Skocz do zawartości

Path of Exile 2

Featured Replies

Opublikowano
21 minut temu, jimmy napisał(a):

Panowie podobno Diablo rozjebane? Kiedy to ma wyjść z EA i zaoferować całość kampanii?

A w czym Ci przeszkadza EA skoro gra gniecie wszystko co do tej pory wyszło jako arpg ? 

Masz niesamowite 3 akty (no 6 ale trochę udawane) i engame.

Bawisz się niesamowicie dobrze za te parę zł. Jak dla mnie to są najlepiej wydane 120zł w tym roku na gierkowo! 

• Odpowiedzi 784
  • Wyświetleń 51,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

No kusi kusi, po prostu zazwyczaj unikam EA, demówek itd. bo i tak jest więcej gier niż czasu ;)

Opublikowano

Walka z tym Kolosem Zalmarathem w 2 akcie to bug na bugu - hitboxy, zrzucanie pod platformę, no ludzie kochani tak nie można :bad:  Co prawda już leży, ale ciśnienie lekko podniósł.

Opublikowano

Jak po aktualizacji szybko wsadzić coś do skrzynki? wcześniej wciskało się po prostu Y, teraz przy skrzynce Y upuszcza przedmiot. To bug?

Opublikowano
2 minuty temu, easye napisał(a):

Jak po aktualizacji szybko wsadzić coś do skrzynki? wcześniej wciskało się po prostu Y, teraz przy skrzynce Y upuszcza przedmiot. To bug?

Bug, ale po chwili się ogarnia, jak podejdziesz jeszcze raz, albo kilka, przynajmniej u mnie raz to występiło po jakimś queście ;) 

Opublikowano

Dopiero się zczailem, że mogę sobie kupić lepsze butelki na zdrowie i mieć ich więcej, a jestem przy tym bossie Tytanie w akt2. 

Jak za takie pieniądze to grania w opór. Mapki też coraz większe się wydają.

Opublikowano

Coś serwerki padły, czy tylko mi tak laguje, że mam z 0.5 fpsa :( ??

Opublikowano
4 minuty temu, Assassins_78 napisał(a):

Coś serwerki padły, czy tylko mi tak laguje, że mam z 0.5 fpsa :( ??

Wieczorem mi lagowało mocno. Zaraz idę ograć to obczaję czy już oki.

Opublikowano

Teraz gram i jest w porządku, za to wczoraj wieczorem nie tyle lagi odczuwałem co jakieś takie dziwne spowolnienie, jakby mi ołowiu do butów nalali. 

P.S. Jakby rolka rozwalała urny to korona z głowy by im nie spadła - setki zbędnych kliknięć wychodzą przy dłuższej sesji.

Edytowane przez Gregorius

Opublikowano

Mnie wywala do pulpity tak co 5~10 minut, tak grać nie idzie :drakenope:

Opublikowano
Godzinę temu, Assassins_78 napisał(a):

Mnie wywala do pulpity tak co 5~10 minut, tak grać nie idzie :drakenope:

Jesteś pewien, że to na pewno wina PoE? Bo ja nie miałem ani jednego crasha od 3 dnia po premierze jak zmieniłem renderer na Vulkan.

Opublikowano

Przecież cały internet ma z tym problem niezależnie czy Vulcan czy DX12. Inna sprawa że może przez to masz stopy fps, bo znajomy na Nvidi jest w engamie i na DX 12 mówi że mu spada fps z 170 do 100…

41 minut temu, Assassins_78 napisał(a):

Znalazłem rozwiązanie :)

https://github.com/Kapps/PoEUncrasher/releases/

Mało to Lapek cichszy i mniej się grzeje :) 

Programik polecany przez społeczność PoE2 :) 

daj znać czy działa jak posterujesz 2 dni ;)

Opublikowano
27 minut temu, UberAdi napisał(a):

Jesteś pewien, że to na pewno wina PoE? Bo ja nie miałem ani jednego crasha od 3 dnia po premierze jak zmieniłem renderer na Vulkan.

https://steamcommunity.com/app/2694490/discussions/0/594008890765538740/

i redzie tez od h takich tematów

I czy to dx12 czy vulkan tak samo crashe

18 minut temu, easye napisał(a):

Przecież cały internet ma z tym problem niezależnie czy Vulcan czy DX12. Inna sprawa że może przez to masz stopy fps, bo znajomy na Nvidi jest w engamie i na DX 12 mówi że mu spada fps z 170 do 100…

2h i nic, puki co jest stabilnie a wcześniej - czytaj jak wyżej. 

Opublikowano
27 minut temu, easye napisał(a):

Ja build zmieniłem i gram już normalnie, bez slideshowu.

Nie wiem czy cały internet, u mnie na discordzie 2 osoby na 10 mają nadal jakieś problemy więc cięzko mi ocenić co działa a co nie. Nie czytam za dużo w necie ostatnio,

Opublikowano

Wygląda trochę jak loteria. Dzisiaj z 3h pograłem bez żadnych problemów ale teraz już się nie da grać przez slideshow. Może zwiększony ruch na serwerach wieczorem i nie wyrabiają.

Opublikowano
3 godziny temu, Assassins_78 napisał(a):

Znalazłem rozwiązanie :)

https://github.com/Kapps/PoEUncrasher/releases/

Mało to Lapek cichszy i mniej się grzeje :) 

Programik polecany przez społeczność PoE2 :) 

troche niepokojące ze Defender to blokuje. Mam nadziejel, ze za pol roku nie okaże się ze chłop rozesłał jakieś backdory xD

Sprawdzę wersję .NET 9/

EDIT: Wygląda to nieźle - w końcu proces czeka na uruchomienie gry, a widać w logach, że nawet jak przestaje odpowiadać, program próbuje ustawić priorytet na „Realtime” i uruchomić ponownie, teraz nawet jak się zatnie to na bank nie będzie trezba restartowac komputera! (w KOŃCU!)

A powiedzcie mi tak z ciekawości - gracie na DX12 czy Vulkanie?

Opublikowano

Ja vulkan, na 120h scrashowalo mi z 5 razy na loading screenach na rtx 4060ti

Opublikowano

Na Vulkanie mam mniejsze obciążenie GPU co za tym idzie większy klatkarz. Ale powiem Ci że tu nie ma reguły z tego co czytam. Bywa różnie.

Opublikowano

JA pierdziele ta walka z 

Spoiler

tytan

tak zabugowana, serwery czy o uj chodzi. Pokonałem go, ale co się tam dzieje gdy mu się pasek do połowy zbije to szajba total gra odstawia.

Opublikowano

No tak jest, to chyba póki co jedyny tak zbudowany (tak bardzo) bos w całej grze.