Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 20 minut temu, grzybiarz napisał(a):Film niedostępny.A jakiego emu używacie do 3DS?Ja używałem jakieś wersji Azahar, która odpalała się z poziomu emulation station.No ale wyszła aktualizacja i już się nie odpala, mało tego - nie obsluguje moich starych plikow, tylko trza je rozszyfrowywać :/ tzn pobrałem potem inną wersje i grac się da, ale już odpalenie gry z poziomu ES nie hula.I najlepszy emu switcha na dziś to…?Azahar to podstawa, ta nakładka es-de to dla mnie totalna kupa.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. On 11/3/2025 at 8:55 AM, tlas said:robić klona DSa z ekranami w innym aspect ratio niż DS xDno pojebaniTrochę mój hype opadł, dodatkowo Android, wolałbym skrojonego pod to Linuxa. Chyba odpuszczam i czekam na rozwój kolejnych modeli.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. na kolejne modele to jedno, a na rozwój emulacji 3DSa to drugie, bo nadal jest niestety na androidzie bieda w chuj z tym tematem
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Chłopkami piszą o anbernicu, słaby jest. Dropi nawet w nds często. Niewypał
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Jak się kiedyś dorobie Thora, to mam nadzieję, że to już będzie w pełni funkcjonalne