Opublikowano piątek o 11:065 dni Na razie tylko ten, ma wyjść jeszcze 3E ale to już odpowiednik Elite 2 i będzie pewnie też odpowiednio droższy.e: no, tak o 100% droższy xd https://www.amazon.co.uk/dp/B00P5DSM6Q - 633 cebuliony, to chyba nie warto jak ma to być zwykła podmianka pada na coś cichszego.
Opublikowano piątek o 11:085 dni Przecież Rozi chciał się tylko pośmiać że po kablu grasz a ty z pełna kulturą mu tłumaczysz.
Opublikowano piątek o 11:115 dni 3 minuty temu, Bzduras napisał(a):Na razie tylko ten, ma wyjść jeszcze 3E ale to już odpowiednik Elite 2 i będzie pewnie też odpowiednio droższy.e: no, tak o 100% droższy xd https://www.amazon.co.uk/dp/B00P5DSM6Q - 633 cebuliony, to chyba nie warto jak ma to być zwykła podmianka pada na coś cichszego.https://www.amazon.co.uk/dp/B00LGUTUSG
Opublikowano piątek o 11:145 dni O, tego padzika nie znałem, ale to chyba to samo co ten z Rare tylko w innej skórce więc mogę śmiało polecić.
Opublikowano piątek o 11:145 dni 4 minuty temu, devilbot napisał(a):Przecież Rozi chciał się tylko pośmiać że po kablu grasz a ty z pełna kulturą mu tłumaczysz.W obecnych warunkach też wybiorę pada na kablu, chyba tego Gamesira, bo 189 zeta, dobra cena.
Opublikowano piątek o 11:195 dni 4 minuty temu, Bzduras napisał(a):O, tego padzika nie znałem, ale to chyba to samo co ten z Rare tylko w innej skórce więc mogę śmiało polecić.Rare ma drążki z Hall Effect, Lavender ma TMR. Edytowane piątek o 11:195 dni przez krzysiek923
Opublikowano piątek o 11:195 dni @Rozi No, nie warto kupować oficjalnych Microsoftu, pomijając krzyżak który Cię wkurwia to u mnie każdy jeden szybciej złapał drifta niż joycony
Opublikowano piątek o 11:225 dni 2 minuty temu, krzysiek923 napisał(a):Rare ma drążki z Hall Effect, Lavender ma TMR.No to nawet jeszcze lepiej. Cena wyższa, ale za TMRkę można dopłacić jak ktoś szuka zamiennika.
Opublikowano piątek o 11:235 dni Jeszcze lepsza wytrzymałość (z której już Hall słynie), a przy tym lepsza niż w przypadku HE precyzja.
Opublikowano piątek o 11:555 dni 53 minutes ago, Rozi said:Ten 8BitDo tylko w wersji Rare jest bezprzewodowy, no nie? XdNie, po prostu model 8bitdo Ultimate 3-Mode. Są różne kolory.Kontroler bezprzewodowy 8BITDO Ultimate 3-Trybowy Zielono-czarny | sprawdź cenę i opinie w MediaMarktTylko cięzko znaleźć w dobrej cenie aktualnie.Edit: dobra, jednak ten po kablu z konsolą. Dziwne zamieszanie robi 8bitdo.
Opublikowano piątek o 11:585 dni 3 minuty temu, Czoperrr napisał(a):Nie, po prostu model 8bitdo Ultimate 3-Mode. Są różne kolory.Kontroler bezprzewodowy 8BITDO Ultimate 3-Trybowy Zielono-czarny | sprawdź cenę i opinie w MediaMarktTylko cięzko znaleźć w dobrej cenie aktualnie.Ten pad nie jest bezprzewodowy z Xboksem.
Opublikowano piątek o 12:005 dni Just now, krzysiek923 said:Ten pad nie jest bezprzewodowy z Xboksem.No już doczytałem. Dobrze, że go nie kupiłem bo już mam Ultimate po kablu. Myślałem, że ten 3-Mode każdy ma już bezprzeowodow z Xboxem, a nie tylko model Rare. Dziwna decyzja.
Opublikowano piątek o 12:095 dni Jeśli nie ma w nazwie "Wireless" to niestety jest tylko po kablu. Zamieszanie z nazewnictwem godne niektórych smartfonów
Opublikowano piątek o 12:145 dni Teraz, Bzduras napisał(a):Jeśli nie ma w nazwie "Wireless" to niestety jest tylko po kablu.No właśnie niekoniecznie.8BitDo Ultimate 3-mode Controller for Xbox - niby "Xbox" w nazwie, a nie łączy się bezprzewodowo z konsolą.Ultimate 3 Controller for Xbox - Lavender Dusk - nie ma w nazwie "wireless", a łączy się bezprzewodowo z konsolą. Edytowane piątek o 12:215 dni przez krzysiek923
Opublikowano piątek o 12:185 dni 3 minutes ago, krzysiek923 said:No właśnie niekoniecznie.8BitDo Ultimate 3-mode Controller for Xbox - niby "Xbox" w nazwie, a nie łączy się bezprzewodowo z konsolą.Ultimate 3 Controller for Xbox - Lavender Dusk - nie ma w nazwie "wireless", a łączy się bezprzewodowo z konsolą.No też własnie sprawdzałem na ich stronie i nie ma w nazwach ani w URL "wireless". Informacje są tylko w opisie i tabeli specyfikacji. Trzeba wejść na link do Amazonu gdzie jest w nazwie Wireless
Opublikowano piątek o 12:225 dni Podsumowując, z konsolą bezprzewodowo łączą się (lub będą się łączyć, bo dwa jeszcze niedostępne w sprzedaży):Ultimate 3-mode Controller Rare 40th Anniversary Edition (drążki Hall Effect - pad już dostępny)Ultimate 3 Controller for Xbox - Lavender Dusk (drążki na TMR - pre-order)Ultimate 3E Controller for Xbox (drążki TMR, dopakowany w funkcje, taki odpowiednik Elite od Xboksa)
Opublikowano piątek o 12:235 dni Mogliby wypuścić czarnego albo Jade wireless i byłoby idealnie. Ten 3E mnie nie interesuje bo za drogi.
Opublikowano piątek o 15:554 dni Dzięki coledzy za informacje, chyba wezmę jednak tego Gamesira, 189 zeta i dorzucają miesiąc XGP