Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
3 minuty temu, LiŚciu napisał:

Duckstation - najlepszy emu psx-a na rynku aktualnie. 

Oki to obczaje bo ograłem trochę na classicu ale na dłuższa metę granie na tych chujowym padzie i na wielkim tv to nie jest to. Dzięki za info bo mega za mną chodzi ta seria od dłuższego czasu!

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 936 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
1 minutę temu, lpcl napisał:

Słuchaj nie będę szperał w twoich GT, nie chcę mi się. Po ty pytam, żebyś mi odpowiedział co ostatnio skończyłeś? 

Ostatnio skonczyłem The Medium, Demons Souls, MGSa jedynke, Command & Conquer, Commandosa 2 remastered, - ostatni miesiąc, półtora. 

Opublikowano
9 minut temu, LiŚciu napisał:

Na PS5 zbieram triofiki w TLOU2:headbanger: (4 run)

ale ty musisz mieć zajebiście silną psychikę żeby grać w tego średniaka 4 raz

Opublikowano
1 minutę temu, suteq napisał:

ale ty musisz mieć zajebiście silną psychikę żeby grać w tego średniaka 4 raz

To chyba forma karania się coś jak biczowanie w imię róży. xd

Opublikowano
9 minut temu, LiŚciu napisał:

Ostatnio skonczyłem The Medium, Demons Souls, MGSa jedynke, Command & Conquer, Commandosa 2 remastered, - ostatni miesiąc, półtora. 

Bardzo dobra lista i poza The Medium nie widzę tu żadnego samograja :)

Opublikowano

Tylko na xboxie zagrał w nowa grę :xboss: Tyle nowosci i nextgenowych doznan, a gra w stare gry?!

Opublikowano

Jakbys głęboki był konserem gamingu to byś nie pierdolił takich farmazonów. A tak to jesteś janusz co opłaca GP do grania na PC. 

Opublikowano

- Klapy jebią darmowe ulepszenia na xboxie

- Also klapy: graja w stare gry zamiast kupic te nextgeny z playstation 5

Opublikowano

Wiecie co xszczury Pan Niebieski teraz będzie robił? Pan idzie sobie pograć w nextgena a imię mu Returnal. Wiecie co to nextgen? Rozumiecie w ogóle znacznie tego słowa? No właśnie. Xgremlinie uklęknij przed nextgenowością PS5. 

Opublikowano

Widze judaszy gameingu ciagle boli wysokobudzetowy przełomowy dla gatunku rougelike projekt:obama:  nie uda wam się zdrajcy gameingu zatrzymać tego wachlarza gatunkowego sony i skonczycie klepac sobie girlsy i forze tak jak was trzyma knur za mordę od 15 lat:yao:

Opublikowano

Przy premierze Ratcheta będzie - gra dla dzieci, Horizona - ubisofciak, God Of wara - kontynuacja itd. itd. I tak zleci cala genereacja zielonym na hejtowaniu NadKonsoli 5. Za 5 lat jak będzie wychodzic nowa generacja kupią w końcu  Seriesa X i dalej będą się mądrzyć w kwestii nextgenowego grania, które znają co najwyżej z filmików na YouTube, ewentualnie jak Piotruś ze screenow jak ktoś mu łaskawie rzuci jak psu kość..

Opublikowano
1 minutę temu, izon napisał:

Przy premierze Ratcheta będzie - gra dla dzieci, Horizona - ubisofciak, God Of wara - kontynuacja itd. itd. I tak zleci cala genereacja zielonym na hejtowaniu NadKonsoli 5. Za 5 lat jak będzie wychodzic nowa generacja kupią w końcu  Seriesa X i dalej będą się mądrzyć w kwestii nextgenowego grania, które znają co najwyżej z filmików na YouTube, ewentualnie jak Piotruś ze screenow jak ktoś mu łaskawie rzuci jak psu kość..

I najważniejsze grach czyli... 4k:newell:

Opublikowano
6 minut temu, PanKamil napisał:

I najważniejsze grach czyli... 4k

No tja, na co komu 4k, skoro można sie "cieszyć" taką jakością obrazu w Returnal :dynia:

Ta grafika w tym no... 1080p to takie fajne mydełko Fa, że nawet devi porobili te levele na jedno czarne i szaro bure kopyto, żeby nie było tak widać tych artefaktów i rozciaptania.  

