Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Przecież klapy same ciągle od zawsze i wszędzie piszą że jak nie mogą odsprzedać gry to chuj i nie robota.

A w gamepassie płacisz 4zł jak chce Phil i ogrywasz sobie gierke do bólu. Znudzi sie to o niej zapominasz. A nie zapierdalasz po olxach i paczkomatach na wyścigi, byle pogonić dalej, bo 250zeta inaczej psu w dupe przepadnie.

Edytowane przez PIOTR8642

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 940,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

To ten outriders to kapitalny shooter czy za 4 pln się ogra w gamepassie? Bo z tego co wszędzie piszą (w topicu tej gry również) to jednak to drugie. User score tez pokazuje ze wszyscy go pokochali. Niezły mokry sen ma ten dee o tej grze:obama:

Opublikowano
8 minut temu, dee napisał:

Whisker uświadomił sobie, że wywalił 10 koła na tv o jakości obrazu LCD Manta i jeszcze do tej pory go męczy delirium tremens. Pocieszny pokemon z tego whiskera :shieeet:

Takiej jakości to w życiu nie widziałeś, za 11,450 zł jakość urywa łeb o to się nie martw ;) LG Oled G1 to klasa, nie to co Grundig hd ready na jakim ogrywasz retrokonsolę (której pewnie i tak nie posiadasz co? Czy wreszcie zakupiłeś XSX?)

Opublikowano

Teraz sobie wyobraź na tym OLEDzie taką jakość jak na tych screenach z MFS w 4K... A nie tą paćke w 1080p w Spidermanie, która obrażasz tego OLEDa.

Opublikowano

Przejrzałem parę profili i okazuje się, że w obozie zielonych także sporo teoretyków z zeroma osiągnieciami w gierkach. Nie będę wymieniał z imienia. Czyżby się nie lubiło gier wideo? :rayos:

Edytowane przez Czoperrr

Opublikowano
13 minut temu, Czoperrr napisał:

Przejrzałem parę profili i okazuje się, że w obozie zielonych także sporo teoretyków z zeroma osiągnieciami w gierkach. Nie będę wymieniał z imienia. Czyżby się nie lubiło gier wideo? :rayos:

No nie wymieniaj. I tak wiadomo ze to te zielone karakany które najgłośniej drą ryja ze inni nie grają :)

Ale z ciebie Sherlock :sir:

Opublikowano

No Paweł to wiadomo ale reszta? Grają pewnie więcej niż klapy. 

Opublikowano

W wątku Seriesa x to w ogóle jaja, chłopaki już nie wiedza czy grać na konsoli czy w ekosystemie na PC i czy Xbox to konsola czy usługa. 

Finalnie wolą w ogóle nie grać :)

Edytowane przez izon

Opublikowano
2 minuty temu, izon napisał:

Finalnie wolą w ogóle nie grać

Miałbym się zmienić w liscia? No way.

Opublikowano

Czyli boty to jednak nie grające śmierdziuszki? Że grinch to wiadomka - coś tam w tematach gierek pc-towych się udziela ale to jakies shity raczej. Tak to siedzi na okrągło na forum i zgarnia miniusy od połowy userów. Ale że inni? Pewnie dee tak samo. Kurwa ale hipokryzja wyszła. Nic dziwnego że nie nie chcieli GT pokazać - tam kurwa nic nie ma.

Ale przyznać muszze że exact gra w gry. I to jakie? wreckfest i outriders:dynia:

Opublikowano

masakra. Co jest z tymi graczami. 0% w the evil within a setki godzin w jakiś multi gównach. 

Edytowane przez Czoperrr

Opublikowano

xDDD Zawsze bawi ten lisciowy gamescore

1111.png

Opublikowano

Co to boty majaczooą?

zielone wymazy , obesrane klaty , polukrowane pyski ?

Tam myślałem .

yebac zielona rasę!

Opublikowano

Kolejny pijany tatusiek, typowy klap

Opublikowano
9 minut temu, dee napisał:

xDDD Zawsze bawi ten lisciowy gamescore

1111.png

To jest obraz tego czym jest GP e-kolego. 

95% tych gier z powyższej grafiki to tytuły już dawno ograne ale odpalone na zasadzie "zerkne sobie, przypomnie sobie jak to było"

Inna sprawa że lekko z dupy to zestawienie bo pokazuje np. Company of Heores którego NIE MA w gamepassie a mam ta gre na steam i ograne wiele godzin w multi. Ale już takiego Alien Isolation zrobionego z 3 razy na steam tu podaje jakies gówno liczby. 

Popracuj lepiej nad kopaniem, chłopcze:lapka:

Opublikowano

On się brandzluje do anime. Niemożliwe, że ma dzieci, bo tylko dry humpuje poduszki z waifu.

Opublikowano

Lisciu, litości chłopie, nie tłumacz mi się. To tylko forum o grach, nie rozmowa o przyznaniu zapomogi w MOPS. Wyluzuj ojciec.

Opublikowano
17 minut temu, dee napisał:

Lisciu, litości chłopie, nie tłumacz mi się. To tylko forum o grach, nie rozmowa o przyznaniu zapomogi w MOPS. Wyluzuj ojciec.

Nie no luźny poślad ale wklejaj coś co ma sens. 

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

1440p na PS5. Ja pierdykam, jaki mocarz ta konsola. Jak tak dalej pójdzie to era 4K zacznie sie u klapów dopiero na PS6.

Klapki piszcie petycje żeby ta konsola zaczęła obsługiwać monitory 1440p, bo inaczej te OLEDy 4K będą przy tej konsoli wyglądały jak niepotrzebna technologia ze Star Treka. A tak sobie chociaż pogracie w natywnym 1440p. Chociaż jak wy nie widzicie róznicy między 1080p a 4K, to tam pewnie dla was ekspertów z koziej wólki jeden chuj. Manta 1080p czy OLED 4K G1 jeden chuj...

Opublikowano

Wtedy to klapom nagle sie włącza sokoli wzrok. Każdy jeden piksel więcej to gamechanger.

Opublikowano

Wklejaj cos co ma sens - dlatego nie rob wiecej screenow gt liscia. Upadek gracza.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.