Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 929,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
4 minuty temu, triboy napisał:

A w scenariusz, że gry na nową generację będą droższe niż na poprzednią? Albo, że MS podniesie cenę za GP? (Tak, wycofali się, ale jednak).

Podwyżka cen za gry MS jest niewykluczona i imo całkiem prawdopodobna, podoba się nam to czy nie ale wygląda na to że casuale nie mają większych problemów żeby zapłacić za grę 3 i pół bomby

Wycofali się z podwyżki cen golda nie gamepassa. 

Nie zapowiada się na to że w najbliższym czasie czekała nas podwyżka za gamepassa, usługą Xboxa to bardzo agresywnie rosnąca subskrypcja, co kilka miesięcy przybywa im kilka milionów nowych klientów, a zakup Bethesdy tylko ten proces pewnie przyspieszy, dlatego to nowi abonamenci są źródlem dodatkowych dochodów. Podwyżka może nas czekać kiedy gamepass dojdzie do ściany i przestanie rosnąć, ale na razie się na to nie zapowiada.

Opublikowano
5 godzin temu, Donatello1991 napisał:

Szykuje się najgorsza generacja xboxa w historii. Jedna Forza, jedne girsy, jedne halo, kilka crapów od bethesdy a i tak nie wiadomo kiedy to wszystko. Żeby nie dostarczyć na start nextgenowej Forzy to istna kpina i lanie z klienta. 

Zaraz będzie leciał 5 miesiąc od premiery i dalej gówno :/ a narzędzi dalej brak o gry się duszą :/ 

Może wreszcie 11 marca nastąpi jakaś premiera next genowej gry? Albo chociaż demówka żeby mieli chociaż namiastkę nowej generacji. Nawet mi ich trochę żal bo dali się zrobić jak dzieci

Opublikowano
26 minut temu, 20inchDT napisał:

50ts7u.jpg

Te ale skończcie się srać już z tą bethesdą bo poki co to ich nowa gra wychodzi zaraz na plejke a nie na konsole właścicieli xd 

Tego w historii jeszcze nie grali chyba.

Opublikowano

Teraz boty mają rebus czy mówić, że to sztosy czy gówna xd

Opublikowano

Sony kupiło 3 czasowe exy, a Microsoft całą firmę, zobaczymy kto lepiej na tym wyjdzie

Opublikowano

No na razie Sony. Ale poczekamy...zresztą jesteście do tego przyzwyczajeni więc chuj tam.

Opublikowano
20 minut temu, ASX napisał:

Sony kupiło 3 czasowe exy, a Microsoft całą firmę, zobaczymy kto lepiej na tym wyjdzie

całego wydawcę z paroma firmami i markami

Opublikowano

tenor.gif

Spencer ja ci dobrze radze - lepiej zeby gry beth byly eksami, bo klapom nie moga ujsc plazem te lata ponizen.

Opublikowano
8 minut temu, 20inchDT napisał:

tenor.gif

Spencer ja ci dobrze radze - lepiej zeby gry beth byly eksami, bo klapom nie moga ujsc plazem te lata ponizen.

Będą, będą exami. Nie martw nic. Będzie można w nie zagrać najpierw na xboxie. 

Gry w ogóle w gamepassie wszystkie będą na premiere żeby bot nie musiał czekać trzech lat na ogranie bo nie wypada. 

Opublikowano
8 godzin temu, 20inchDT napisał:

tenor.gif

To chyba esencja całego problemu Botów :facepalm:

I nawet jak kolejny chujowy Wolfenstein wyjdzie na Xboxa nie myślcie, że upokarzanie Was się skończy :rofl:

Opublikowano

11 marca.

Gameplay i data premiery FM8

Gameplay i data premiery 2021 wrzesień FH5

Zajawka nowych Girsów.

15 minu gameplay z Starfield

Demo Halo Infinity w maju.

ORI 3 !!!!!!!!!!!!!!!!!

Długa zapowiedź Fable, które nie będzie grą MMO

PRO EVOLUTION SOCCER 2022 ekskluzywnie na PS5.

Opublikowano

Nowe Uncharted? 

A po co...zremasterujemy ZNOWU wszystkie części damy 60 fps i pelikany będą klaskać uszami że znowu mogą wydać pieniążki xD

Czyli mogą być jeszcze lepsze.

Multi do TLOU 2 plis be eksajted. Oczywiście z płatnym dodatkiem z najgorsza postacią a pierwsze co z nią sie robi to rzuca w przepaść. 

No może Battle Royal dadzą za free. Ale byłoby święto. 

Oczywiście z premiera na pc

Edytowane przez Szymek

Opublikowano
5 minut temu, Szymek napisał:

Nowe Uncharted? 

A po co...zremasterujemy ZNOWU wszystkie części damy 60 fps i pelikany będą klaskać uszami że znowu mogą wydać pieniążki xD

Czyli mogą być jeszcze lepsze.

Multi do TLOU 2 plis be eksajted. Oczywiście z płatnym dodatkiem z najgorsza postacią a pierwsze co z nią sie robi to rzuca w przepaść. 

No może Battle Royal dadzą za free. Ale byłoby święto. 

Oczywiście z premiera na pc

Typowy cringe od osoby co przesiadła się z ps4 na xsx i ciągle jest rozdarta czy dobrze zrobiła:notbad:

Opublikowano

A proszę się o mnie nie martwić. Jestem świadomym graczem a nie wyznawca znaczka który się kupuje bo nowe bo trzeba bo religia inaczej nie pozwala :lapka:

Opublikowano
21 minut temu, Szymek napisał:

Wszystko się zgadza tylko taki remaster już istnieje od kilku lat :lapka:

Lubie tą fascynację świeżaków na Xboxie, też tak miałem w 2014 później mi przeszło ;)

Opublikowano

Co do xboxa prawda jest taka, że po pierwszych zachwytach nad gearsami, forza czy halo(tutaj to loteria) przychodzi zderzenie z ziemią i pozostają małe gierki jak grounded, tell my why, battletoads i wiele innych. Konsola warta wrzucenia na radar ale nie wcześniej jak 2023.

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano
7 minut temu, Figuś napisał:

Wszystko się zgadza tylko taki remaster już istnieje od kilku lat :lapka:

Nie przeszkodzi to zrobić remasterki Remasterow, dorzucić 60fps w u4, okrągłe owoce i doić. Wsteczna i darmowe upy? 

A z tym swiezakiem to troszkę nie trafiłeś odnośnie X :) w 2014 to musiałbyc One. Chory czy jak bo brać konsole co bliżej hd niż full hd no to slabo. 

Edytowane przez Szymek

Opublikowano
3 minuty temu, Szymek napisał:

A z tym swiezakiem to troszkę nie trafiłeś odnośnie X :) w 2014 to musiałbyc One. Chory czy jak bo brać konsole co bliżej 720 niż full hd no to slabo. 

Gyrosy wychodziły, Sunseta chciałem ograć, Halo nadrobiłem Forze a później kurz zbierało, sprzedałem i w 2019 na premierę kupiłem XOX który też poszedł do żyda, a XSX teraz też kurz zbiera.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.