Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Grałem od 18 do 1 gra jest epicka. -Jeden gosciu krzyczał żebym nie strzelał wiec podbiegłem bez broni przywitaliśmy się ubiliśmy nawet razem parę maszyn i innego gracza po czym wbił mi nóż w plecy … teraz no mercy. -zebrałem przedmioty i ukończyłem zadania więc udałem się do windy ale widzę że winda już jest wezwana więc się przyczaiłem w krzakach winda się otworzyła i zaczęły się tłuc nawzajem ludki a ja bokiem wbiegłem do windy i odjechałem (wiec chyba ich szansa na tych co przeżyli minęła żeby skorzystać z tej windy ?)Tryb solo daje dużo emocji serducho ciągle wali jest mega wczutaW te parę godzin wytworzyłem wszystkie stoły do wytwarzania przedmiotów trochę ulepszeń broni i dodatków ale kurde czuję że w końcu odpadne po XX godzinach bo przypuszczam że grind będzie niesamowity tutaj ;( ale póki co gra się super Aaa jeszcze zauważyłem że na innych mapach bynajmniej na xboxie z wyłączonym crossplay ciężko było znaleźć kogoś w sumie to nie znalazłem nikogo ale to też może przez godzinę i przez to że ludzie poznają grę
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Warto ulepszyć te stoły, bo dostajemy wtedy lepsze rzeczy do wytworzenia - Arpeggio, Renegata, czy lepsze bandaże. Ale te doładowania osłon ciężko tworzyć, trzeba zabijać dużo arców, bo wymagają ogniw do zrobienia.
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. jezusie night raidy to jest to, 5x bardziej intensywnie i wyższa stawka, jak się 3 grupy spotkają w 1 mscu i jeszcze jakieś arcs się zaggrują to burdel się robi niesamowity, pełne torby lootu a tu jeszcze dylematy czy się pchać w tą wojnę czy się zawijać:p piękne to jest jak pve wymusza pvp i na odwrót (roboty złapały aggro? zaraz się ludzie zbiegną. hałasujesz i odpalasz alarmy? jesteś w dupie bo właśnie podałeś swoją lokację)można grać w 100% na słuch i zyskiwać tak przewagę bo wiesz co gdzie jak, jaki gun jaki alarm itd a ninjować też można a nawet trzeba żeby wyjść z tych map żywymgenialnie się gra.PS. nie powtarzajcie mojego błędu - jak macie kluczyk do jakiejś lokacji i ją otworzycie to drzwi są otwarte na zielono dla każdego - tak moją grupę podeszła inna grupa w trakcie szabrowania, "thanks for the loot" i nokaut:) słyszeliśmy kroki ale nie wiedzieliśmy że będzie otwarte, trzeba jednak robić szybkie akcje in n out xd
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Nie używałem, ale fajne są te fejkowe flary, można wabić sępów ładnie, którzy myślą, że ktoś padł I pamiętajcie, że za kasę ze sprzedaży możecie powiększyć schowek na materiały. Edytowane 14 godzin temu14 godz. przez Rozi
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. 6 godzin temu, nero2082 napisał(a):PS. nie powtarzajcie mojego błędu - jak macie kluczyk do jakiejś lokacji i ją otworzycie to drzwi są otwarte na zielono dla każdego - tak moją grupę podeszła inna grupa w trakcie szabrowania, "thanks for the loot" i nokaut:) słyszeliśmy kroki ale nie wiedzieliśmy że będzie otwarte, trzeba jednak robić szybkie akcje in n out xdNo tak, jak otwierasz, to dla wszystkich, ale jest też przedmiot do blokowania drzwi jakby co.Ja na razie trochę solo i trochę w trójce pograłem. Chyba tylko raz nie udało się zrobić ewakuacji, więc nie jest źle. Solo raczej na pokojowo nastawione osoby trafiałem - wezwałem windę, dookoła cisza, więc spokojnie wbiegam i odpalam komputer. Potem odwracam się, a za mną gościu sobie stoi i grzecznie czeka, a drugi fikołem do windy wbija na styk xD Edytowane 13 godzin temu13 godz. przez wrog
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. W solo zdecydowanie więcej osób chce współpracować aby przetrwać, w dwójkach i trójkach to najczęściej nie ma nawet dyskusji, od razu sruta
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. No też nie wytrzymałem i kupiłem, chociaż w betę nie miałem nawet czasu zagrać i tak jak piszecie - rewelacyjna gra!Te wieże co spadają z nieba, rozumiem że to strażnicy i nie warto w nie strzelać? XD
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Można ich przeszukać. Jeśli o tym samym mówimy, czyli sondach arc.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Chyba tak, ląduje przypadkowo i wydaje dźwięk co jakiś czas jak już jest na ziemi. Miałem prawie pełny plecak, bałem sie ryzykować ^^
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Wytworzyłem niebieską osłonę czyli średnia ale nie mogę jej założyć ktoś wie co zrobić żeby można było lepsze osłony zakładać ?
