Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Jakie to ma znaczenie czy gra ma czy nie ma 4K jak całościowo i tak większość exow od Sony wyglada lepiej niż każda gra na xboxie?

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 936 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
13 minut temu, lpcl napisał:

A jest w ogóle jakiś ex na xboxa?

11 minut temu, suteq napisał:

dashboard

Tak jest. Dashboard ekskluzywnie w 1080p tylko na najpotezniejszej :xboxssie:

Opublikowano
4 minuty temu, izon napisał:

Jakie to ma znaczenie czy gra ma czy nie ma 4K jak całościowo i tak większość exow od Sony wyglada lepiej niż każda gra na xboxie?

OK, czyli jak nie ma nic w 4k to nie ma to znaczenia. Ale dash w 4k ma znaczenie. xd

Btw przeszedłeś już tego pierwszego bossa w returnalu czy już poleciała gra do Żyda? 

Edytowane przez lpcl

Opublikowano

Schabek pisał, ze daje sobie rade, to nawet małpa przejdzie. Devi wzieli pod uwage, ze ich target to wieloletni niewolnicy trzymania galki w jednym kierunku, to odpowiednio dopasowali wyzwanie.

Opublikowano

A z jakich to wymagających exow słynie M$ i Xbox. Bo wypowiadacie się w tonie jakby maszynka dedykowana dla grubego amerykanina była jakaś konsola hardkorowcow, gdzie tak naprawdę to PlayStation jest ostatnim bastionem hardkorowych gier jeżeli chodzi o konsole..

Edytowane przez izon

Opublikowano
3 minuty temu, 20inchDT napisał:

Schabek pisał, ze daje sobie rade, to nawet małpa przejdzie. Devi wzieli pod uwage, ze ich target to wieloletni niewolnicy trzymania galki w jednym kierunku, to odpowiednio dopasowali wyzwanie.

Coś schlebiasz dzisiaj klapom. xd

3 minuty temu, izon napisał:

A z jakich to wymagających exow słynie M$ i Xbox. Bo wypowiadacie się w tonie jakby maszynka dedykowana dla grubego amerykanina była jakaś konsola hardkorowcow, gdzie tak naprawdę to PlayStation jest ostatnim bastionem hardkorowych gier jeżeli chodzi o konsole..

W multi np. w h5 ale co klapy o tym mogą wiedzieć jak tam ostatnim multi to był tlou i ostatnio mega hit Destruction. 

Opublikowano

Multi to tylko Battlefield i staroszkolny Counter Strikę. Poświęcać czas w multi grze Halo to trzeba mieć nierówno pod sufitem. Albo trzeba lubić power rangers i mieć 15 lat.

Opublikowano
2 minuty temu, LiŚciu napisał:

Multi to tylko Battlefield i staroszkolny Counter Strikę. Poświęcać czas w multi grze Halo to trzeba mieć nierówno pod sufitem. Albo trzeba lubić power rangers i mieć 15 lat.

Fajnie ale czy ostatnio w ogóle skończyłeś jakąś grę, bo wiesz to forum o gierkach a nie o teorii grania w nie. 

Opublikowano

Battlefield zgadzam się w 100%, kilkadziesiąt jak nie kilkaset godzin przegrałem w wielu odsłonach i ta seria nie ma sobie równych pod każdym względem 

Opublikowano

A czy wy po to tej zielonej stronie możecie coś nowego wymyślić? Już ustaliliście że nie gram w gry.:) Co dalej?

Opublikowano
2 minuty temu, LiŚciu napisał:

A czy wy po to tej zielonej stronie możecie coś nowego wymyślić? Już ustaliliście że nie gram w gry.:) Co dalej?

Jeżeli graniem nazywasz 5 min. odpalenie to tak nie grasz w gry. 

2 janusze gejmingu od butterfielda. xd

Edytowane przez lpcl

Opublikowano
1 minutę temu, LiŚciu napisał:

Ja ustaliłem że oni nie grają w gry a zwłaszcza w wakacje i w nich (bo się jezdzi na wakacje 2 Mc a w nocy się regeneruje snem) wiec wychodzi na to że może jak się uda to w tygodniu z godzinkę odpalą konsole i już, a jeszcze forum trzeba doliczyć jako hobby :D

Opublikowano
Teraz, Whisker napisał:

Ja ustaliłem że oni nie grają w gry a zwłaszcza w wakacje i w nich (bo się jezdzi na wakacje 2 Mc a w nocy się regeneruje snem) wiec wychodzi na to że może jak się uda to w tygodniu z godzinkę odpalą konsole i już, a jeszcze forum trzeba doliczyć jako hobby :D

Zróbcie se tag team w tego buttera, medyk i wojak Szwejk. xd

Opublikowano

Niedobrze mi sie robi jak widze posty liscia. Gosciu wbił ~1800gs od listopada, a ma czelnosc dyskutowac o grach wsrod prawdziwych koneserow. Pies schabka wiecej gra.

