Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
3 minuty temu, LiŚciu napisał:

Duckstation - najlepszy emu psx-a na rynku aktualnie. 

Oki to obczaje bo ograłem trochę na classicu ale na dłuższa metę granie na tych chujowym padzie i na wielkim tv to nie jest to. Dzięki za info bo mega za mną chodzi ta seria od dłuższego czasu!

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
1 minutę temu, lpcl napisał:

Słuchaj nie będę szperał w twoich GT, nie chcę mi się. Po ty pytam, żebyś mi odpowiedział co ostatnio skończyłeś? 

Ostatnio skonczyłem The Medium, Demons Souls, MGSa jedynke, Command & Conquer, Commandosa 2 remastered, - ostatni miesiąc, półtora. 

Opublikowano
9 minut temu, LiŚciu napisał:

Na PS5 zbieram triofiki w TLOU2:headbanger: (4 run)

ale ty musisz mieć zajebiście silną psychikę żeby grać w tego średniaka 4 raz

Opublikowano
1 minutę temu, suteq napisał:

ale ty musisz mieć zajebiście silną psychikę żeby grać w tego średniaka 4 raz

To chyba forma karania się coś jak biczowanie w imię róży. xd

Opublikowano
9 minut temu, LiŚciu napisał:

Ostatnio skonczyłem The Medium, Demons Souls, MGSa jedynke, Command & Conquer, Commandosa 2 remastered, - ostatni miesiąc, półtora. 

Bardzo dobra lista i poza The Medium nie widzę tu żadnego samograja :)

Opublikowano

Tylko na xboxie zagrał w nowa grę :xboss: Tyle nowosci i nextgenowych doznan, a gra w stare gry?!

Opublikowano

Jakbys głęboki był konserem gamingu to byś nie pierdolił takich farmazonów. A tak to jesteś janusz co opłaca GP do grania na PC. 

Opublikowano

- Klapy jebią darmowe ulepszenia na xboxie

- Also klapy: graja w stare gry zamiast kupic te nextgeny z playstation 5

Opublikowano

Wiecie co xszczury Pan Niebieski teraz będzie robił? Pan idzie sobie pograć w nextgena a imię mu Returnal. Wiecie co to nextgen? Rozumiecie w ogóle znacznie tego słowa? No właśnie. Xgremlinie uklęknij przed nextgenowością PS5. 

Opublikowano

Widze judaszy gameingu ciagle boli wysokobudzetowy przełomowy dla gatunku rougelike projekt:obama:  nie uda wam się zdrajcy gameingu zatrzymać tego wachlarza gatunkowego sony i skonczycie klepac sobie girlsy i forze tak jak was trzyma knur za mordę od 15 lat:yao:

Opublikowano

Przy premierze Ratcheta będzie - gra dla dzieci, Horizona - ubisofciak, God Of wara - kontynuacja itd. itd. I tak zleci cala genereacja zielonym na hejtowaniu NadKonsoli 5. Za 5 lat jak będzie wychodzic nowa generacja kupią w końcu  Seriesa X i dalej będą się mądrzyć w kwestii nextgenowego grania, które znają co najwyżej z filmików na YouTube, ewentualnie jak Piotruś ze screenow jak ktoś mu łaskawie rzuci jak psu kość..

Opublikowano
1 minutę temu, izon napisał:

Przy premierze Ratcheta będzie - gra dla dzieci, Horizona - ubisofciak, God Of wara - kontynuacja itd. itd. I tak zleci cala genereacja zielonym na hejtowaniu NadKonsoli 5. Za 5 lat jak będzie wychodzic nowa generacja kupią w końcu  Seriesa X i dalej będą się mądrzyć w kwestii nextgenowego grania, które znają co najwyżej z filmików na YouTube, ewentualnie jak Piotruś ze screenow jak ktoś mu łaskawie rzuci jak psu kość..

I najważniejsze grach czyli... 4k:newell:

Opublikowano
6 minut temu, PanKamil napisał:

I najważniejsze grach czyli... 4k

No tja, na co komu 4k, skoro można sie "cieszyć" taką jakością obrazu w Returnal :dynia:

Ta grafika w tym no... 1080p to takie fajne mydełko Fa, że nawet devi porobili te levele na jedno czarne i szaro bure kopyto, żeby nie było tak widać tych artefaktów i rozciaptania.  

