Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Czy to nowy DS Lite? Nie, to Anbernic DS. Póki co brak więcej info o sprzęcie.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Mały ekran 4:3 to tylko do NDS raczej :-/ Na Andku plus jest w postaci natywnych portów nowszych gierek jak Dead Cells, Dredge czy Prince of Persia nowy. Także Andek ma minusy ale też plusy. Na Oledzie 4:3 na ekranie 16:9 nie wygląda imo źle, pasy się nie świecą.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Dolny ekran za to spory. Ja na szczescie jestem fanem jrpg i visual novel glownie, wiec nawet jak beda takie minusy jak piszesz, to i tak łyknę thora albo inną konsole z dwoma ekranami
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. To Anbernic więc w tym miesiącu wersja DS, za miesiąc 3DS, za dwa miesiące jedno i drugie itd ;)
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Jak będzie wsparcie Batocery to trzeba brać w ciemno, pewnie wtedy żadnych inputlagów nie będzie, a jeżeli już, to marginalne.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. No na Thor będzie pewnie Rocknix, też linux więc też będzie pewnie lepiej. Imo (przynajmniej w teorii) wygląda to na najlepszy obecnie zakup. Czekam na niezależne recki sam i może kupię chociaż zacząłem więcej używać Switcha Lite z chipem i nie wiem czy mi potrzebne w sumie cokolwiek więcej xD Czekam aż wyjdzie DeepRock Survivor na Andka teraz i zacięram ręce.