September 10, 20214 yr Project EVE to jedna z tych gier z Playstation Showcase, która zrobiła na mnie ogromne wrażenie. Uwielbiam gatunek, klimat i całą resztę. Koreańczycy z Shift Up dłubią nad grą którą można nazwać połączeniem Bayonetty z Automata.
September 10, 20214 yr Wszystko fajnie, pewnie zagram i będę łamał palce, tylko te lokacje - nienawidzę industriali w slasherkach
September 10, 20214 yr Author Też wolałbym dizajn Bayonettowy, ale tutaj jest spoko i mi pasuje, a przecież widzieliśmy niewiele jeszcze
September 11, 20214 yr Author Day 1 oczywiście i u mnie. No i przygrywający K-Pop w tle podczas gameplayu, mocarny kawałek tam leciał
September 14, 20214 yr Tu jeszcze coś starszego, kurcze szkoda, że bez daty premiery na tym pokazie. Coraz bardziej się nakręcam jednak
September 15, 20214 yr W dniu 11.09.2021 o 12:00, oFi napisał: Lateksik Dayone jak nic. Czuć vibe Bayonetty Jak na pokazie zobaczyłem pierwsze ujęcia to myślałem, że Sony ładnie posmarowało by z Nintendo przenieść serię Bayonetta, a tu całkiem coś nowego, nieźle się pomyliłem.
September 19, 20214 yr Niektóre screeny nie chciały mi się wkleić nie wiem o co kaman xDhttp://eve.shiftup.co.kr/index_pc_en.html#secondPage Edited September 19, 20214 yr by cotek
September 19, 20214 yr No waifu lepsza jak 2B z niera. Klimat post apo podobny. Jestem ciekaw jak w to się będzie grać.
September 23, 20214 yr Dynamika starć jest potężna, oprawa gniecie, jedynie bohaterka - która wygląda jak lateksowa prostytutka z hentaja, zostawia pewien niesmak.
September 23, 20214 yr Author Bohaterka świetna, pasuje idealnie - podobnie jak Bayonetta No, ale co kto lubi.
September 13, 20223 yr Szkoda, że do tego 2023 nie dodali jakiegoś Early, albo coś. Jaram się jak choinka, będzie ciachane fchuj Edited September 13, 20223 yr by Szermac
September 13, 20223 yr To i Rise of the Ronin to najlepsze gierki pokazu (GoW to pewniak, nie oglądałem, żeby sobie nie spoilować). Kurde, czekam na to jak poyebany
September 14, 20223 yr Najlepsza gra SoP, nadal wygląda tak, że chętnie kupię w dniu premiery, najlepiej limitke z tą dupiastą Ewunią. Technicznie to wygląda pięknie, zobaczymy czy cała reszta da radę, zwłaszcza że to dla studia pierwsza, tak duża gra. Mocno czekam i trzymam kciuki.
September 14, 20223 yr Zarówno gameplay jak i główna bohaterka wyglądają bardzo apetycznie Może w końcu jakiś inny niż DMC slasher, który mnie zaciekawi.
September 14, 20223 yr 2 godziny temu, Emet napisał: Zarówno gameplay jak i główna bohaterka wyglądają bardzo apetycznie Może w końcu jakiś inny niż DMC slasher, który mnie zaciekawi. Zapowiada się mocny czas slasherów, Bayo 3 i Stellar Blade.