Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

• Odpowiedzi 33,3 tys.
  • Wyświetleń 637,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Od rana zagrywam i ta jakość ciągle mnie zaskakuje, znowu 5 godzin pęknie na jednej sesji 

IMG_4201.jpeg

Opublikowano

@Whisker Powiedz ale tak szczerze, masz jaskrę prawda, nie bój się powiedzieć prawdy, nie będziemy się śmiać :( 

Edytowane przez Assassins_78

Opublikowano

Piękny screen whiski! ale dawaj wersje z tego prosiaka bo na amatorze widze mega rozmazaniec :/

Opublikowano

Choroba PlayStation w temacie szajby wyjebala ponad wszelką skalę. Chłop już postanowił zamknąć się na fakty i wierzy w swoje kłamstwa. Niestety, tam już tylko odżywka ołowiowa, bo szans na wyleczenie żadnych :(

Opublikowano
20 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Choroba PlayStation w temacie szajby wyjebala ponad wszelką skalę. Chłop już postanowił zamknąć się na fakty i wierzy w swoje kłamstwa. Niestety, tam już tylko odżywka ołowiowa, bo szans na wyleczenie żadnych :(

ta choroba tak samo powazna, jak twoja cieczka na forum?

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał(a):

Prawie jak twoje kompulsywne kupowanie shovelware z Turcji.

stare dzieje. 
juz ujebali VPN na turcje. 

Ale wiesz. taka roznica, ze moje tureckie zakupy nie wystawiaja mi laurki debila, jak twoje pierdolenie na forum tutaj czy w innych kanalach o PS5 Pro.

Opublikowano
9 minut temu, Pierre Deck napisał(a):

stare dzieje. 
juz ujebali VPN na turcje. 

Ale wiesz. taka roznica, ze moje tureckie zakupy nie wystawiaja mi laurki debila, jak twoje pierdolenie na forum tutaj czy w innych kanalach o PS5 Pro.

nom, pisanie prawy to łatka debila, nieźle się tam odkleiło Pierdek

Opublikowano
2 godziny temu, Whisker napisał(a):

Od rana zagrywam i ta jakość ciągle mnie zaskakuje, znowu 5 godzin pęknie na jednej sesji 

IMG_4201.jpeg

Przecież God of War 1 na moim 3 letnim PC na ustawieniach ultra w 3440 x 1440 masakruje to jakością grafiki... Nawet kiedyś wrzucałem tu screeny.

Opublikowano
Teraz, Shago napisał(a):

Przecież God of War 1 na moim 3 letnim PC na ustawieniach ultra w 3440 x 1440 masakruje to jakością grafiki... Nawet kiedyś wrzucałem tu screeny.

GoW 1 i 2 niczego na PC nie masakrują, screeny może masz lepsze, bo PC robi inne screeny innymi programami. Gow 2018 i najnowszy śmigają jak złoto już na bazowym PS5, a dzięki Pro dokonuje przewagi dzięki technice nad PC. 

Opublikowano
Teraz, Assassins_78 napisał(a):

Już po chłopie :( 

Spoko, to tylko tymczasowe jaranko :D 

Opublikowano
3 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a):

GoW 1 i 2 niczego na PC nie masakrują, screeny może masz lepsze, bo PC robi inne screeny innymi programami. Gow 2018 i najnowszy śmigają jak złoto już na bazowym PS5, a dzięki Pro dokonuje przewagi dzięki technice nad PC. 

Widziałem co jest w grze, a co wychodzi na screenach. Te bajki "bo PC robi inne screeny innymi programami" to sobie możesz opowiadać fanboyom Sony :)

Opublikowano

Dawno nie było na tym forum tak smutnego widoku jak posiadacze pro beki liczący pojedyńcze piksele żeby wybronić jakoś tę sprzętową porażke :)