Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano
5 minut temu, Ryuk napisał:

serio wez sie ogarnij, co 2 twoj post tutaj to ten sam screen

zostaw Daddy'ego w spokoju

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 619,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Image\

No to mozna czy nie mozna? Bo klapy mowia ze tylko fast travel i kosmos to bitmap :notlikethis:

Opublikowano

Ja tylko przypomnę, że pankamil to jest typ, co wyciągnął wnioski na temat grania Death Stranding bezpośrednio od yt. Taki to gracz plejstejszyn. 

Opublikowano

Jak nieudolnie klapy próbują umniejszać najważniejszej premierze ostatnich lat. :fsg: Starfield, pogromca klaperskich dup, najmocniejsze 87 w historii. 

Jestescie jak ten narodowiec któremu Mokebe wyruchal dupę, próbujac wszystkim wmówić jaki to chujowy ten Starfield jest, a widać jedynie jak was dupy pieką, bo Starfield nie dla śmiecia, a dla pana to.

Opublikowano

Starfield na pc nowy rekord. Ciekawe czy dobija do 500k jak wyjdzie normalna wersja na steam 

Image

Opublikowano
2 minuty temu, Faka napisał:

Ja tylko przypomnę, że pankamil to jest typ, co wyciągnął wnioski na temat grania Death Stranding bezpośrednio od yt. Taki to gracz plejstejszyn. 

Ja kurwa skończyłem death stranding dwa razy typie:dynia:

Jeden peirdoli, że grałem w death stranding na youtube, a drugi, że wklejam tego mema codziennie. Te starfield to chyba raka mózgu powoduje bo nie ma innego wyjaśnienia.

Opublikowano
1 minute ago, PanKamil said:

Ja kurwa skończyłem death stranding dwa razy typie:dynia:

Jeden peirdoli, że grałem w death stranding na youtube, a drugi, że wklejam tego mema codziennie. Te starfield to chyba raka mózgu powoduje bo nie ma innego wyjaśnienia.

Ja po prostu chce zebys bana wylapala :spicy:

Opublikowano
13 minut temu, PanKamil napisał:

To zbyt zabawne aby to trzymać tutaj i myślę, że sam fakt stania w majtkach na plutonie może rozbawić wiele osób nie biorąc pod uwagę ataku na xboxa. 

Nie granie w drewno od bethesdy to akurat świadoma i bardzo dobra decyzja. 

ty nawet exow sonki nie ograsz, bo tylko siedzisz na tym forum i produkujesz sie. Gdzie inni graja sobie w co chca, ty siedzisz na tym kanale od tygodnia i wrzucasz te twoje miałkie wysrywy. 

taki z ciebie gracz jak i ruchacz - czyli teoretyk. Mocny w gebie, a gry ktore skonczyl mozna policzyc na palcach jednej reki.

Niech juz dadza te DLC do pajaka i niech uzywki po 40zł latają, to moze zajmiesz sie ogrywaniem tego i zamkniesz morde na 3 dni

Edytowane przez maniekboy

Opublikowano

No to kurwa jakiś inny klap był, co się udziela też. 

Opublikowano
1 minutę temu, Faka napisał:

No to kurwa jakiś inny klap był, co się udziela też. 

Kamil to ten co ogrywał Horizona dopiero jak wpadł do Plusa, jednym słowem godny następca Mendrka 

Opublikowano
2 minuty temu, Ryuk napisał:

Ja po prostu chce zebys bana wylapala :spicy:

No to kurwa chujowo ci idzie:dynia:

2 minuty temu, maniekboy napisał:

ty nawet exow sonki nie ograsz, bo tylko siedzisz na tym forum i produkujesz sie. Gdzie inni graja sobie w co chca, ty siedzisz na tym kanale od tygodnia i wrzucasz te twoje miałkie wysrywy. 

taki z ciebie gracz jak i ruchacz - czyli teoretyk. Mocny w gebie, a gry ktore skonczyl mozna policzyc na palcach jednej reki.

Niech juz dadza te DLC do pajaka i niech uzywki po 40zł latają, to moze zajmiesz sie ogrywaniem tego i zamkniesz morde na 3 dni

a ty siedzisz i się pocisz nad tymi wysrywami, ciśnienie ci skacze więc wszystko się zgadza :)

Opublikowano

Dobra, ale boty serio sa tak slabe psychicznie ze mozna wylapac za to bana? Chyba kazdy pamietu tutaj czas Cod4/MW2 gdzie sie kazdy wyzywal jak tylko mogl. 

Image

Just now, Shen said:

Przechwytywanie.JPG.80725c11f4ed3e39ab76566938eb3f97.JPG

To Horizon wyszedl w plus na premiere?

