Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

O to chodzi, że pociągnie i może zaszczepić większość ilość osób to tego typu rozrywki. Oczywiści może też odrzucić, ale nie widząc tego że Returnal jest grą i szansą na większe wzięcie takich gier to trzeba być po prostu debilem.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 937 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
7 minut temu, Faka napisał:

Ty tam siedź na piździe, bo jak czytam o bzdurach typu, że Returnal pociągnie cały gatunek roguelite, to już wiem, że mamy do czynienia z januszem graczy, co pewnie  z gatunkiem ma zerowe pojęcie, gdy inne sztosy pokroju Dead Cells, Children czy kurwa Enter the Gugeon, a to są kurwa roguelite, które wysrywają dupą. Nie będę już przytaczał tematu o pełnoprawnych rogalikach. 

Wy judasze gameingu w imie loga będziecie trzymać gatunek w segmencie AA byleby tylko sony potknela sie noga. Nie ma miejsca na tym swiecie dla takich judaszy :shotgun: dzieki bogu xbox jest daleko w doopie za nintendo i sony wiec gunwo mozecie zrobic antygracze:shotgun:

Opublikowano
18 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Swoją drogą, ciekawe na czym gra izon, że tak się przypierdziela do telewizorów innych użytkowników. :philosoraptor: no ale ma switcha więc pewnie jakiś Soniak FHD 

Tylko oledzik od LG w towarzystwie nadkonsoli. Rupiecia udało się schować na szczęście.

CAAEDC67-F50B-498E-9081-AE988E09E555.jpeg

Opublikowano
8 minut temu, Welna napisał:

Driveclub 
DaysGone
Tsushime
God of Wara
Ratcheta 
Uncharted
GT
FF7Remake
BB
Horizon
SpiderMan

Pomogę zredagować Ci tę listę do tego co faktycznie ukazało się na PS4 i nie jest portem lub multiplatformą. Nagle lista robi się sporo krótsza co? Nie będę się też już czepiał remake;ów pokroju Ratcheta czy FF7, bo ktoś już mógł faktycznie nie grać, ani sam nie wymieniłem wszystkich bardzi ciepło przyjętych gier na XOne.

Ta lista pokazuje mi też, że na forum dla graczy wielu ludzi nie jest po prostu na bieżąco z tym co się dzieje na konsolach których nie śledzą/nie posiadają i potem rodzą się takie kwiatki jak mendrek czy yeti co Xboxa na oczy nie widzieli, generację 7. spędzili z PS3 i myślą, że wiedzą co jest grane w giereczkowie. Smutne to trochę jak tak wyjdziemy z CW.

Opublikowano
1 minutę temu, izon napisał:

Tylko oledzik od LG w towarzystwie nadkonsoli. Rupiecia udało się schować na szczęście.

No i elegancko, u mnie też OLED jak Pan Jezus zaśpiewał, ale "rupieć" wypełnia znaczną część twojego kadru. ;) 

Opublikowano
13 minut temu, Whisker napisał:

Kurde jaka ta konsola jest brzydka :/ czas na duże porównania gier i systemów ale coś czuje że będzie mega beka, dobrze ze za darmo ta konsola bo inaczej bym nie kupił za pieniądze :/ jedyne co ładne to pudełko i zapakowanie sprzętu a sama konsola i pad to tandetny plastik :/

7EA84DB2-5EDB-4535-BE6C-EC482FADDFDD.jpeg

nie wiem czy opakowanie po jajkach można nazwać ładnym, ale fakt, ohydne to PS5

Opublikowano
Teraz, MYSZa7 napisał:

nie wiem czy opakowanie po jajkach można nazwać ładnym, ale fakt, ohydne to PS5

Opakowanie od PS5 jest gorsze i o tym mówiłem i mogę to podkreślić ale sam sprzęt pad i konsola to niebo a ziemia

Opublikowano
1 minutę temu, Whisker napisał:

ale sam sprzęt pad i konsola to niebo a ziemia

XDDD no najlepiej wygląda w PS5 ten obrzydliwy garb na już i tak niezbyt foremnej konsoli

a połączenie bieli i czerni to chyba największa tandeta jaką świat widział

Opublikowano

Nigdy nie siadajcie do stołu z tymi judaszami gameingu bo oni dla samego logo są gotowi wbić nóż w plecy grą które mogą pomóc branży się rozwinąć bo inni devi zobacza, że można zrobić rougelike z dużym budżetem dla mas. Miejsce tych judaszy jest w chlewie nie przy stole!:shotgun:

Opublikowano
9 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Pomogę zredagować Ci tę listę do tego co faktycznie ukazało się na PS4 i nie jest portem lub multiplatformą. Nagle lista robi się sporo krótsza co? Nie będę się też już czepiał remake;ów pokroju Ratcheta czy FF7, bo ktoś już mógł faktycznie nie grać, ani sam nie wymieniłem wszystkich bardzi ciepło przyjętych gier na XOne.

