Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Arc Raiders

Featured Replies

Opublikowano

Grałem od 18 do 1 gra jest epicka.

-Jeden gosciu krzyczał żebym nie strzelał wiec podbiegłem bez broni przywitaliśmy się ubiliśmy nawet razem parę maszyn i innego gracza po czym wbił mi nóż w plecy … teraz no mercy.

-zebrałem przedmioty i ukończyłem zadania więc udałem się do windy ale widzę że winda już jest wezwana więc się przyczaiłem w krzakach winda się otworzyła i zaczęły się tłuc nawzajem ludki a ja bokiem wbiegłem do windy i odjechałem (wiec chyba ich szansa na tych co przeżyli minęła żeby skorzystać z tej windy ?)

Tryb solo daje dużo emocji serducho ciągle wali jest mega wczuta

W te parę godzin wytworzyłem wszystkie stoły do wytwarzania przedmiotów trochę ulepszeń broni i dodatków ale kurde czuję że w końcu odpadne po XX godzinach bo przypuszczam że grind będzie niesamowity tutaj ;( ale póki co gra się super

Aaa jeszcze zauważyłem że na innych mapach bynajmniej na xboxie z wyłączonym crossplay ciężko było znaleźć kogoś w sumie to nie znalazłem nikogo ale to też może przez godzinę i przez to że ludzie poznają grę

• Odpowiedzi 203
  • Wyświetleń 9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gdyby nie jakieś, tfu, obowiązki dorosłego człowieka, to grałbym cały czas non stop! Rozegrałem dwie rundy do tej pory, w jednej poszedłem z jednym zadaniem (dostajemy różne zadania od osób w Speranzi

• Pewnie znowu pogram, żeby utwierdzić się w przekonaniu, że gierka PvP z widokiem TPP nie ma sensu i żeby sobie przypomnieć, by nie brać pełniaka.

• Z discorda - "Raiders! Mark your calendars. Set alarms. Prep your roosters. We are going to start letting Raiders in Topside on 30 października 2025 at 10:30 on all platforms! The timestamp shows your

Opublikowano

Warto ulepszyć te stoły, bo dostajemy wtedy lepsze rzeczy do wytworzenia - Arpeggio, Renegata, czy lepsze bandaże. Ale te doładowania osłon ciężko tworzyć, trzeba zabijać dużo arców, bo wymagają ogniw do zrobienia.

Opublikowano

jezusie night raidy to jest to, 5x bardziej intensywnie i wyższa stawka, jak się 3 grupy spotkają w 1 mscu i jeszcze jakieś arcs się zaggrują to burdel się robi niesamowity, pełne torby lootu a tu jeszcze dylematy czy się pchać w tą wojnę czy się zawijać:p

piękne to jest jak pve wymusza pvp i na odwrót (roboty złapały aggro? zaraz się ludzie zbiegną. hałasujesz i odpalasz alarmy? jesteś w dupie bo właśnie podałeś swoją lokację)

można grać w 100% na słuch i zyskiwać tak przewagę bo wiesz co gdzie jak, jaki gun jaki alarm itd a ninjować też można a nawet trzeba żeby wyjść z tych map żywym)

genialnie się gra.

PS. nie powtarzajcie mojego błędu - jak macie kluczyk do jakiejś lokacji i ją otworzycie to drzwi są otwarte na zielono dla każdego - tak moją grupę podeszła inna grupa w trakcie szabrowania, "thanks for the loot" i nokaut:) słyszeliśmy kroki ale nie wiedzieliśmy że będzie otwarte, trzeba jednak robić szybkie akcje in n out xd

Opublikowano

Nie używałem, ale fajne są te fejkowe flary, można wabić sępów ładnie, którzy myślą, że ktoś padł banderas

I pamiętajcie, że za kasę ze sprzedaży możecie powiększyć schowek na materiały.

Edytowane przez Rozi

Opublikowano
6 godzin temu, nero2082 napisał(a):

PS. nie powtarzajcie mojego błędu - jak macie kluczyk do jakiejś lokacji i ją otworzycie to drzwi są otwarte na zielono dla każdego - tak moją grupę podeszła inna grupa w trakcie szabrowania, "thanks for the loot" i nokaut:) słyszeliśmy kroki ale nie wiedzieliśmy że będzie otwarte, trzeba jednak robić szybkie akcje in n out xd

No tak, jak otwierasz, to dla wszystkich, ale jest też przedmiot do blokowania drzwi jakby co.

Ja na razie trochę solo i trochę w trójce pograłem. Chyba tylko raz nie udało się zrobić ewakuacji, więc nie jest źle. Solo raczej na pokojowo nastawione osoby trafiałem - wezwałem windę, dookoła cisza, więc spokojnie wbiegam i odpalam komputer. Potem odwracam się, a za mną gościu sobie stoi i grzecznie czeka, a drugi fikołem do windy wbija na styk xD

Edytowane przez wrog

Opublikowano

W solo zdecydowanie więcej osób chce współpracować aby przetrwać, w dwójkach i trójkach to najczęściej nie ma nawet dyskusji, od razu sruta )

Opublikowano

No też nie wytrzymałem i kupiłem, chociaż w betę nie miałem nawet czasu zagrać i tak jak piszecie - rewelacyjna gra!

Te wieże co spadają z nieba, rozumiem że to strażnicy i nie warto w nie strzelać? XD

Opublikowano

Chyba tak, ląduje przypadkowo i wydaje dźwięk co jakiś czas jak już jest na ziemi. Miałem prawie pełny plecak, bałem sie ryzykować ^^

Opublikowano

Wytworzyłem niebieską osłonę czyli średnia ale nie mogę jej założyć ktoś wie co zrobić żeby można było lepsze osłony zakładać ?

Opublikowano

Może musisz zmienić Poprawkę? Niektóre nie są kompatybilne z lepszymi osłonami.

Opublikowano

To napisz, żeby ktoś inny nie szukał ^^

Dziwne, że w grze nie ma żadnych ustawień jasności...

Opublikowano

Trzeba założyć ja by ten inny plecak są do walki do szabrowania z bezpieczną kieszenią i tam napisane w opisie jest że umożliwia założenie mocniejszych osłon

Opublikowano

Ja to staram się wykminić, gdzie są stacje łączności zaopatrzeniowej. W Porcie Kosmicznym jedną znalazłem, ale winda nie działała i trzeba było znaleźć klucz.

Wjechały dwa patche, jeden za drugim, to jest to obama

Opublikowano

Kurde ciężko się rozdziela przedmioty chce wziąć 3 bandaże z 5 a nie mogę wziąć określonej liczby

Opublikowano

najśmieszniejsza mapka teraz to ta której nie było w becie - Blue Gate. ludzie chodzą tak robić chain questów ale jest on na tyle długi że trwa całą rundę. w związku z tym ostatnia dostępna winda w rundzie jest oblegana i czekało w krzakach dosłownie z 10 osób xd

Edytowane przez nero2082

Opublikowano

20251031_180722.jpg

Ło, fajne tipy chłop dał, najlepsze te dotyczące movementu, nasion dla Celeste, wielokrotnego zaznaczania przedmiotów, czy używania ogniw w meczu do podładowania osłon :O

Edytowane przez Rozi

Opublikowano

@Rozi Kowadło to z tego co widziałem najbardziej OP strzykawka w AR. Ściąga dosłownie na hita ze stu wirtualnych metrów. Hita w czerep na pewno.

W jaką wg Was ścieżynkę rozwoju pakować punkty na początek? W zieloną, żółtą, czerwoną czy równomiernie?

Opublikowano

Równomiernie, ja sobie z tej środkowej walę w mniejsze zużywanie wytrzymałości przy poruszaniu się, to jest bardzo ważne. Póki co mam zielone osłony, które nie wpływają na prędkość poruszania, więc drzewko z lewej zostawiam. Czerwone ma ma wytwarzanie rzeczy w trakcie rajdu, też warto w to iść.

A, morele i cytryny można znaleźć na dwóch pierwszych mapkach - oczywiście potrzebne są do ulepszenia Złomka:RDT_20251031_1940268035436717401887897.jpgRDT_20251031_1940182813654504624238595.jpg

Pro tip: jak uda Wam się uciec z użyciem darmowego ekwipunku, to możecie potem wymienić u Lance'a Przeróbkę (Augment) na lepszą za darmo lapka

Opublikowano

A da się te buildy broni jakoś zachowywać i później szybko wytwarzać jak zakosza ulubiona z dodatkami?

Opublikowano

Nie ma tak łatwo, robisz na stołach od podstaw!

Ale mogliby dać np. wrzucanie surowców do ulepszeń stołów, żeby nie zajmowały miejsca w ekwipunku. To samo do misji. Ogólnie szukajcie rzeczy do ulepszenia poziomu stołów, robi to robotę jak macie lepsze bronie i przedmioty leczące.

Opublikowano

Ja narazie nie mogę znaleźć nic do ulepszania ale ogólnie wydaje mi się mocno losowe gdzie co jest ciekawe kiedy wkradnie się monotonia