Opublikowano 5 stycznia5 sty 1 minute ago, GearsUp said: No właśnie, nie ma sensu bo gra nadal przypisana byłaby do konta Nawet gdyby nie była to po co?
Opublikowano 5 stycznia5 sty Bądźmy poważni - większość gier nie dość, że jest w porównywalnych cenach albo niższych niż na eshopie, to jest ich po prostu więcej, bo Steam to docelowa platforma wielu gier. Nie mówiąc o tym, że te gry na Switchu, nawet indory, potrafią działać jak gówno. Co my tu w ogóle porównujemy? Switch był spoko, ale jego jedyną zaletą jest teraz to, że dzięki niemu dostaliśmy SteamDecka który na dzień dzisiejszy wydajniejszy jest od S2.
Opublikowano 5 stycznia5 sty 3 minuty temu, Homelander napisał(a): Nawet gdyby nie była to po co? Nie ma takiego sensu bo i tak nigdy byś nie był posiadaczem takiej gry o to mi chodziło
Opublikowano 5 stycznia5 sty Just now, GearsUp said: Nie ma takiego sensu bo i tak nigdy byś nie był posiadaczem takiej gry o to mi chodziło Jak kupisz w pudełku na płycie to też nie jesteś
Opublikowano 5 stycznia5 sty 3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a): Bądźmy poważni - większość gier nie dość, że jest w porównywalnych cenach albo niższych niż na eshopie, to jest ich po prostu więcej, bo Steam to docelowa platforma wielu gier. Nie mówiąc o tym, że te gry na Switchu, nawet indory, potrafią działać jak gówno. Co my tu w ogóle porównujemy? Switch był spoko, ale jego jedyną zaletą jest teraz to, że dzięki niemu dostaliśmy SteamDecka który na dzień dzisiejszy wydajniejszy jest od S2. Czemu nie grasz na 4090 skoro jest to najwydajniejsza karta? 1 minutę temu, Homelander napisał(a): Jak kupisz w pudełku na płycie to też nie jesteś Mogę robić z taką grą co mi się podoba więc jestem
Opublikowano 5 stycznia5 sty Bezsensowny argument. Cena SteamDecka jest znacznie bliżej zasięgu tego co jest w stanie zapłacić statystyczny gracz niż 4090. Który nawet nie jest konsola przenośną. Ludzie, odlecieliście już w obronie tego śmiecia od Nintendo.
Opublikowano 5 stycznia5 sty 3 minutes ago, GearsUp said: Mogę robić z taką grą co mi się podoba więc jestem Nie możesz i nie jesteś
Opublikowano 5 stycznia5 sty 3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a): Bezsensowny argument. Cena SteamDecka jest znacznie bliżej zasięgu tego co jest w stanie zapłacić statystyczny gracz niż 4090. Który nawet nie jest konsola przenośną. Ludzie, odlecieliście już w obronie tego śmiecia od Nintendo. Ja niedługo przeskok na 5090 a ty dalej na tym śmieciu SteamDecku zostaniesz? Myślałem, że jestem na forum pasjonatów gier, których każdy detal graficzny cieszy a nie suwaki są ustawiane pod każual gejming Edytowane 5 stycznia5 sty przez GearsUp
Opublikowano 5 stycznia5 sty xDDDD niesamowity fikol, nie martw się - SteamDeck 2 i konkurencja jest za rogiem aby jeszcze bardziej obnażyć ułomność Switcha 2 który będzie WiiU konsol przenośnych. Aż nie mogę się doczekać tej kompromitacji, a przy odrobinie szczęścia znikną z rynku i wskoczy tam Steam.
Opublikowano 5 stycznia5 sty SD jest urządzeniem do odpalania zakładki pulpitu i zrobienia przelewów bankowych. Prawdziwe gry są i zawsze będą na sprzęcie wielkiego N
Opublikowano 5 stycznia5 sty Nie zapomnij o duszy i tym, że Nintendo ma gameplay nigdzie indziej nie ma gameplayu. Ja zaś mając 29 lat w gamingu, będąc z Nintendo dosłownie od 6 roku życia i otrzeźwiawszy po Wii jestem w stanie stwierdzić krótko - chcesz pełnego doświadczenia? Bierzesz SteamDecka lub konkurenta.
Opublikowano 5 stycznia5 sty Taki indyczek jakiś, kluczyk na steam za dyszkę czy ta sama gra w ułomnej jakości w 20-30fps ale w pudełku na switcha za 200+zł switch obecnie to sprzęt dla sekciarzy, normalni gracze wybierają hand heldy pc.
Opublikowano 5 stycznia5 sty Steamdeck nie ma konkurencji. Uwielbiałem swojego Switcha. Ale ileż można. Nintendo musi mocno się postarać żeby ich nowa konsola mogła chociaż koło Steamdecka stać
Opublikowano 5 stycznia5 sty 1 minutę temu, messer88 napisał(a): Taki indyczek jakiś, kluczyk na steam za dyszkę czy ta sama gra w ułomnej jakości w 20-30fps ale w pudełku na switcha za 200+zł switch obecnie to sprzęt dla sekciarzy, normalni gracze wybierają hand heldy pc. Ale jak te twoje pudełka Switcha fajnie wyglądały w Zakupach Growych!
Opublikowano 5 stycznia5 sty Właśnie, SIGNALIS na switch dalej czeka. Tylko mając teraz wybór sprzętu wiadomo na którym hand heldzie się zagra
Opublikowano 5 stycznia5 sty 3 minuty temu, Homelander napisał(a): Steamdeck nie ma konkurencji. Uwielbiałem swojego Switcha. Ale ileż można. Nintendo musi mocno się postarać żeby ich nowa konsola mogła chociaż koło Steamdecka stać Żeby się starać, to trzeba mieć wymagających klientów. A jak wiemy fani Nintendo nie są.
Opublikowano 5 stycznia5 sty Donek, ale target Switcha to dzieci, oni też potrzebują czasu aby odkryć normalne granie.
Opublikowano 5 stycznia5 sty 6 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a): Nie zapomnij o duszy i tym, że Nintendo ma gameplay nigdzie indziej nie ma gameplayu. Ja zaś mając 29 lat w gamingu, będąc z Nintendo dosłownie od 6 roku życia i otrzeźwiawszy po Wii jestem w stanie stwierdzić krótko - chcesz pełnego doświadczenia? Bierzesz SteamDecka lub konkurenta. Ja też całe życie w gamingu PCtowym, zaczynając od C64 to jednak muszę stwierdzić, że jeżeli chcesz nowego, lepszego doświadczenia i chcesz wskoczyć na kolejny etap doznań związanych z giereczkowem to nie ma na ten moment innej opcji niż gry Nintendo. Nic nie jest w stanie zbliżyć się a najlepszym dowodem na to było oddanie hołdu na Game Awards przez Team Asobi - oni doskonale wiedzą skąd na dzień dzisiejszy należy czerpać inspiracje.
Opublikowano 5 stycznia5 sty Wciąż nie przestaje śmieszyć. Nie ma czegoś takiego jak dobry gameplay na Switchu. A za te pierdolenie o tym, że tylko u Nintendo developerzy starają się w gameplay ktoś powinien wam garści nakłaść, bo nie dość, że jest dokładnie na odwrót to działacie na szkodę innym.
Opublikowano 5 stycznia5 sty 1 minutę temu, GearsUp napisał(a): lepszego doświadczenia i chcesz wskoczyć na kolejny etap doznań związanych z giereczkowem to nie ma na ten moment innej opcji niż gry Nintendo. Kompletnie się nie zgodzę. Nintendo raz żółtko na meta a raz świetna gra. Nie ma tam niczego czego nie ma na innych platformach. Jednak szacunek dla Nintendo ,że próbują nowych rzeczy i to się u nich najbardziej ceni. Reszta tylko mocniejsze podzespoły. Chociaż Nintendo też ma pomysły z czapy jak ta kamera na podczerwień w Switchu która jest używana przez 3 gry pewnie. Co do posiadania gier, kopia cyfrowa będzie żyć wiecznie, nośnik nie. Mam kilka gier w kolekcji które już nie działają. A cyfrowej gierki żadnej nie straciłem no chyba ,że na DSi. Znając Nintendo już pewnie nie da się ich pobrać. Na PSP pewnie to samo.
Opublikowano 5 stycznia5 sty 10 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a): Donek, ale target Switcha to dzieci, oni też potrzebują czasu aby odkryć normalne granie. Tylko, że łatwo dzieci indoktrynować, więc uważał bym z tym nintendo. Efekty wychowania w tej sekcie mamy na forum.
Opublikowano 5 stycznia5 sty Oczywiście premiera Nintendo 2 to po GTA6, upadku Ubisoft i gówna od Sony, najważniejsze wydarzenie w 2025 roku.