Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pad do Xbox Series X i S

Featured Replies

Opublikowano

Na razie tylko ten, ma wyjść jeszcze 3E ale to już odpowiednik Elite 2 i będzie pewnie też odpowiednio droższy.

e: no, tak o 100% droższy xd https://www.amazon.co.uk/dp/B00P5DSM6Q - 633 cebuliony, to chyba nie warto jak ma to być zwykła podmianka pada na coś cichszego.

• Odpowiedzi 644
  • Wyświetleń 98,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Bzduras
    Bzduras

Pad od zestawu z XSX zaczął ostatnio rozłączać się przy graniu po Bluetooth na PC, więc zacząłem szukać jakiejś alternatywy (Elite 2 używam z konsolą, tamten standardowy był do PC i Switcha przez adap

• creatinfreak
    creatinfreak

Kiedyś uważałem pada od Xboxa za najlepszy. Teraz ten pad mega się zestarzał i potrzebuje wibracji haptycznych. Po graniu na dualsensie i pro kontrolerze/switchu jak grałem na xboxie miałem ochotę wył

Opublikowano

Przecież Rozi chciał się tylko pośmiać że po kablu grasz a ty z pełna kulturą mu tłumaczysz.

Opublikowano
3 minuty temu, Bzduras napisał(a):

Na razie tylko ten, ma wyjść jeszcze 3E ale to już odpowiednik Elite 2 i będzie pewnie też odpowiednio droższy.

e: no, tak o 100% droższy xd https://www.amazon.co.uk/dp/B00P5DSM6Q - 633 cebuliony, to chyba nie warto jak ma to być zwykła podmianka pada na coś cichszego.

https://www.amazon.co.uk/dp/B00LGUTUSG

Opublikowano

O, tego padzika nie znałem, ale to chyba to samo co ten z Rare tylko w innej skórce więc mogę śmiało polecić.

Opublikowano
4 minuty temu, devilbot napisał(a):

Przecież Rozi chciał się tylko pośmiać że po kablu grasz a ty z pełna kulturą mu tłumaczysz.

W obecnych warunkach też wybiorę pada na kablu, chyba tego Gamesira, bo 189 zeta, dobra cena.

Opublikowano
4 minuty temu, Bzduras napisał(a):

O, tego padzika nie znałem, ale to chyba to samo co ten z Rare tylko w innej skórce więc mogę śmiało polecić.

Rare ma drążki z Hall Effect, Lavender ma TMR.

Edytowane przez krzysiek923

Opublikowano

@Rozi No, nie warto kupować oficjalnych Microsoftu, pomijając krzyżak który Cię wkurwia to u mnie każdy jeden szybciej złapał drifta niż joycony

Opublikowano
2 minuty temu, krzysiek923 napisał(a):

Rare ma drążki z Hall Effect, Lavender ma TMR.

No to nawet jeszcze lepiej. Cena wyższa, ale za TMRkę można dopłacić jak ktoś szuka zamiennika.

Opublikowano

Jeszcze lepsza wytrzymałość (z której już Hall słynie), a przy tym lepsza niż w przypadku HE precyzja.

Opublikowano
53 minutes ago, Rozi said:

Ten 8BitDo tylko w wersji Rare jest bezprzewodowy, no nie? Xd

Nie, po prostu model 8bitdo Ultimate 3-Mode. Są różne kolory.

Kontroler bezprzewodowy 8BITDO Ultimate 3-Trybowy Zielono-czarny | sprawdź cenę i opinie w MediaMarkt

Tylko cięzko znaleźć w dobrej cenie aktualnie.

Edit: dobra, jednak ten po kablu z konsolą. Dziwne zamieszanie robi 8bitdo.

Opublikowano
Just now, krzysiek923 said:

Ten pad nie jest bezprzewodowy z Xboksem.

No już doczytałem. Dobrze, że go nie kupiłem bo już mam Ultimate po kablu. Myślałem, że ten 3-Mode każdy ma już bezprzeowodow z Xboxem, a nie tylko model Rare. Dziwna decyzja.

Opublikowano

Jeśli nie ma w nazwie "Wireless" to niestety jest tylko po kablu. Zamieszanie z nazewnictwem godne niektórych smartfonów

Opublikowano
Teraz, Bzduras napisał(a):

Jeśli nie ma w nazwie "Wireless" to niestety jest tylko po kablu.

No właśnie niekoniecznie.

8BitDo Ultimate 3-mode Controller for Xbox - niby "Xbox" w nazwie, a nie łączy się bezprzewodowo z konsolą.

Ultimate 3 Controller for Xbox - Lavender Dusk - nie ma w nazwie "wireless", a łączy się bezprzewodowo z konsolą.

Edytowane przez krzysiek923

Opublikowano

Niech mnie huy xD Jest gorzej niż myślałem.

Opublikowano
3 minutes ago, krzysiek923 said:

No właśnie niekoniecznie.

8BitDo Ultimate 3-mode Controller for Xbox - niby "Xbox" w nazwie, a nie łączy się bezprzewodowo z konsolą.

Ultimate 3 Controller for Xbox - Lavender Dusk - nie ma w nazwie "wireless", a łączy się bezprzewodowo z konsolą.

No też własnie sprawdzałem na ich stronie i nie ma w nazwach ani w URL "wireless". Informacje są tylko w opisie i tabeli specyfikacji. Trzeba wejść na link do Amazonu gdzie jest w nazwie Wireless D

Opublikowano

Podsumowując, z konsolą bezprzewodowo łączą się (lub będą się łączyć, bo dwa jeszcze niedostępne w sprzedaży):

Ultimate 3-mode Controller Rare 40th Anniversary Edition (drążki Hall Effect - pad już dostępny)

Ultimate 3 Controller for Xbox - Lavender Dusk (drążki na TMR - pre-order)

Ultimate 3E Controller for Xbox (drążki TMR, dopakowany w funkcje, taki odpowiednik Elite od Xboksa)

Opublikowano

Dzięki coledzy za informacje, chyba wezmę jednak tego Gamesira, 189 zeta i dorzucają miesiąc XGP obama