jakościowo do standardów tego co dla konkurencji jest normą od dawna. 

Opublikowano
10 minut temu, Donatello1991 napisał:

Raczej się za dużo nie dzieje, bo xboty rzucają samymi kłamstwami i wymysłami. Zero logicznych argumentów. Wszystko z tyłka.

Twoje są najlepsze

300 tys wylanych baterii w padach od Xboxa!

Dane?

400 tys wylanych baterii w padach od Xboxa!

Kurwa, jak można być taka dolina umysłowa, mam nadzieje ze któremuś adminowi zechce sie sprawdzić czyim alterem jesteś bo czytać się tego odklejenia nie da, wole zdecydowanie bełkot whieskey niż zdrowe popierdolenie umysłowe.

Opublikowano

Syndrom pirata :dynia: Klapy po prostu lubia jak im sie podsuwa gierki pod nos, tak jak mamusia obiadek. W taki sposob nie musza podejmowac decyzji sami. Nieporadne robale.

Opublikowano

Patrząc ile maja problemu z bateriami w padach to myśle ze połowie matka dupe jeszcze podciera.

Opublikowano
7 minut temu, eX4cT_PL napisał:

Kurwa, jak można być taka dolina umysłowa

No właśnie nie wiem jak @Soul ciśnie Whiskerowi, a nie zauważa, że nic gorszego od Donatello w tym temacie nie było. Chyba, że ma na ignorze.

Aż sam spróbuję.

Opublikowano

Nigdy w życiu z tego nie korzystałem, chyba czas najwyższy.

Opublikowano
Teraz, eX4cT_PL napisał:

Nigdy w życiu z tego nie korzystałem, chyba czas najwyższy.

Nie rób tego, CW straci sens

Opublikowano

Ja odblokowalem go jak przylazl do cw. Załuję :(

Opublikowano
10 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

W Twoim przypadku to co najwyżej:

Znalezione obrazy dla zapytania: captain morgan

To jakiś nowy Assassyn?

Whisker wjeżdża na CW

https://youtu.be/2r9tbuOKdB4

”oo pietrucha”

”nie wystarczyła Ci gnoju lekcja”

kurwa nie mogę z tego :D

Edytowane przez Whisker

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.