Ta lista pokazuje mi też, że na forum dla graczy wielu ludzi nie jest po prostu na bieżąco z tym co się dzieje na konsolach których nie śledzą/nie posiadają i potem rodzą się takie kwiatki jak mendrek czy yeti co Xboxa na oczy nie widzieli, generację 7. spędzili z PS3 i myślą, że wiedzą co jest grane w giereczkowie. Smutne to trochę jak tak wyjdziemy z CW.

No to z twojej listy po usunieciu multiplatform i portow pozostalo

0

Sam sobie  resztę dopowiedz. 

Idziesz na wojne z kamieniem i sznurkiem

Opublikowano

Może po prostu nie wartościuję gier przez pryzmat tego czy wyszły na inne sprzęty czy nie. Jeśli mam Gearsy 5 to będę się bawił świetnie nawet jeśli ktoś ogra je sobie na PC. Może to właśnie odróżnia graczy od sprzętowców? :dunno: 

Opublikowano
7 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Może po prostu nie wartościuję gier przez pryzmat tego czy wyszły na inne sprzęty czy nie. Jeśli mam Gearsy 5 to będę się bawił świetnie nawet jeśli ktoś ogra je sobie na PC. Może to właśnie odróżnia graczy od sprzętowców? :dunno: 

19 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Widze, ze nawet kamieni zapomniales zabrac

Edytowane przez Welna

Opublikowano

Postawiłeś tezę nt. tego co Sony wypuściło na PS4. Może jak tak masz w chuju postawione przez ciebie twierdzenie to zaraz zacznę wliczać do biblioteki One'a gry z X360.  Skoro już się nie trzymamy żadnych definicji to możemy pojechać po bandzie.

Opublikowano

Obraz przedstawia zielonego judasza który za gamepass za 4zł poprzysiągł zabić gameing i niszczyć tytuły pomagające mu się rozwijać a  to wszystko tylko w imię szrotbox. Nie mogą wytrzymać tego, że podobne gry zaczną pojawiać się coraz częściej w segmencie AAA a do tego rozwoju przyczyni się sony.

Kiss of Judas

*czarna postać za judaszem to knur:xboss:

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano
2 minuty temu, Whisker napisał:

Dashboard w XSX to jakaś kpina, jak to wszystko zamula :/ 

Ku,rwa Whesker, masz nową konsolę w domu, a siedzisz w CW. Miejże trochę godności i ciesz się nowym sprzętem, a nie pierdolisz tutaj głupoty. :lapka: 

Opublikowano

Ja sobie pogralem przed chwilą w second extinction, a mowia, ze na xboxie nie ma nowych gier. Dziekuje gamepass za nowe doswiadczenia i to za darmo :nosacz3:

Opublikowano

pierwsze wrażenia z xsx to najmniej nextgenowe doświedczenie w historii konsol. Tylko Judasze przekupione za srebrniki w postaci smyczpassa mogą twierdzić inaczej:smutas:

Opublikowano
12 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Postawiłeś tezę nt. tego co Sony wypuściło na PS4. Może jak tak masz w chuju postawione przez ciebie twierdzenie to zaraz zacznę wliczać do biblioteki One'a gry z X360.  Skoro już się nie trzymamy żadnych definicji to możemy pojechać po bandzie.

Rozmawialismy o MARKACH, ktore sie ukazaly w kontekscie ilosci exow na kazda z konsol. O nowych tytułach z tych marek . 

wypisales sobie Cuphead - ktore sobie jest juz na Playstation , Titanfala , Gears , Forze , Ori i Halo. ktore wszystkie sa na PC
Pomine nawet, ze skasowales TLOU z listy Playstation- , ktore oczywicie pojawilo sie w nowej odslonie na PS4

Opublikowano

No i kurwa moje niewiele to i tak wiecej niz na Xbox. 

Swiadczy to tylko o tym , ze jesli masz czeslnosc narzekac na PS to Xbox jest zartem elektronicznej rozrywki

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.