Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 925,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
3 minuty temu, LiŚciu napisał:

Inch, a ty masz xsx? GT nie podajesz więc pewnie też lecisz na xone. 

Nic ci do tego gawędziarzu teoretyku. Właśnie gram w medium na moim xbox one.

Opublikowano

Jak to forum ma nie upaść jak tu ludzie się sprzedają na tej c0rwa administracji   :/

Opublikowano
Teraz, 20inchDT napisał:

Nic ci do tego gawędziarzu teoretyku. Właśnie gram w medium na moim xbox one.

The Medium ci wierze. 

Opublikowano

5 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

@LiŚciu Oczywiście. NIe każdy kisi się w jednym ekosystemie od samego początku. Był szarak z Rosco McQueen, Crashem i Bushido Blade, była czarnula z Jakiem, GoWami i Silentami, PS3Slim kupione w GameStopie w zajebistej promocji, PROsiak który był pierwszą konsolą "4K" w domu, a do tego wyśmenite PSP i niezła Vita.

Chociaż od czasu X360 byłem głownie Nintendowcem, tak Plejki od zawsze mi towarzyszyły w przygodzie z grami. Po prostu od początku wyznawałem zasadę, im więcej konsol tym lepiej co wydawało mi się zawsze normalne. Niestety, od kiedy zarejestrowałem się po raz pierwszy na forum N+ wiedziałem, że są ludzie dla których multiplatformowość to zbrodnia. Dziwne uczucie.

Dokładnie za to nienawidzę zielonych. To robactwo nie rozumie, ze po za gamepassem można grać na innych konsolach i PC.

Edytowane przez izon

Opublikowano

Te niebieskie oszołomy są chyba w jakimś ciężkim szoku, że można w ogóle posiadać różne platformy do grania. Masakra.

aż mi się przypomniała multiplatformowść wg mendrka czyli PS2, PS3 i PS4. :dynia: 

4 minuty temu, izon napisał:

Dokładnie za to nienawidzę zielonych. To robactwo nie rozumie, ze po za gamepassem można grać na innych konsolach i PC.

Patrząc po Twoim PSNid wątpię, że grasz w cokolwiek.

Opublikowano

To jest okropne, strach wejść w internety, gdzie nie zajrzysz to dostajesz w pysk głupotą niebieskiego robactwa.

Niewolnicy marki kupują nawet szrot ze zwrotów, jak nisko upadliśmy jako ludzkość!?

Schowek01.jpg

Opublikowano

Dobrze, że bez daru życia a'la Donatello Pizza 4 Sery :notbad:

Opublikowano
2 minuty temu, dee napisał:

To jest okropne, strach wejść w internety, gdzie nie zajrzysz to dostajesz w pysk głupotą niebieskiego robactwa.

Niewolnicy marki kupują nawet szrot ze zwrotów, jak nisko upadliśmy jako ludzkość!?

Schowek01.jpg

Ciekawe czemu 3/4 ogłoszeń na series x z olxa to „ wymienię xboxa na ps5”. Tyle dobra, Morrowindy, Doomy to czemu ludzie tego nie chcą?

Opublikowano
Cytat

Ciekawe czemu 3/4 ogłoszeń na series x z olxa to „ wymienię xboxa na ps5”. Tyle dobra, Morrowindy, Doomy to czemu ludzie tego nie chcą?

A co, szukasz PS5 na OLX?

Buhahaha, to jednak miałem rację, TEORETYK BEZ KONSOLI

Edytowane przez dee

Opublikowano
1 minutę temu, dee napisał:

A co, szukasz PS5 na OLX?

Buhahaha, to jednak miałem rację, TEORETYK BEZ KONSOLI

Parkingowy czy Ty masz downa i nie umiesz czytać ze zrozumieniem???

Opublikowano

Parkingowy czy mógłbyś zrobić to co na poniższym obrazku? 

1280px-STS120LaunchHiRes-edit1.jpg

Opublikowano
20 minut temu, LiŚciu napisał:

Gdzie kurwa kolejny bot yebany (po soulu) sie rozpruł?