Edytowane przez Ryuk

Opublikowano

Boże, nie wiedziałem, że w polskim prawie jest paragraf który mówi, że obowiązkiem jest ogrywac każdego exa na premierę. Zgrzeszyłem, ale już spidermanie 2 sie poprawie.

Na pocieszenie napiszę tylko, że horizon FW przebił moje oczekiwania, zajebista historia, zajebiście poprowadzony scenariusz, zajebisty crafting no i najwazniejsze turbo miodna walka z maszynami:banderas: jeżeli sie potwierdzi ten horizon na wzór monster hunter to będzie jeden z lepszych multików w tej branży.

tymczasem boty będą sobie siedzieć na plutonie bez majtek i teleskopem patrzeć  jak nagracze graja w nadsztosy :)

Opublikowano
6 minut temu, Ryuk napisał:

To Horizon wyszedl w plus na premiere?

Jest jakiś obowiązek grać w gry na premiere? Jakiś większy zysk dla microsoftu jak sciagniesz grę teraz a nie za kilka miesiecy?

Opublikowano
3 minutes ago, Shen said:

Jest jakiś obowiązek grać w gry na premiere? Jakiś większy zysk dla microsoftu jak sciagniesz grę teraz a nie za kilka miesiecy?

:gayos:

On 9/1/2023 at 5:59 PM, Shen said:

Taki to hit, że szkoda im nawet pare groszy wydać.

Screenshot_20230901_185845_Firefox.thumb.jpg.387883f714644ab120a08afd8624e921.jpg

Opublikowano
5 minut temu, PanKamil napisał:

Boże, nie wiedziałem, że w polskim prawie jest paragraf który mówi, że obowiązkiem jest ogrywac każdego exa na premierę. Zgrzeszyłem, ale już spidermanie 2 sie poprawie.

Akurat prawa nie ma, ale z przyzwoitości mógłbyś zacząć w końcu grać w jakieś gry zamiast tylko o nich pierdolić. Z resztą beka z ciebie jest karaluchu, bo zarzucałeś, że abonament XGP taki chujowy i nikt gier nie kupuje, a sam czekasz aż z łaski Sony dostaniesz w plusie jakiegoś śmiecia pokroju HFW.

Opublikowano

No to boty robią z gry mesjasza, wypominają kamilkowi granie w gry z abonamentu, a robia dokladnie to samo, bo szkoda im wydac pare groszy :beka:

Opublikowano
19 minut temu, ASX napisał:

Kamil to ten co ogrywał Horizona dopiero jak wpadł do Plusa, jednym słowem godny następca Mendrka 

Mówisz o Wezyrze który „najważniejsze 87 na meta” ogra jak wpadnie go gamepassa?

Opublikowano
4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Akurat prawa nie ma, ale z przyzwoitości mógłbyś zacząć w końcu grać w jakieś gry zamiast tylko o nich pierdolić. Z resztą beka z ciebie jest karaluchu, bo zarzucałeś, że abonament XGP taki chujowy i nikt gier nie kupuje, a sam czekasz aż z łaski Sony dostaniesz w plusie jakiegoś śmiecia pokroju HFW.

Pomysleć, że napisał to typ co czeka aż starfield wpadnie do game passa kiedy inni już grają hhahahahaha. Nie przeszkadza to oczywiście pisać o 87(realnie 7/10 max) jako grze generacji :)

No kurwa dwubiegunować jak chuj.

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

Kamil jest takim yebanym bezguściem że powinien dostać swoją osobistą planete w starfieldzie :)

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Na Xboxie to wybór - wypożyczasz albo kupujesz na własność, a klapy czekają na łaskę co im skapnie od Sony. O ironio, jak się role odwróciły. :kekw: 

No na Sonce nie ma wyboru. Nie można kupic. 

Uwaga, odklejeniec pospolity. 

Opublikowano
13 minutes ago, Shen said:

16 minutes ago, PanKamil said:

4 minutes ago, PanKamil said:

Pomysleć, że napisał to typ co czeka aż starfield wpadnie do game passa kiedy inni już grają hhahahahaha. Nie przeszkadza to oczywiście pisać o 87(realnie 7/10 max) jako grze generacji :)

No kurwa dwubiegunować jak chuj.

5 minutes ago, LiŚciu said:

Mówisz o Wezyrze który „najważniejsze 87 na meta” ogra jak wpadnie go gamepassa?

Moze zrobcie sobie jakis call na psn party i ustalcie czy trzeba czy nie trzeba grac na premiere 

Kamilek nazywa kogos dwubiegunowcem :reggie:

Edytowane przez Ryuk

Opublikowano
1 minutę temu, Ryuk napisał:

Moze zrobcie sobie jakis call na psn party i ustalcie czy trzeba czy nie trzeba grac na premiere 

Playstation to nie xkurwa, tutaj każdy ma wolnosć, swobode, gra jak chce i kiedy chce. To nie sekta jak zielony kurwidołek :)