Opublikowano 12 listopada 202412 lis Jak tam drago age 2 na full detalach 4k rt on na pro? Bo u przyjaciela pc 100 fps.
Opublikowano 12 listopada 202412 lis Od rana zagrywam i ta jakość ciągle mnie zaskakuje, znowu 5 godzin pęknie na jednej sesji
Opublikowano 12 listopada 202412 lis Jezu, ale tam musi być chujnia na tym PS żeby ogrywać tego kiepa. xDDD
Opublikowano 12 listopada 202412 lis @Whisker Powiedz ale tak szczerze, masz jaskrę prawda, nie bój się powiedzieć prawdy, nie będziemy się śmiać Edytowane 12 listopada 202412 lis przez Assassins_78
Opublikowano 12 listopada 202412 lis Piękny screen whiski! ale dawaj wersje z tego prosiaka bo na amatorze widze mega rozmazaniec
Opublikowano 12 listopada 202412 lis Swoją drogą, to jest screen z DLC? Nie pamiętam żebym tłukł cyklopy w podstawce. Tam musiałem tłuc reskinny 3-4 przeciwników.
Opublikowano 12 listopada 202412 lis Choroba PlayStation w temacie szajby wyjebala ponad wszelką skalę. Chłop już postanowił zamknąć się na fakty i wierzy w swoje kłamstwa. Niestety, tam już tylko odżywka ołowiowa, bo szans na wyleczenie żadnych
Opublikowano 12 listopada 202412 lis 20 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a): Choroba PlayStation w temacie szajby wyjebala ponad wszelką skalę. Chłop już postanowił zamknąć się na fakty i wierzy w swoje kłamstwa. Niestety, tam już tylko odżywka ołowiowa, bo szans na wyleczenie żadnych ta choroba tak samo powazna, jak twoja cieczka na forum?
Opublikowano 12 listopada 202412 lis Teraz, Paolo de Vesir napisał(a): Prawie jak twoje kompulsywne kupowanie shovelware z Turcji. stare dzieje. juz ujebali VPN na turcje. Ale wiesz. taka roznica, ze moje tureckie zakupy nie wystawiaja mi laurki debila, jak twoje pierdolenie na forum tutaj czy w innych kanalach o PS5 Pro.
Opublikowano 12 listopada 202412 lis 9 minut temu, Pierre Deck napisał(a): stare dzieje. juz ujebali VPN na turcje. Ale wiesz. taka roznica, ze moje tureckie zakupy nie wystawiaja mi laurki debila, jak twoje pierdolenie na forum tutaj czy w innych kanalach o PS5 Pro. nom, pisanie prawy to łatka debila, nieźle się tam odkleiło Pierdek
Opublikowano 12 listopada 202412 lis Teraz, Paolo de Vesir napisał(a): nom, pisanie prawy to łatka debila, nieźle się tam odkleiło Pierdek pieknie sie R O Z W I J A S Z tylko tak dalej Paolo
Opublikowano 12 listopada 202412 lis 2 godziny temu, Whisker napisał(a): Od rana zagrywam i ta jakość ciągle mnie zaskakuje, znowu 5 godzin pęknie na jednej sesji Przecież God of War 1 na moim 3 letnim PC na ustawieniach ultra w 3440 x 1440 masakruje to jakością grafiki... Nawet kiedyś wrzucałem tu screeny.
Opublikowano 12 listopada 202412 lis Teraz, Shago napisał(a): Przecież God of War 1 na moim 3 letnim PC na ustawieniach ultra w 3440 x 1440 masakruje to jakością grafiki... Nawet kiedyś wrzucałem tu screeny. GoW 1 i 2 niczego na PC nie masakrują, screeny może masz lepsze, bo PC robi inne screeny innymi programami. Gow 2018 i najnowszy śmigają jak złoto już na bazowym PS5, a dzięki Pro dokonuje przewagi dzięki technice nad PC.
Opublikowano 12 listopada 202412 lis Teraz, Assassins_78 napisał(a): Już po chłopie Spoko, to tylko tymczasowe jaranko
Opublikowano 12 listopada 202412 lis 3 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a): GoW 1 i 2 niczego na PC nie masakrują, screeny może masz lepsze, bo PC robi inne screeny innymi programami. Gow 2018 i najnowszy śmigają jak złoto już na bazowym PS5, a dzięki Pro dokonuje przewagi dzięki technice nad PC. Widziałem co jest w grze, a co wychodzi na screenach. Te bajki "bo PC robi inne screeny innymi programami" to sobie możesz opowiadać fanboyom Sony
Opublikowano 12 listopada 202412 lis Dawno nie było na tym forum tak smutnego widoku jak posiadacze pro beki liczący pojedyńcze piksele żeby wybronić jakoś tę sprzętową porażke