J5cjvSs.jpg

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano
4 minuty temu, PIOTR8642 napisał:

No tja, na co komu 4k, skoro można sie "cieszyć" taką jakością obrazu w Returnal :dynia:

J5cjvSs.jpg

Czy to ta gra co rewolucjonizuje gatunek i będą ja naśladować inni devi rozwijając koncepcje? Tak to jest właśnie ta gierka:banderas: a wy judasze czekajcie na byle gowno byleby w 4k:asax:

Opublikowano
24 minuty temu, PanKamil napisał:

Widze judaszy gameingu ciagle boli wysokobudzetowy przełomowy dla gatunku rougelike projekt:obama: 

Przełomowy w gatunku xD przełomowy kurwa to jest w zmuszaniu ludzi do siedzenia przy konsoli kilka godzin żeby runa skończyć :rotfl: 

Opublikowano
1 minutę temu, suteq napisał:

Przełomowy w gatunku xD przełomowy kurwa to jest w zmuszaniu ludzi do siedzenia przy konsoli kilka godzin żeby runa skończyć :rotfl: 

No przecież to nie jest gra dla zielonych judaszy casuali co od 15 lat tylko robia brum brum i kucają za murkiem:yao:

Opublikowano

Niestety Hades dalej w AA a twórcy mimo wielkiego talentu chyba nie mają ochoty wskoczyć na segment AAA bo od lat trzymają się jednak tych mniejszych projektow:pechowiec: Teraz jednak to się zmieni i returnala z pewnością będą naśladować inni duzi devi:banderas:

Opublikowano

Czacie, po paśmie klęsk i upokorzeń, po kompromitacji z Returnalem, klapom do końca roku został jeden as w rękawie w postaci bajki o gadającej wiewiórce :xboss:

Nawet nie dziwi mnie ta eskalacja agresji po stronie niebieskich robali. Przegrali tę edycję CW w pół roku, chyba dotychczasowy rekord. 

Opublikowano

Dobra macie rację chłopaki, ps5 krul. A nie, jestem najebany i nie myślę logicznie xDD yebane sony zabiło gejming 

Opublikowano
17 minut temu, PanKamil napisał:

a wy judasze czekajcie na byle gowno byleby w 4k

Gears 5. PC. 4K. Wszystko w temacie. 

Dawaj teraz tego mesjasza Returnala.

R1LSQEQ.jpg

Opublikowano

Mnie tam wystarczy, że największe klapy z tematu mają xsx i opłacają gpu. Dzięki chłopaki, że usługa dzięki wam rośnie w siłę i będziemy mieli więcej sztosów i gierek day one. xd

Nie zazdroszczę Returnala, wygląda na fajną grę, nie gra się w grafikę ale słabo to wygląda w tym full hd, biorąc pod uwagę, że to ex na sonkę. Dobrze, że tam ciemno jak w dupie u murzyna to chociaż nie kłuję tak to w oczy. I serio mamy kolejną generację a konsola sony nie domaga w 4k, a nawet ma problem z 1440p. 

Zaraz wjedzie temat medium, ale tam takie cyrki przy renderowaniu dwóch światów, poza tym blisko 4k.

Opublikowano
1 minutę temu, PIOTR8642 napisał:

R1LSQEQ.jpg

O kurwa ale syf. Następny który nie patrzy jakie screeny wrzuca. Piotruś idz sie lecz chłopie. 

Opublikowano
1 minutę temu, PIOTR8642 napisał:

R1LSQEQ.jpg

No przecież napisałem, że gowno więc nie musisz mi jeszcze tego gowna pokazywac:pechowiec:

2 minuty temu, lpcl napisał:

Mnie tam wystarczy, że największe klapy z tematu mają xsx i opłacają gpu. Dzięki chłopaki, że usługa dzięki wam rośnie w siłę i będziemy mieli więcej sztosów i gierek day one. xd

Nie zazdroszczę Returnala, wygląda na fajną grę, nie gra się w grafikę ale słabo to wygląda w tym full hd, biorąc pod uwagę, że to ex na sonkę. Dobrze, że tam ciemno jak w dupie u murzyna to chociaż nie kłuję tak to w oczy. I serio mamy kolejną generację a konsola sony nie domaga w 4k, a nawet ma problem z 1440p. 

Zaraz wjedzie temat medium, ale tam takie cyrki przy renderowaniu dwóch światów, poza tym blisko 4k.

Medium w 900p:dynia: jak wszędzie boty z okazji gry sony wypełzły ze swoich nór zrobić zbiorowa racjonalizacje bo na xszrota nie wychodzą gry:dynia: no jedno medium działa w 900p i jeszcze sobie debile wmawiają, że to przez dwa swiaty:yao: Szkoda, że na pc rekomendowany dysk to HDD i kuwa dziala:dynia:

Opublikowano
5 minut temu, LiŚciu napisał:

O kurwa ale syf. Następny który nie patrzy jakie screeny wrzuca. Piotruś idz sie lecz chłopie.

No dajesz te swoje screeny z Returnala. Porównamy jakość grafiki. Kupiłeś, co nie? Czy mamie kredytu w providencie nie dali :pawel:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.