Opublikowano sobota o 15:235 dni Doszło... Xenomorph... w dość specyficznej postaci i ,,stoickiej" xd pozie. 17/13 cm, dziwne, ale stabilne tworzywo; wypatrzone gdzieś na Vintedzie i kupione za jakieś ,,dziesiąt" drobnych złotych. Akurat w sam raz do kolekcji, i to obok Predatora.
Opublikowano niedziela o 20:414 dni Funko Pop - żadnej figurki/gadżetu (według mnie tego ,,cosika" figurką raczej nie można nazwać... to coś na miarę fenomenu w popkulturze, który granic jak na razie nie ma... ) nie posiadam. Przeglądam opcje kupna tych 9-cm-owych miniaturek, coś tam znalazłem. Zdałem sobie sprawę, że Funko... ma wszystko...xDhttps://www.empik.com/84981-pop-television-sb-patrick-w-wedgie-inny-producent,p1674645805,zabawki-p?mpShopId=0&pc=g&cq_src=google_ads&cq_cmp=23621805758&cq_term=&cq_plac=&cq_net=g&cq_plt=gp&gclsrc=aw.ds&gad_source=1&gad_campaignid=23621805758&gclid=Cj0KCQjwm6POBhCrARIsAIG58CJa14SWI1yTJOr9sGsTAKX-qiVUSqKW_scLgJZ292G6moiXv_f6z_QaAm8tEALw_wcB1 godzinę temu, ornit napisał(a):Wygląda jakby srał.Fakt, ten Obcy wygląda intrygująco, troszku śmiesznie, ale i jakoś stoicko. Dziwna figurka/gadżet - mi podeszła pod styl kolekcji i gusta. Hue hue. :D
Opublikowano poniedziałek o 14:343 dni Co prawda nie lubię jak Jaskinie robi z tematu swoją prywatną wishlistę przypadkowo znalezionych chińskich szkaradziejstw, ale zrobię wyjątek i sam wrzucę linka do czegoś, czego nie kupiłem.https://www.dystryktzero.pl/figurka-do-zlozenia-power-rangers-furai-model-megazord.htmlZa dzieciaka było tylko i wyłącznie w sferze marzeń i oddałbym wszystko, by taką zabawkę mieć. W sumie nadal bym chciał, ale jednak odpuszczę ze względu na cenę.No chyba, że chińczycy zrobią bootlega za 1/6 tej ceny. Mam parę bootlegów Furai z Aliexpress, np. Arcee, którą już tu wrzucałem. Co prawda jakość plastiku gorsza i składanie trochę bolesne, ale efekt końcowy bardzo zbliżony. No a wydać na model 460zł, a wydać 80zł, to jednak spora różnica.
Opublikowano poniedziałek o 20:043 dni Jak widzę w postach wyżej kwestie pre-orderowe w temacie figurek się pojawiły... Fakt, Dystryktzero zawsze ma mega-spoczko preordery, nawet w rzeczach ,,poza-figurkowych". Ciekawie też w przedsprzedaży jest u ,,PixelShop". Może jak znajdę jakieś miejsce na geekowskich półkach lub coś mnie do tego zainspiruje... to sprezentuje sobie na Gwiazdkę: Pixel-shop.pl - Gadżety z filmów, seriali i gier.Preorder: Figurka akcji 2-pack Ultimate Art the Clown & L...Dane:5 godzin temu, Suavek napisał(a):Co prawda nie lubię jak Jaskinie robi z tematu swoją prywatną wishlistę przypadkowo znalezionych chińskich szkaradziejstw, ale zrobię wyjątek i sam wrzucę linka do czegoś, czego nie kupiłem.https://www.dystryktzero.pl/figurka-do-zlozenia-power-rangers-furai-model-megazord.htmlZa dzieciaka było tylko i wyłącznie w sferze marzeń i oddałbym wszystko, by taką zabawkę mieć. W sumie nadal bym chciał, ale jednak odpuszczę ze względu na cenę.No chyba, że chińczycy zrobią bootlega za 1/6 tej ceny. Mam parę bootlegów Furai z Aliexpress, np. Arcee, którą już tu wrzucałem. Co prawda jakość plastiku gorsza i składanie trochę bolesne, ale efekt końcowy bardzo zbliżony. No a wydać na model 460zł, a wydać 80zł, to jednak spora różnica.Podobny model Megazorda z MMPR znalazłem kiedyś i Ja, ale to używka, z Vinted - ktoś sprzedawał za jakieś 250zł, około 30cm chyba. Ale ten z Dystryktzero: mega-wyczepisty! xD
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Weszło... ,,Tryptyk" mini-kasków NFL w kolekcji... zrealizowany! Mini-helmet zespołu NFL, Kansas City Chiefs, (Kask z autografem - dowód autentyczności na fotce, xD - Willa Shieldsa, 1993-2006) właśnie doszedł. Kupiony na Vinted, w okazyjnej cenie. Nawet gdyby autograf nie był jednak oryginalny, to i tak z samego kasku KC Chiefs, jako gadżetu, w którym grał Shields, jestem zadowolony. Kolekcja... kto wie, może się kiedyś rozwinie.