Opublikowano 22 października 20241 r Przyznam że ta nowa operacja zajebista. Na redditach coś płaczą że podwyższyli poziom trudności ale ja jakoś nie zauważyłem, gram na substantial i mam wszystkie klasy na 15 poziomie. Czas powoli wbijać na ruthless, ale zbyt mało fioletowych broni mam odblokowanych.
Opublikowano 24 października 20241 r Bardzo lubię jak developer na biężąco adresuje problemy od społeczności. W najnowszym patchu wszystkie boltery dostały buffa
Opublikowano 7 listopada 20241 r Kupiłem sobie na odtrutkę po chwili z Drago Age. No kurde to jest to. Rzeź, krew i grafa na full i oled miażdży. Mięcho.
Opublikowano 7 listopada 20241 r Gierka cudo jak ktoś szuka mięsistej gierki bez sztucznego rozciągania rozgrywki.
Opublikowano 7 listopada 20241 r Fakt, wrażenia audiowizualne super, odczucia przy strzelaniu też świetne. Jedynie walka wręcz dla mnie taka sobie. jedynka robiła to zdecydowanie lepiej, szczególnie jak pozbyliśmy się już tego startowego noża. A jak doczłapaliśmy się do młota to o matko tak w dwójce to preferuję dystans. No i brakuje trochę siepania orków xd
Opublikowano 8 listopada 20241 r 10h nabite. Rewelacja. Mi walka wręcz bardzo pasuję. I te wykończenia mmmmm. Pewnie ukończę kampanię. Porobię operacje po jednym razie każda i to będzie tyle dla mnie, ale mimo to warto było.
Opublikowano 13 listopada 20241 r 2 godziny temu, drozdu7 napisał(a): @Donatello1991ile Ci zeszło na kampanię? 10h. A z operacjami mam teraz 15h.
Opublikowano 28 listopada 20241 r Wczoraj skończyłem kampanię - cudna gra, piękna, walki z tyranidami i ich falami powodują opad szczęki, no i ten deisgn lokacji Zaczynam niedługo Operacje i idę w multi trochę powalczyć. Liczę, że sukces gry pozwoli na stworzenie jakiegoś dodatku do trybu dla jednego gracza.
Opublikowano 28 listopada 20241 r Kampania skończona w 9 godzin. Długość w sam raz bez zbędnego wydłużania na siłę. Ukończyłem na przedostatnim poziomie trudności i teraz planuję powtórzyć na easy by poczuć moc ultramarines, który jest nie do zatrzymania. Ode mnie mocne -9/10. Btw, odkąd posiadam ps5 jest to pierwsza gra pudełkowa, którą kupiłem. Oby więcej takich tytułów do postawienia na półce.
Opublikowano 28 listopada 20241 r Jaki tryb gry polecacie? Bo podobno w trybie wydajności czuć mocna spadki.
Opublikowano 28 listopada 20241 r Piękna sprzedaż, mam nadzieje ,że da do myślenia innym twórcom. Tak swoją drogą brakuje mielenia orków jak w jedynce
Opublikowano 28 listopada 20241 r 1 minute ago, izon said: Jaki tryb gry polecacie? Bo podobno w trybie wydajności czuć mocna spadki. Nie jarze tego typu pytań. Masz dwa tryby to sobie sprawdź. Jak 30 klatek ci przeszkadza to sobie włącz ten drugi. I gdzie Ci się lepiej gra. Jeszcze rozumiem takie rozkminy w grach pecetowych, gdzie ustawień jest multum. Ale przy dwóch? No zlituj się
Opublikowano 28 listopada 20241 r A to dalej tak jest że na XSX jest lepsza wydajność? Czy już teraz obojętnie?
Opublikowano 28 listopada 20241 r 11 minut temu, Homelander napisał(a): Nie jarze tego typu pytań. Masz dwa tryby to sobie sprawdź. Jak 30 klatek ci przeszkadza to sobie włącz ten drugi. I gdzie Ci się lepiej gra. Jeszcze rozumiem takie rozkminy w grach pecetowych, gdzie ustawień jest multum. Ale przy dwóch? No zlituj się A ja nie jarze takich nic nie wnoszących odpowiedzi. Zadałem zwykłe pytanie, czasami są gry, w których jeden z trybów jest ewidentnie lepszy. Dla mnie jest to zawsze trudny i wkurwiający wybór.