Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 935,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

U mnie z każdym kolejnym dniem nienawiść do MS się zwiększa. Życie jest przewrotne, jeszcze miesiąc temu chwaliłem Pana Spencera i czułem się jak nowy człowiek odkąd przeszedłem z PS4 na Xboxa.

Opublikowano

Zadziałała Frankfurterka anty klaperska w serwisie :asax:

Opublikowano

Nie wiem czego się spodziewałem po firmie, która wypuściła na świat taki softwarowy bubel jak Windows i hardwarowy jak X360 :yao:

Teraz jeszcze bill gates wstrzykuje ludziom szczepionki z tykającą bombą.

Opublikowano
43 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Najważniejsze, że nie wywołuję czegoś z twojego krocza.

Zniknij proszę. Pomyliłeś chyba ilość z jakością, co to znowu lekcje odwołane?

Opublikowano

Decydując się na konsolę Sony otrzymujesz:

• innowacje technologiczne takie jak umieszczone w padzie żyroskopy, touchpad, głośnik, mikrofon, haptyczne wibracje, nowoczesne triggery
  • wsparcie studiów 1st Party dostarczające gry zapewniające niesamowite doznania
  • Kalendarz premier z zapowiedziami gier a nie jak u konkurencji gry widmo
  • Sprzęt, który się nie psuje
  • Dobre gry w PS+ w opozycji do gównianego Xbox Live
  • Share Play
  • Nie jesteś hipsterem wśród znajomych, możecie wymieniać się grami i rozmawiać o tym jak pokonać bossa w Demon's Souls i co to był za sztosik 11 lat temu i teraz

Kupując Xboxa:

• Sprzęt najwyższej jakości ale rozpierdala się po kilku miesiącach chociaż jak ktoś ma smyczpassa to może tego nie zauważyć. No ale ma fajny design i chodzi cicho.
  • Dashboard zjebany jak Windows 10
  • Mnóstwo Xboxowych podcastów i kryptycznych twittów, które dają nadzieję, że wyjdą jakieś gry jeszcze podczas tej generacji
  • Dobrego pada na eneloopki tak dobrze wykonanego, że się rozpadają po roku lub dwóch na szczęście w ramach gwarancji wysyłają nowe w kopercie bąbelkowej
  • Support - najlepszy exclusive na tą konsolę. Z kolegami rozmawiasz jak pokonać bossa - Antona na infolinii i system generowania etykiet UPS
  • Zastanawiasz się jak udobruchać sobie Helmuta w serwisie żeby ci konsoli nie rozpierdolił - ważny jest tutaj Item, który trzeba wybrać by zadowolić tego NPC
  • Za 4zł miesięcznie lub 3 lata po załadowaniu GP dostaniesz 500 gierek, najlepsze hity z zeszłych generacji, jeden dobry exclusive jeśli lubisz horrory i 468 in 1 indie gówien pokroju sikającej chmurki albo wyścigów dołączanych do Cybermychy albo Clicka! Większość z nich można ograć na laptopie z biedronki.

Pierwsze wrażenie wspaniałe ale nie dajcie się oszukać, otwórzcie oczy ludzie, proszę was!!

Edytowane przez Czoperrr

Opublikowano

Nowa strona, więc ten tego.

Można zamykać temat, Czoperrr wyjaśnił. 

Opublikowano

Nie no, sympatyczny post, miałeś mnie do

16 minut temu, Czoperrr napisał:

innowacje technologiczne

a potem to już z górki. Przy sprzęcie który się nie psuje było juz ciężko, ale przy porównaniu PS+ do GwG (zamiast to o lata świetlne lepszego XGP) po prostu nie wyrobiłem. Pozdrawiam. :)

Opublikowano

Gamepass i granie w gry na wyścigi zanim wypadną z usługi? Nie wiem czy to nie gorsze od przechodzenia pudełek w weekend.

Opublikowano

W XGP masz conajmniej 90 dni na przejście gry nim wypadnie z usługi, po kupnie pudełka - dwa. :) 

a kosztowo wychodzi podobnie (przy założeniu, że grę odsprzedasz w podobnej cenie). Z tym, że nie muszę w poniedziałek robić rekordów na setkę do paczkomatu i nie psuję rynku używkami. :) 

edit: o nie, kolejny dał się złapać. :( liściu [*]

Opublikowano

Czoperr w CW i bomby prawdy w walce z zielonymi :)

D2ACDFD3-8E76-4507-B8C1-768FC8FD7F5C.gif

Opublikowano
Just now, Paolo de Vesir said:

W XGP masz conajmniej 90 dni na przejście gry nim wypadnie z usługi, po kupnie pudełka - dwa. :) 

a kosztowo wychodzi podobnie (przy założeniu, że grę odsprzedasz w podobnej cenie). Z tym, że nie muszę w poniedziałek robić rekordów na setkę do paczkomatu i nie psuję rynku używkami. :) 

Co mi po tych 90 dniach skoro przez 89 będę się użerał z supportem bez konsoli :yao:

Opublikowano

Smycz pass i najgłośniejsze tytuły jak dirt 5, wreckfast i outriders:dynia: przecież to dyskotekowe szmaty się bardziej szanują niż smierdziele:obama:

Opublikowano
13 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Wyśmienite zarzutki użytkownika @Czoperrr, nawet figuś się załapał. :obama: 

Dałem dziękówe bo w chuj lepsza zarzutka niż te twoje zarzutki zataczające koło z TRem :kaz:

426175b65825c0dc8e0800a00794fe9a.gif

Opublikowano
2 minutes ago, Paolo de Vesir said:

Mogłeś szanować markę. :) Zawsze zostaje Ci XCloud na twoim telefonie Sony. :)

No nawet moja Xperia Z1, która ma już 7 lat (nie, nie jest to mój aktualnie używany telefon) wciąż działa a yebany szrotbox rozwalił się po 5 miesiącach :yao:

Opublikowano

Jak miałem xos też świerszcza miałem. Ja się nie yebalem i poszedł w pizdu do lombardu po ogrania trzech gier. No kuwa widzę od lat nie zmienia się nic i ms nie potrafi zrobić konsoli która wytrzyma dłużej niż pół roku.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.