Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

The Best of PC, 1/8 finału.

Która lepsza? 70 użytkowników zagłosowało

1. 1. Portal vs. Diablo

2. 2. Heroes of Might and Magic III vs. Deus Ex

• Heroes of Might and Magic III
    • Deus Ex
  3. 3. Mafia vs. Half Life 2

4. 4. Command & Conquer vs. Deluxe Ski Jumping

• Command & Conquer
    • Deluxe Ski Jumping
  5. 5. Diablo 2 vs. F.E.A.R.

6. 6. Fallout vs. Age of Empires 2: The Age of Kings

• Fallout
    • Age of Empires 2: The Age of Kings
  7. 7. Max Payne vs. Unreal

8. 8. Wiedźmin vs. Commandos: Behind Enemy Lines

• Wiedźmin
    • Commandos: Behind Enemy Lines

Ankieta została zamknięta

Ankieta została zamknięta 04.03.2022 o 22:59

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

Pętla coraz ciaśniejsza. Kto tym razem zawiśnie?

Skrócona drabinka:

PCr5.thumb.jpg.14dbbce782b12d026d77baeea3c10f10.jpg

Pełna drabina TUTAJ.

• Startowało 256 tytułów. Tytułów wybranych przez nas.To skład wybrany przez nas i nie należy, ogólnie mówiąc, do najbardziej obiektywnych. Wiele tutaj sentymentalnych tytułów i nieoczywistych wyborów. Choć oczywiście nie zabrakło najważniejszych postaci.
  • Skupialiśmy się na tytułach jak najmocniej kojarzonych z PC (najlepiej na exach). Odrzuciliśmy gry, które już się pojawiły we wcześniejszych plebiscytach, jak również niektóre tytuły przenieśliśmy do kolejnych plebiscytów (jeśli miały konsolowy port na równych prawach).
  • Miał być również limit maksymalnie dwóch gier na serię. Ale to dawno i nieprawda. Obecnie nie ma takiego limitu, i niektóre cykle dostały 3 sloty. Po prostu się adaptujemy do potrzeb, a takie się pojawiły.
  • Głosujemy standardowo do piątku (4.3.2022) do godz. 23:59. 
  • W przypadku remisu będą zliczane głosy Senior Memberów oraz Adminów. Dalej awansuje gra, która uzbiera więcej wstawiennictw tych zacnych person.
  • W razie dalszego remisu będzie organizowana błyskawiczna Turbo Dogrywka, trwająca około  12 godzin.
  • Drabinka została wygenerowana w pełni losowo.
  • Już za późno na pytania w rodzaju "a dlaczego na liście nie ma gry xxx?!" czy "ale że Dudka nie wzięli...". Był czas i zbierane propozycje.

Gameplaye do żywych zawodników:

• Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 364
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z pierwszym Deus Exem, w którym strasznie postarzały się technikalia i ciężko w niego dzisiaj grać w przeciwieństwie do F2. Izometryków jednak father time nie rusza.

• Z Deus Ex, ale na limicie (32:31 w głosach).

Opublikowano

Z kim odpadł fallout 2 że przetrwała pierwsza część? xD

Opublikowano
  • Autor

Z Deus Ex, ale na limicie (32:31 w głosach).

Opublikowano

Z pierwszym Deus Exem, w którym strasznie postarzały się technikalia i ciężko w niego dzisiaj grać w przeciwieństwie do F2. Izometryków jednak father time nie rusza.

Opublikowano

Widzę, że Skoki wyrastają na czarnego konia plebiscytu, natomiast bardzo mi szkoda, że Planescape: Torment odpadł tak wcześnie. :( Za to liczę, że trzecie Hiroły dotrą aż do finału. :banderas:

Opublikowano

Finał Diablo 2/Max Payne z Heroesami3/Half Life 2.

Chociaż widzę że Mafia zbiera sporo głosów, no fajna gra ale Hl2 to jest wybitna pozycja 

Opublikowano
  • Autor

To już ten etap, gdzie odpadają same dobre gry. Ale na końcu zostanie i tak tylko jedna.

• Zaczyna pachnieć finałem Diablo vs. Diablo 2. Albo i nie, bo teraz będą starcia na szczycie i serwer forumka zatrzeszczy!
  • Hirosi 3 i HL2 zgodnie z przewidywaniami torują sobie drogę do kolejnej rundy, choć rywali mieli nie byle jakich. Zegnamy Deus Ex i Mafię.
  • A Deluxe Ski Jumping luźna guma i kombinezon - jest już w ćwierćfinale.
  • I tylko tych Commandosów mi osobiście żal. Kiedyś byłem tą grą zafascynowany. Wykupiłem wszystkie czasopisma z recenzjami. Miałem faze zainteresowania IIWŚ. I namiętnie grałem w komandosy z ogromnym problemem, by dotrzeć do trzeciej misji, bo... nie wiedziałem, że jest takie coś jak quick save. I w ogóle seve w trakcie misji xd Dopiero po tygodniu grania szwagier mi uświadomił. Ech, wspomnienia. Komandosi już nie wygrają, ale i tak jestem z nich dumny, bo dotarli całkiem daleko.