Skocz do zawartości

Path of Exile 2

Featured Replies

Opublikowano

Build pod detonate server dziś bedzie grany chyba tylko

Screenshot_20241206_133743_Reddit.jpg

• Odpowiedzi 784
  • Wyświetleń 51,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Monk wygląda spoko, to chyba taka dość niestandardowa klasa w aRPGach, więc dam szansę ziomeczkowi.

Opublikowano

No właśnie ten Monk, dość bezpieczny i fajne drzewko ma. Hmmm

Opublikowano

Ja dalej trzymam sie merc > gemling pod summony. Kolejny pewnie warrior ale wszystkie klasy i ascendancy sa w planie :banderas: czasu do wypuszczenia kolejnych bedzie sporo. Nie odpalę pewnie innego tytulu przez najblizsze kilka miechow

Opublikowano

No przy wyborze klasy i ogólnie budowaniu buildu warto zwrócić uwagę na defensywę bo podobno nie warto ginąć nawet na softcore bo mogą nam się zamykać dostępy do pewnych części mapy, nie wiem jak to ma działać ale nie brzmi zbyt fajnie

Opublikowano

No to taki Witchhunter, na początku defensywa ok ale czym wyżej tym gorzej ;/ 

Opublikowano

Ultra ofensywa to tez defensywa :problem:

Opublikowano

U mnie Stormweaver, będzie zabawa lodem i błyskawicami. Znowu nieprzespane nocki :gachigasm:

Opublikowano

Oczekiwanie jak na sylwestra, ale emocje :banderas:

Edytowane przez Rotevil

Opublikowano

Poki co jest duzo lepiej niz się spodziewałam. Steam ma chyba jakies opóźnienie to moze dlatego narazie malo ludzi. Przy ligach godzina przed odpaleniem to zwykle bylo 30k+ ludzi w kolejce juz 

Opublikowano

Ej głupie pytanie gdzie się odpala tego klienta, bo z steama się nie da? Na stronie twórców jest link do poprzedniej części

Opublikowano

Na steamie trzeba zrobić weryfikację plików i zaczyna się rozpakowywanie, będzie można zaraz się zalogować przez steama.

Opublikowano

Server leży xD Wychodzę z pracy, może zadziała jak wrócę

Opublikowano

Mi coś pobiera i stoi na 99%

KotAeZq.png

Edytowane przez Assassins_78