Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Ogólnie jak będziesz sprawdzał bazę, to tam znajdzki idą po kolei. Jeżeli nie masz pustego miejsca tzn. że nic nie pominąłeś.W otwartych lokacjach wiadomo, że może być sytuacja odwrotna.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Pamiętam tego misia(?), któy jest do odzyskania w kanałach. Jak nie masz tego aktywnego w zadaniach, to się nie pojawi w danym miejscu i potem trzeba się tam wracać całą drogę.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 9 godzin temu, MEVEK napisał(a):Przy demie cos tam krecilem nosem a teraz nie moge odejsc od konsoli.Miałem podobnie, demo odrzuciło ale dobrze że postanowiłem sprawdzić fulla. fajny zestaw bo pewnie będziesz robił.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. @PiotrekP to zadanie jest dostępne dopiero po pierwszej wizycie tam jeżeli dobrze pamiętam. I można od najbliższego obozu biec, ale trzeba wiedzieć gdzie on jest.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Dziekowka. Bede rż.nął zaraz po robocie. Chata wolna, salon wolny. Tylko ja, dwie rece i Eve