Opublikowano 6 grudnia 201410 l Dostajesz tylko koszulkę z napisem Elite (od Elite Travel czy jakoś tak).
Opublikowano 6 grudnia 201410 l Nabyłem w końcu GTA na nextgena, zapraszam do gry (wersja na XOne). GT: SIIK BOZZ
Opublikowano 7 grudnia 201410 l Jak multi wygląda na nextgenach z 30 graczami? Do dotychczasowych deathmatchy wrzucili dwa razy więcej graczy na tych samych mapach, czy dla takiej ilości graczy stworzyli nowe deatchmatche? Wiele map zostało przystosowanych dla max 16 graczy, a więc ta kwestia mnie nurtuje. Pytanie drugie: Jak na na PS4 i X1 wygląda sprawa z zaludnieniem serwerów? Edycja na past-geny to ponad 30 mln sprzedanych egzemplarzy, a więc obawiam się, że na PS4 i X1 tych graczy szybko zacznie ubywać. Dlatego zastanawiam się, by w GTA Online nadal zostać na past-genach.
Opublikowano 8 grudnia 201410 l no na pewno multi ze starej generacji bedzie zywotne przez co najmniej rok, wiec nie ma co sie spieszyc. heisty wjada na obie generacje.
Opublikowano 10 grudnia 201410 l Panowie, podajcie jakiś exploit do tłuczenia RP bo grać już nie mam z kim (ekipa się znudziła, albo przeskoczyła na next gen) bo późno zacząłem, od 54 rangi do obecnej 82, praktycznie tłukę solo + randomy i mi jeszcze z 470k RP do nabicia. Jakieś błędy czy AFK sposoby moze ?
Opublikowano 16 grudnia 201410 l Wszystko pięknie ale, serio 2015 ? Heisty wyjdą prawdopodobnie na wszystkie platformy tego samego dnia więc przed nami,co najmniej 45 dni czekania.
Opublikowano 17 grudnia 201410 l Gram na PS3 i losowo trafia mi się komunikat o tym, że danej misji nie mogę zacząć (nie ważne, czy dołączam do kogoś, czy próbuję sam założyć), bo "zawiera uszkodzone dane". O co biega ? Ku.rwa ile niedoróbek ma ten tryb to głowa mała. Pomysł z tym, że nie można rozpocząć rozgrywki gdy ktoś dołącza też rewelacyjny, już parę razy mi się zdarzyło, że ktoś chwycił zawiasa i parę minut miał status "dołącza", a my tkwiliśmy w lobby.
Opublikowano 17 grudnia 201410 l obejrzałem dokładnie trailer i jprdl. ile tam jest nowej zawartości i za(pipi)istych zabawek to łooo. ciekawe czy trzy osobowa ekipa wystarczy, najwyżej trzeba będzie 4 zwerbować do kompletu takie bajerki to ja rozumiem. niech to dadzą na początku roku czy tam po aneksji blachar a później podczas gry gracze będą kroić banki, oni będą pracować nad fabularnym dlc.
Opublikowano 17 grudnia 201410 l klatkowalem se to i naliczylem kominiarki, nowe maski, hydre, huntera (apache), jakis wojskowy helikopter, laziki z wiezyczkami, rekawiczki, noktowizory, nowe kamizelki jak i ogolnie jakies takie bojowe ubranie, przypominajace to z dodatku LTS. kosa max, w koncu jakies ciemne lokacje w ktorych przyda sie latarka. mam nadzieje ze skala tego dodatku przewyzszy oczekiwania, ktore ciaza na barkach R* . Mam nadzieje Wojnar ze nie odmowisz mi paru napadow Olsen, Ty to samo! no kurde, i ten krazownik wojskowy. po raz kolejny rockstar spelnia moje marzenia, ktore jakis balon wysmiewa haha
Opublikowano 17 grudnia 201410 l odswiez sobie lepiej jezdzenie czolgiem:D nie beda wiedzieli co ich wyj.ebalo w anal:D
Opublikowano 18 grudnia 201410 l Update 1.21 : Dwa "odrdzewione" warianty aut: Bravado Rat rod(rat loader) Vapid Slamvan(model klasycznego holownika) Dwa auta w wersjach wyczynowych: Dinka Jester Deubache Massacro Dwie nowe bronie: Wyrzutnia ppanc z opcją namierzania pojazdów Miny ppanc Możliwość kupna trzeciej chaty/garażu Dużo świątecznyfh itemków takich jak: Strój Mikołaja, piżamy i choinki w apartamentach. http://prod.cloud.rockstargames.com/global/events/images/cms/101 xD Edytowane 18 grudnia 201410 l przez Krizz
Opublikowano 18 grudnia 201410 l Autor Panowie jak szukać prezentów zrzucanych ? dojechałem do strefy zrzutu i nie mogłem znaleźć a byłem pierwszy
Opublikowano 18 grudnia 201410 l zrzuty sa o tyle frajerskie, ze nie mozna na nie czekac w strefie spadu. nalezy ja opuscic i poczekac az zamiast zielonego pola, pojawi sie ikonka zielonego znaku zapytania. inaczej nie dojdzie do zrzutu.
Opublikowano 18 grudnia 201410 l strefy zrzutów znowu są? kurcze dawno ich nie widziałem. chyba że świąteczne dodali? nie czytałem całego artykułu co do nowego patcha.
Opublikowano 18 grudnia 201410 l no sa specjalne zrzuty, ale chyba nie pisali o nich w newsie na newsfeedzie. zawsze sa gdy tylko pojawi sie jakis nowy event. Edytowane 18 grudnia 201410 l przez Najtmer