Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Racja zapomniałem, mając gamepassa nie ma wyboru. Nie można przecież kupić żadnej gry.

Skończ się ośmieszać 

Spoiler

klapie pierdolony 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 929,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Możliwość wyboru to nic dobrego. Trzeba myśleć samodzielnie. Po co to komu? Może jeszcze chcecie grać w gry wymagające myślenia? :shotgun:

Opublikowano
35 minut temu, messer88 napisał:

Liściu a może Ty zamkniesz mordę na forum o gierkach kończąc gowa w 2021? 

Co wy pierdolicie. Gość przechodzi GoWa i macie z tym problem, a jak sami reklamujecie Series X do grania w Viva Piniate, Gearsy i Halo jedynke to jest spoko?

Opublikowano

Wezzyr dla beki wyjebał z tą viva Piniata a ten teraz będzie do przeżywał rok czasu, jak już reklamujemy to nowym Halo i ostatnim DLC do Gears V :xboss:

Opublikowano
28 minut temu, Daddy napisał:

a jakie są argumenty za kupnem śmieciary 4.5 bez gier?

- w paździerze sony można grać do 2024 na ps4 czy tam pc

- gówno gierki po 360zł  xDDDDD

- wolniejsze niż XBOX

- znacznie słabsze niż XBOX

- głośniejsze niż XBOX

- biedna wsteczna kompatybilność 

- brzydkie i rozlane jak rozi 

- casualowa/gimbusowa społeczność

No przykre być takim niebieskim frajerem, ps4.5 jako główna konsola? Do czego ku.wa do destrucion all astars i wyjących cewek?  xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

W zasadzie prawie wszystko, co napisałeś pasuje jak ulał do Xdekodera :)

Opublikowano
7 minut temu, izon napisał:

Co wy pierdolicie. Gość przechodzi GoWa i macie z tym problem, a jak sami reklamujecie Series X do grania w Viva Piniate, Gearsy i Halo jedynke to jest spoko?

Oczywiście, że jest spoko. Akurat to Ty się zesrałeś z powodu tych pinat.

edit: o to właśnie co inch napisał

1 minutę temu, 20inchDT napisał:

Oberwał swoją własną bronią.

Opublikowano
Teraz, Soul napisał:

Wezzyr dla beki wyjebał z tą viva Piniata a ten teraz będzie do przeżywał rok czasu, jak już reklamujemy to nowym Halo i ostatnim DLC do Gears V :xboss:

No proszę Cię... DLC Gearsów??:facepalm::facepalm::facepalm: To jest właśnie ta pokrętna logika, Morales to chujowy DLC, ale już parogodzinny dodatek do Gearsów z poprzedniej generacji to jakiś mesjasz nowej generacji :rofl: Ludzie oszczędźcie wstydu, ja wiem, że próbujecie i nawet szanuje, że zostaliście na tym tonącym okręcie ale ile można..

1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Oczywiście, że jest spoko. Akurat to Ty się zesrałeś z powodu tych pinat.

edit: o to właśnie co inch napisał

Jeżeli "zesraniem"  nazywasz po prostu robienie sobie żartów i puszczanie oczka w CW to naprawdę za wrażliwy Pan jesteś na ten wątek ;)

Opublikowano

Donatello zauważył, że nikt mu nie odpisuje i przelogował się na izona znowu.

Opublikowano

t

2 minuty temu, izon napisał:

Jeżeli "zesraniem"  nazywasz po prostu robienie sobie żartów i puszczanie oczka w CW to naprawdę za wrażliwy Pan jesteś na ten wątek ;)

Chłopie bez obrazy, ale takich randomów jak Ty przemielałem w tym temacie na pęczki. ;) 

Opublikowano
Teraz, 20inchDT napisał:

Donatello zauważył, że nikt mu nie odpisuje i przelogował się na izona znowu.

O, a 20centymetrów znowu postanawia wstawiać przecinki w dyskusji :) Stary przestań pisać w końcu o niczym bo tak płaskich wypowiedzi to nawet parkingowy tu nie prezentuje..

Opublikowano

Nowy dzień a klapy dalej nie ogarniają ze DLC do Gearsow jest za 4zl a DLC do pajonka jest za trzy bomby, ale jak tu rozumieć prosta matematykę jak im pewnie mama jeszcze gry kupuje.

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

t

Chłopie bez obrazy, ale takich randomów jak Ty przemielałem w tym temacie na pęczki. ;) 

No widzisz, a dalej nie zmądrzałeś ani o jotę ;)

Opublikowano
20 minut temu, messer88 napisał:

Racja zapomniałem, mając gamepassa nie ma wyboru. Nie można przecież kupić żadnej gry.

Skończ się ośmieszać 

Pokaż ukrytą zawartość

klapie pierdolony 

No pewnie byś coś kupił ale na tym smieciu jest tylko stary syf we wstecznej i kilka indyków w gamepassie. Nic nowego. 

