Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Figurki kolekcjonerskie

Featured Replies

Opublikowano

Doszło... Xenomorph... w dość specyficznej postaci i ,,stoickiej" xd pozie. 17/13 cm, dziwne, ale stabilne tworzywo; wypatrzone gdzieś na Vintedzie i kupione za jakieś ,,dziesiąt" drobnych złotych. Akurat w sam raz do kolekcji, i to obok Predatora.

20260328_155345.jpg20260328_155354.jpg20260328_155504.jpg

• Odpowiedzi 330
  • Wyświetleń 47,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dokładnie, zbieracze gołych lalek są fajni, normalne hobby. Obrazek niepowiązany

• Forum dla dużych dzieci grających w gry wideo, gdzie typy bawią się klockami Lego za dziesiątki tysięcy złotych, zbierają resoraki, czytają komiksy z superbohaterami i robią sobie na ciele tatuaże z p

• Żólwie się kilku osobom podobały, dziś dotarł ostatni to wrzucam.

Opublikowano

Wygląda jakby srał.

Opublikowano

Funko Pop - żadnej figurki/gadżetu (według mnie tego ,,cosika" figurką raczej nie można nazwać... to coś na miarę fenomenu w popkulturze, który granic jak na razie nie ma... ) nie posiadam. Przeglądam opcje kupna tych 9-cm-owych miniaturek, coś tam znalazłem. Zdałem sobie sprawę, że Funko... ma wszystko...

xD

https://www.empik.com/84981-pop-television-sb-patrick-w-wedgie-inny-producent,p1674645805,zabawki-p?mpShopId=0&pc=g&cq_src=google_ads&cq_cmp=23621805758&cq_term=&cq_plac=&cq_net=g&cq_plt=gp&gclsrc=aw.ds&gad_source=1&gad_campaignid=23621805758&gclid=Cj0KCQjwm6POBhCrARIsAIG58CJa14SWI1yTJOr9sGsTAKX-qiVUSqKW_scLgJZ292G6moiXv_f6z_QaAm8tEALw_wcB

1 godzinę temu, ornit napisał(a):

Wygląda jakby srał.

Fakt, ten Obcy wygląda intrygująco, troszku śmiesznie, ale i jakoś stoicko. Dziwna figurka/gadżet - mi podeszła pod styl kolekcji i gusta. Hue hue. :D

Opublikowano

Co prawda nie lubię jak Jaskinie robi z tematu swoją prywatną wishlistę przypadkowo znalezionych chińskich szkaradziejstw, ale zrobię wyjątek i sam wrzucę linka do czegoś, czego nie kupiłem.

https://www.dystryktzero.pl/figurka-do-zlozenia-power-rangers-furai-model-megazord.html

Za dzieciaka było tylko i wyłącznie w sferze marzeń i oddałbym wszystko, by taką zabawkę mieć. W sumie nadal bym chciał, ale jednak odpuszczę ze względu na cenę.

No chyba, że chińczycy zrobią bootlega za 1/6 tej ceny. Mam parę bootlegów Furai z Aliexpress, np. Arcee, którą już tu wrzucałem. Co prawda jakość plastiku gorsza i składanie trochę bolesne, ale efekt końcowy bardzo zbliżony. No a wydać na model 460zł, a wydać 80zł, to jednak spora różnica.

x_flto20220802_j.jpg

Opublikowano

Jak widzę w postach wyżej kwestie pre-orderowe w temacie figurek się pojawiły... Fakt, Dystryktzero zawsze ma mega-spoczko preordery, nawet w rzeczach ,,poza-figurkowych". Ciekawie też w przedsprzedaży jest u ,,PixelShop". Może jak znajdę jakieś miejsce na geekowskich półkach lub coś mnie do tego zainspiruje... to sprezentuje sobie na Gwiazdkę:

Pixel-shop.pl - Gadżety z filmów, seriali i gier.
No image preview

Preorder: Figurka akcji 2-pack Ultimate Art the Clown & L...

Dane:

5 godzin temu, Suavek napisał(a):

Co prawda nie lubię jak Jaskinie robi z tematu swoją prywatną wishlistę przypadkowo znalezionych chińskich szkaradziejstw, ale zrobię wyjątek i sam wrzucę linka do czegoś, czego nie kupiłem.

https://www.dystryktzero.pl/figurka-do-zlozenia-power-rangers-furai-model-megazord.html

Za dzieciaka było tylko i wyłącznie w sferze marzeń i oddałbym wszystko, by taką zabawkę mieć. W sumie nadal bym chciał, ale jednak odpuszczę ze względu na cenę.

No chyba, że chińczycy zrobią bootlega za 1/6 tej ceny. Mam parę bootlegów Furai z Aliexpress, np. Arcee, którą już tu wrzucałem. Co prawda jakość plastiku gorsza i składanie trochę bolesne, ale efekt końcowy bardzo zbliżony. No a wydać na model 460zł, a wydać 80zł, to jednak spora różnica.

x_flto20220802_j.jpg

Podobny model Megazorda z MMPR znalazłem kiedyś i Ja, ale to używka, z Vinted - ktoś sprzedawał za jakieś 250zł, około 30cm chyba. Ale ten z Dystryktzero: mega-wyczepisty! xD

Opublikowano

Weszło... ,,Tryptyk" mini-kasków NFL w kolekcji... zrealizowany! Mini-helmet zespołu NFL, Kansas City Chiefs, (Kask z autografem - dowód autentyczności na fotce, xD - Willa Shieldsa, 1993-2006) właśnie doszedł. Kupiony na Vinted, w okazyjnej cenie. Nawet gdyby autograf nie był jednak oryginalny, to i tak z samego kasku KC Chiefs, jako gadżetu, w którym grał Shields, jestem zadowolony. Kolekcja... kto wie, może się kiedyś rozwinie.

20260402_180015.jpg20260402_180503.jpg