Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Jak lubię pada elite, tak te luzy w gałkach mnie wiecznie denerwowały, kupiłem gałki tmr z chin, znajomy mi wymienił i teraz czysta elegancja, gałki na swoim miejscu, zero luzów, wszystko działa jak należy.Nie mogę zrozumieć, dlaczego oni tego do dzisiaj nie ogarnęli, miałem kilka elite i wiecznie ten sam problem z gałkami, że mają duży luz gdzie jest martwa strefa.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Ja przerobiłem dwie Elity i ten sam problem z gałami. Już nie wspominam o kneflach RB bo tez lubią się przycinać chuj wie z jakiego powodu. Wymieniłbym jeszcze inne problemy ale to już nie chce mi się strzępić ryja. Na plus bateria i manetki ale to już posiadają inne pady więc to żaden breaker.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 3 hours ago, Moldar said:Jak lubię pada elite, tak te luzy w gałkach mnie wiecznie denerwowały, kupiłem gałki tmr z chin, znajomy mi wymienił i teraz czysta elegancja, gałki na swoim miejscu, zero luzów, wszystko działa jak należy.Nie mogę zrozumieć, dlaczego oni tego do dzisiaj nie ogarnęli, miałem kilka elite i wiecznie ten sam problem z gałkami, że mają duży luz gdzie jest martwa strefa.To pytanie można zadać każdemu z producentów konsol, a także kilku pomniejszym producentom padów. Po prostu mają wyjebane i wolą sprzedać kilka padów niż jeden, który wytrzyma dłużej.