Opublikowano
1 minutę temu, lpcl napisał:

Jeżeli graniem nazywasz 5 min. odpalenie to tak nie grasz w gry. 

2 janusze gejmingu od butterfielda. xd

No ale mówie, to że nie gram w gry już ustalone. Siedze na forum w dziale CW bo nie gram w gry. Co dalej boty?

Pytanie też w co wy tam gracie jak przes ostatnie pół roku wyszło The Medium na 7h.

Teraz, 20inchDT napisał:

Niedobrze mi sie robi jak widze posty liscia. Gosciu wbił ~1800gs od listopada, a ma czelnosc dyskutowac o grach wsrod prawdziwych koneserow. Pies schabka wiecej gra.

:dynia: na x kurwie x nie ma co grać to jak miałem wyebać GS-y? We wrckfesta? XD

Opublikowano
5 minut temu, 20inchDT napisał:

W wyścigi nie gra, w strzelanka też nie, platform ery i rpg też nie. No żesz prawdziwy koneser gejmingu. W co on tam ma grać?

Opublikowano
8 minut temu, LiŚciu napisał:

No ale mówie, to że nie gram w gry już ustalone. Siedze na forum w dziale CW bo nie gram w gry. Co dalej boty?

Pytanie też w co wy tam gracie jak przes ostatnie pół roku wyszło The Medium na 7h.

:dynia: na x kurwie x nie ma co grać to jak miałem wyebać GS-y? We wrckfesta? XD

Te ciotersy nie znają podejścia,

w którym to nie fakt, ze masz czas powoduje, ze grasz tylko fakt ze masz wysokojakościowy produkt, któremu chcesz poświecić swój cenny czas. Te karakany jako ze opłaciły abonament za całe kieszonkowe dla zasady musza nabijać gs w jakiś szrotach. Do tego nie kmina ze jak ktoś ma kilka

plarform no to akurat na tej najgorszej gra najmniej :)

Edytowane przez izon

Opublikowano
Teraz, lpcl napisał:

W co on tam ma grać?

No kurwa, miło że pytasz:

Na PC retro granko w Parasite Eve:wub:

Na Switchu właśnie kończe Bioshocka Infinity:)

Na PS5 zbieram triofiki w TLOU2:headbanger: (4 run)

Na Xboxie - czekam:/

1 minutę temu, izon napisał:

Te ciotersy nie znają podejścia,

w którym to nie fakt, ze masz czas powoduje, ze grasz tylko fakt ze masz wysokojakościowy produkt, któremu chcesz poświecić swój cenny czas. Te karakany jako ze opłaciły abonament za całe kieszonkowe dla zasady musza nabijać gs w jakiś szrotach. Do tego nie kmini ze jak ktoś ka kilka

plarform no to akurat na tej najgorszej grają najmniej :)

Motto zielonych przegrywów "Szrot ale się ogra bo za 4PLNY"

Opublikowano

Zawsze bawi to pucowanie się niebieskich randomów zielonym luminarzon gamingu w temacie :xboss:

Opublikowano
Teraz, izon napisał:

@LiŚciu jak ogarnales parasite na PC? Emulator?

Duckstation - najlepszy emu psx-a na rynku aktualnie. 

Opublikowano
3 minuty temu, LiŚciu napisał:

No kurwa, miło że pytasz:

Na PC retro granko w Parasite Eve:wub:

Na Switchu właśnie kończe Bioshocka Infinity:)

Na PS5 zbieram triofiki w TLOU2:headbanger: (4 run)

Na Xboxie - czekam:/

Motto zielonych przegrywów "Szrot ale się ogra bo za 4PLNY"

Niesamowity jesteś. Sam gram w black mesę, outriders a bioshocki skończyłem wieki temu.

Daj znać jak coś w końcu skończysz bo żadnej odpowiedzi nie uzyskałem. 

Opublikowano
Teraz, lpcl napisał:

Niesamowity jesteś. Sam gram w black mesę, outriders a bioshocki skończyłem wieki temu.

Daj znać jak coś w końcu skończysz bo żadnej odpowiedzi nie uzyskałem. 

#LiSciu

#Lisciu1982

Opublikowano
1 minutę temu, LiŚciu napisał:

#LiSciu

#Lisciu1982

Słuchaj nie będę szperał w twoich GT, nie chcę mi się. Po ty pytam, żebyś mi odpowiedział co ostatnio skończyłeś? 

Edytowane przez lpcl

Opublikowano

Lisciu nie moze tu pisac bo podobno nie gra w gry a polowa zielonych frajerow do dzisiaj bez xsmieciarza :kaz:

I jeszcze to ich pierdolenie w co mozna grac za kazdym razem smieszy xDDDDDDDDDDDDDD Hardkorowcy i esportowcy na mocarnym gamingowym sprzecie X One S za 500zl i najbardziej casualowym abonamecie w historii branzy xDDDDDDDDDDDDDDDDD K O N E S E R Z Y 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.