I odyeb się od niebieskich panów którzy grają w co chcą i kiedy kurwa chcą. Żaden bocian nie będzie mówił mi kiedy mam sobie zagrać w exa. Chory typie.

Opublikowano
1 minutę temu, eX4cT_PL napisał:

Nowy dzień a klapy dalej nie ogarniają ze DLC do Gearsow jest za 4zl a DLC do pajonka jest za trzy bomby, ale jak tu rozumieć prosta matematykę jak im pewnie mama jeszcze gry kupuje.

A ok, czyli jak coś jest za 4 zł to od razu jest zajebiste, jakoś ta logika u Botów mnie nie dziwi...:facepalm:

Opublikowano
Cytat

No proszę Cię... DLC Gearsów??:facepalm::facepalm::facepalm: To jest właśnie ta pokrętna logika, Morales to chujowy DLC, ale już parogodzinny dodatek do Gearsów z poprzedniej generacji to jakiś mesjasz nowej generacji :rofl: Ludzie oszczędźcie wstydu, ja wiem, że próbujecie i nawet szanuje, że zostaliście na tym tonącym okręcie ale ile można..

@izon

Nikt nie mówi, że morales to chujowe dlc już sobie nie dopisuj, bo widzę, że lubisz, śmieszy nas fakt, że taki whisker gra w niego 3 miesiące :) 

Ja osobiści bardzo lubię ostatniego Spiderman a takie DLC to z przyjemnością ale nie kurwa za 250 PLN klapie 

Ps to DLC to też zeszła generacja także tego oba te DLC mają wsparcie nowych konsol a różnica to taka, że MS dał mi to nawet nie po kosztach :xboss:

Opublikowano

dobra liściu wiemy że następna gra którą ograsz na premierę to będzie jakiś samograj od nd z graficzką bo cała reszta przerasta niebieskiego pazia 

Opublikowano
2 minuty temu, izon napisał:

A ok, czyli jak coś jest za 4 zł to od razu jest zajebiste, jakoś ta logika u Botów mnie nie dziwi...:facepalm:

Przestań byś może takim randomem w tym temacie to zrozumiesz o czym

tu się pisze bo wymyślasz jakieś chore urojenia które nie maja pokrycia z Twoim wyobrażeniem.

Opublikowano
Teraz, Soul napisał:

@izon

Nikt nie mówi, że morales to chujowe dlc już sobie nie dopisuj, bo widzę, że lubisz, śmieszy nas fakt, że taki whisker gra w niego 3 miesiące :) 

Ja osobiści bardzo lubię ostatniego Spiderman a takie DLC to z przyjemnością ale nie kurwa za 250 PLN klapie 

Ps to DLC to też zeszła generacja także tego oba te DLC mają wsparcie nowych konsol a różnica to taka, że MS dał mi to nawet nie po kosztach :xboss:

Bla bla bla, za darmo, po kosztach, za 4 zł. Wiecznie ta sama śpiewka. To, że coś jest nawet za DARMO nie znaczy, że jest LEPSZE. M$ mi dał :rofl::rofl: Kurwa Ci ludzie NAPRAWDĘ W TO WIERZĄ, ŻE COŚ DOSTAJĄ ZA DARMO:facepalm:

Opublikowano
1 minutę temu, messer88 napisał:

dobra liściu wiemy że następna gra którą ograsz na premierę to będzie jakiś samograj od nd z graficzką bo cała reszta przerasta niebieskiego pazia 

Co Ty gadasz, jego następna gra to będzie Returnal, przecież on tu w pierwszej lini ze schabkiem walczą ta gra, nie mogę doczekać się premiery i jego opinii.

Opublikowano

Teraz, eX4cT_PL napisał:

Przestań byś może takim randomem w tym temacie to zrozumiesz o czym

tu się pisze bo wymyślasz jakieś chore urojenia które nie maja pokrycia z Twoim wyobrażeniem.

Gość cały czas sobie coś dopisuje, to się nazywa urojenia, a to już poważna choroba :)

Opublikowano
Teraz, izon napisał:

Bla bla bla, za darmo, po kosztach, za 4 zł. Wiecznie ta sama śpiewka. To, że coś jest nawet za DARMO nie znaczy, że jest LEPSZE. M$ mi dał :rofl::rofl: Kurwa Ci ludzie NAPRAWDĘ W TO WIERZĄ, ŻE COŚ DOSTAJĄ ZA DARMO:facepalm:

Xbox to wciąż najlepszy stosunek jakości do ceny. :)

Opublikowano
Teraz, eX4cT_PL napisał:

Co Ty gadasz, jego następna gra to będzie Returnal, przecież on tu w pierwszej lini ze schabkiem walczą ta gra, nie mogę doczekać się premiery i jego opinii.

No i?? A co niby złego jest w Returnalu, który jeszcze nie wyszedł, a zapowiada się zajebiście?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.