Opublikowano 10 godzin temu10 godz. No nic, jutro wszystko się wyjaśni. No jest coraz większy hajpik na to TGA
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Poprzednie trzy duże części mi nie podeszły, jakieś takie za bardzo "oh ah" były; nawet ich nie skończyłem, znudziły mi się. Miejmy nadzieje, że ta powróci do korzeni części 1-5.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Okej, podobno w wielu miejscach leak jest usuwany na prośbę wydawcy, więc chyba jednak legitne
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Jakoś ta poprzednia Lara szara myszka bardziej mi siedziała niż ta co na wyciekach. Ale ważne, że ma duży cyc i nie babochłop z wąsem.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Dwa Tomb Raidery :o jak ten drugi w 2027 to co ? Remake shadow drop ?
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 2 minuty temu, funditto napisał(a):Remake shadow drop ?Oby. No i oby więcej takich shadow dropów w dobie zapowiedzi gier 3 lata (może) przed ich premierą.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 4 godziny temu, Rooofie napisał(a):Jakoś ta poprzednia Lara szara myszka bardziej mi siedziała niż ta co na wyciekach. Ale ważne, że ma duży cyc i nie babochłop z wąsem.Właśnie szara myszka była trochę groteskowa. Biedna studentka archeologi zagubiona na wyspie rozwala bataliony ruskich gołymi ręcami.Dla mnie to jest lara: