Opublikowano 18 października 20213 l DonMisiek00 XSS + GPU Edytowane 18 października 20213 l przez DonMisiek00 Edycja zawartości
Opublikowano 6 lutego 20223 l Chyba się nie wpisywałem... Co4ti XSS + GPU Lubie coopy i nie krzyczę do mikrofonu.
Opublikowano 23 marca 20223 l id: perezPL XSX z gamepasem Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 16 sierpnia 20222 l Series S wróciłem po wielu latach z obozu Sony i lista znajomych świeci pustkami tak więc zapraszam na wspólne granie. Gamertag: PatoslawPl W razie gdyby ktoś chciał pograć też na PC to steam id jest takie samo :)
Opublikowano 13 grudnia 20222 l GT: Szermak8 XSS. Zająłem się ogrywaniem tego co mnie ominęło po nie posiadaniu pudła od czasów X360. Także póki co singlówy i nowostki z Passa.
Opublikowano 24 sierpnia 20231 r Od dnia premiery XSX w domku przy rodzinnym tv. Teraz czekam na powrót monitora z serwisu i zajmie finalne miejsce w pokoju uciech. Głównie ogrywane Mass Effect Legendary Edition, forza horizon 5, Battlefield 2042, CP2077 a za chwilkę Starfield <3 GT: DiscoMagnifico