J5cjvSs.jpg

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano
4 minuty temu, PIOTR8642 napisał:

No tja, na co komu 4k, skoro można sie "cieszyć" taką jakością obrazu w Returnal :dynia:

J5cjvSs.jpg

Czy to ta gra co rewolucjonizuje gatunek i będą ja naśladować inni devi rozwijając koncepcje? Tak to jest właśnie ta gierka:banderas: a wy judasze czekajcie na byle gowno byleby w 4k:asax:

Opublikowano
24 minuty temu, PanKamil napisał:

Widze judaszy gameingu ciagle boli wysokobudzetowy przełomowy dla gatunku rougelike projekt:obama: 

Przełomowy w gatunku xD przełomowy kurwa to jest w zmuszaniu ludzi do siedzenia przy konsoli kilka godzin żeby runa skończyć :rotfl: 

Opublikowano
1 minutę temu, suteq napisał:

Przełomowy w gatunku xD przełomowy kurwa to jest w zmuszaniu ludzi do siedzenia przy konsoli kilka godzin żeby runa skończyć :rotfl: 

No przecież to nie jest gra dla zielonych judaszy casuali co od 15 lat tylko robia brum brum i kucają za murkiem:yao:

Opublikowano

Niestety Hades dalej w AA a twórcy mimo wielkiego talentu chyba nie mają ochoty wskoczyć na segment AAA bo od lat trzymają się jednak tych mniejszych projektow:pechowiec: Teraz jednak to się zmieni i returnala z pewnością będą naśladować inni duzi devi:banderas:

Opublikowano

Czacie, po paśmie klęsk i upokorzeń, po kompromitacji z Returnalem, klapom do końca roku został jeden as w rękawie w postaci bajki o gadającej wiewiórce :xboss:

Nawet nie dziwi mnie ta eskalacja agresji po stronie niebieskich robali. Przegrali tę edycję CW w pół roku, chyba dotychczasowy rekord. 

Opublikowano

Dobra macie rację chłopaki, ps5 krul. A nie, jestem najebany i nie myślę logicznie xDD yebane sony zabiło gejming 

Opublikowano
17 minut temu, PanKamil napisał:

a wy judasze czekajcie na byle gowno byleby w 4k

Gears 5. PC. 4K. Wszystko w temacie. 

Dawaj teraz tego mesjasza Returnala.

R1LSQEQ.jpg

Opublikowano

Mnie tam wystarczy, że największe klapy z tematu mają xsx i opłacają gpu. Dzięki chłopaki, że usługa dzięki wam rośnie w siłę i będziemy mieli więcej sztosów i gierek day one. xd

Nie zazdroszczę Returnala, wygląda na fajną grę, nie gra się w grafikę ale słabo to wygląda w tym full hd, biorąc pod uwagę, że to ex na sonkę. Dobrze, że tam ciemno jak w dupie u murzyna to chociaż nie kłuję tak to w oczy. I serio mamy kolejną generację a konsola sony nie domaga w 4k, a nawet ma problem z 1440p. 

Zaraz wjedzie temat medium, ale tam takie cyrki przy renderowaniu dwóch światów, poza tym blisko 4k.

Opublikowano
1 minutę temu, PIOTR8642 napisał:

R1LSQEQ.jpg

O kurwa ale syf. Następny który nie patrzy jakie screeny wrzuca. Piotruś idz sie lecz chłopie. 

Opublikowano
1 minutę temu, PIOTR8642 napisał:

R1LSQEQ.jpg

No przecież napisałem, że gowno więc nie musisz mi jeszcze tego gowna pokazywac:pechowiec:

2 minuty temu, lpcl napisał:

Mnie tam wystarczy, że największe klapy z tematu mają xsx i opłacają gpu. Dzięki chłopaki, że usługa dzięki wam rośnie w siłę i będziemy mieli więcej sztosów i gierek day one. xd

Nie zazdroszczę Returnala, wygląda na fajną grę, nie gra się w grafikę ale słabo to wygląda w tym full hd, biorąc pod uwagę, że to ex na sonkę. Dobrze, że tam ciemno jak w dupie u murzyna to chociaż nie kłuję tak to w oczy. I serio mamy kolejną generację a konsola sony nie domaga w 4k, a nawet ma problem z 1440p. 

Zaraz wjedzie temat medium, ale tam takie cyrki przy renderowaniu dwóch światów, poza tym blisko 4k.

Medium w 900p:dynia: jak wszędzie boty z okazji gry sony wypełzły ze swoich nór zrobić zbiorowa racjonalizacje bo na xszrota nie wychodzą gry:dynia: no jedno medium działa w 900p i jeszcze sobie debile wmawiają, że to przez dwa swiaty:yao: Szkoda, że na pc rekomendowany dysk to HDD i kuwa dziala:dynia:

Opublikowano
5 minut temu, LiŚciu napisał:

O kurwa ale syf. Następny który nie patrzy jakie screeny wrzuca. Piotruś idz sie lecz chłopie.

No dajesz te swoje screeny z Returnala. Porównamy jakość grafiki. Kupiłeś, co nie? Czy mamie kredytu w providencie nie dali :pawel:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.