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Może musisz zmienić Poprawkę? Niektóre nie są kompatybilne z lepszymi osłonami.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. To napisz, żeby ktoś inny nie szukał ^^Dziwne, że w grze nie ma żadnych ustawień jasności...
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Trzeba założyć ja by ten inny plecak są do walki do szabrowania z bezpieczną kieszenią i tam napisane w opisie jest że umożliwia założenie mocniejszych osłon
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Ja to staram się wykminić, gdzie są stacje łączności zaopatrzeniowej. W Porcie Kosmicznym jedną znalazłem, ale winda nie działała i trzeba było znaleźć klucz.Wjechały dwa patche, jeden za drugim, to jest to
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Kurde ciężko się rozdziela przedmioty chce wziąć 3 bandaże z 5 a nie mogę wziąć określonej liczby
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. najśmieszniejsza mapka teraz to ta której nie było w becie - Blue Gate. ludzie chodzą tak robić chain questów ale jest on na tyle długi że trwa całą rundę. w związku z tym ostatnia dostępna winda w rundzie jest oblegana i czekało w krzakach dosłownie z 10 osób xd Edytowane 7 godzin temu7 godz. przez nero2082
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Ło, fajne tipy chłop dał, najlepsze te dotyczące movementu, nasion dla Celeste, wielokrotnego zaznaczania przedmiotów, czy używania ogniw w meczu do podładowania osłon :O Edytowane 5 godzin temu5 godz. przez Rozi
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. @Rozi Kowadło to z tego co widziałem najbardziej OP strzykawka w AR. Ściąga dosłownie na hita ze stu wirtualnych metrów. Hita w czerep na pewno.W jaką wg Was ścieżynkę rozwoju pakować punkty na początek? W zieloną, żółtą, czerwoną czy równomiernie?
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Równomiernie, ja sobie z tej środkowej walę w mniejsze zużywanie wytrzymałości przy poruszaniu się, to jest bardzo ważne. Póki co mam zielone osłony, które nie wpływają na prędkość poruszania, więc drzewko z lewej zostawiam. Czerwone ma ma wytwarzanie rzeczy w trakcie rajdu, też warto w to iść.A, morele i cytryny można znaleźć na dwóch pierwszych mapkach - oczywiście potrzebne są do ulepszenia Złomka:Pro tip: jak uda Wam się uciec z użyciem darmowego ekwipunku, to możecie potem wymienić u Lance'a Przeróbkę (Augment) na lepszą za darmo
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. A da się te buildy broni jakoś zachowywać i później szybko wytwarzać jak zakosza ulubiona z dodatkami?
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Nie ma tak łatwo, robisz na stołach od podstaw!Ale mogliby dać np. wrzucanie surowców do ulepszeń stołów, żeby nie zajmowały miejsca w ekwipunku. To samo do misji. Ogólnie szukajcie rzeczy do ulepszenia poziomu stołów, robi to robotę jak macie lepsze bronie i przedmioty leczące.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Ja narazie nie mogę znaleźć nic do ulepszania ale ogólnie wydaje mi się mocno losowe gdzie co jest ciekawe kiedy wkradnie się monotonia