Może ten Hubert bo on też się pruł

2 minuty temu, LiŚciu napisał:

Parkingowy czy mógłbyś zrobić to co na poniższym obrazku? 

1280px-STS120LaunchHiRes-edit1.jpg

Dzisiaj też chyba parkingi działają to z kanciapy można pisać na CW

Opublikowano

Gdyby istniał forumowy poker to własnie trafiłbym trójkę dupków. Szkoda, że nie ma Mendrka bo byłaby kareta :reggie:

Screenshot_2021-03-14 Console Wars 14 Wierze w markę i tyle.png

Opublikowano
5 minut temu, Whisker napisał:

Dzisiaj też chyba parkingi działają to z kanciapy można pisać na CW

Parkingi tak ale elektromarkety już nie więc nie ma typ jak pograć w fifke na standzie z xboxem. 

Opublikowano
10 minut temu, LiŚciu napisał:

Parkingi tak ale elektromarkety już nie więc nie ma typ jak pograć w fifke na standzie z xboxem. 

Najgorszy typ ludzi, widziałem czasem jak stoją w kolejkach do tych standów, drą pizdy jak małpy jakieś i non stop fifka albo forza i jeżdżenie po bandach. Ubrani z reguły w tanie dresy zazwyczaj zielone.

Kiedyś jeden typ taki do mnie podszedł i mówi dej kilka złotych na frytki, patrze a na jego koszulce logo Xbox, mówię do typa że dałbym mu nawet 100zł ale za koszulkę mogę mu splunąć w twarz. Poszedł po kolegów którzy grzebali coś przy standach No i ja mówię do nich że mam PS5 a oni wyobraźcie sobie zaczęli klękać i prosić żebym im poopowiadał trochę jak to jest mieć taką konsole. Splunąłem na każdego a oni wyobraźcie sobie na tych kolanach zaczęli dalej jęczeć i prosić chociażby o jednego screena. Coś mamrotali że znają Dee z forum extreme i że on nam pokaże

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Jak sobie pomyślę, że trójca pizdon, mopsiu i whisker to ostatnia nadzieja plejstejszyn w temacie, to autentycznie przykro jaki downgorad zaliczyła ta marka :xboss:

Z drugiej strony jaka konsola, tacy obrońcy :notbad:

Opublikowano

No cóż, nowe klapy to porażka na całej linii więc wątpię że da długo pociągnie bo z takimi głąbami nie ma za bardzo co trollować. Jeden schabek i yeti raz na miesiąc to trochę za mało żeby była fajna bitka 

Opublikowano

pupcio wyjasniany co chwile nic dziwnego ze teskni za starymi klapami

Opublikowano

Jedyna nadzieja w Sony ze wyda wreszcie jakiś sensowny tytuł, obowiązkowo cinematic experience to może znikną chwilowo z tematu, widząc chujnie jaka ma w bibliotece Sony nie dziwie się ze tu siedza całymi dniami i próbują odpisac na każdy post.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

ta, znikną xD

połowa nawet w to nie zagra, druga połowa odpali na chwile i będzie przechodzić rok :pawel: 

Opublikowano

Jak wyjdzie taka gra to 

Liściu pyta za 2 lata na wakacjach u kolegi

Izon odpali grę i wyłączy 

Whisker odpali ale zaśnie bo będzie nayebany jak zawsze 

Spermatello spuści się na pudełko

A schabek wymieni na mną 2k23

Zapomniałem o jakimś pseudo graczu?

Opublikowano
5 minut temu, Pupcio napisał:

Jak wyjdzie taka gra to 

Liściu pyta za 2 lata na wakacjach u kolegi

Izon odpali grę i wyłączy 

Whisker odpali ale zaśnie bo będzie nayebany jak zawsze 

Spermatello spuści się na pudełko

A schabek wymieni na mną 2k23

Zapomniałem o jakimś pseudo graczu?

No i gosc ma czelnosc mowic ze niebiescy slabo bija:gayos:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.