Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

Nie mogę z tego swiczowca yebanego. Chłopak myśli że jakaś 2d skakanka po grzybach może coś ugrać na rynku gier w 2023:nosacz3: chłopie wracaj z tą swoją popierdółką do 1989 bo tam jej miejsce a potem się wypłacz przy składaniu nowego setu lego animal crossing zwyrodnialcu yebany :)

• Odpowiedzi 33,6 tys.
  • Wyświetleń 671,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Przecież nie kupiłem tego gówna :niki: jakość jak z kinder niespodzianki czyli standard u tych parobasów z kyoto 

Opublikowano

Aha to chciałeś a już nie chcesz a zadecydowała jakość, której nie mogłeś ocenić bo nie trzymałeś tego XD

Opublikowano

Hydraulik i Zielony Muminek to zwykłe bezpieczne sequele gier z 1985 i 2017 roku, ocena 8.99/10, gdyby nie znaczek Nintendo. 

Opublikowano

Giryup ja wiem że ty musisz posmakować gówno żeby wiedzieć że niedobre ale normalni ludzie mają oczy i widzą jakość tego syfu :) 

Opublikowano

No tak ale to chyba nie moja wina że nintendo pokpiło sprawe finalnej jakości? No ale może chcieli wpasować się do gry która też jest zawodem dla każdego zagrajmera :) 

Opublikowano

Jeżeli chodzi o jakość amibosków to tak jak z ich grami, z każdą kolejną jest wyższa :)

Opublikowano

Żyj dalej w swoim urojonym nintendo świecie :) najnowsze przygody skrzata zelda to zawód nawet dla wieloletnich fanów tego cyklu a co dopiero dla innych graczy nie związanych EMOCJONALNIE z tą marką :)

Opublikowano
1 godzinę temu, izon napisał:

No i od Microsoftu, bo bubel Bekafield nie powinien dostać więcej niż 6/10. AW2 i BG3 GOTY, tyle w temacie. 

I wtedy się obudziłeś :)

Starfield ma 85/100 i to jest sprawiedliwa i adekwatna ocena z uwagi na pewne niedociągnięcia.

Opublikowano
6 minut temu, Pupcio napisał:

Żyj dalej w swoim urojonym nintendo świecie :) najnowsze przygody skrzata zelda to zawód nawet dla wieloletnich fanów tego cyklu a co dopiero dla innych graczy nie związanych EMOCJONALNIE z tą marką :)

Nie wiem o czym piszesz bo nie grałem w tym roku w żadną grę ze skrzatem w roli głównej :)

Opublikowano
5 minut temu, SnoD napisał:

I wtedy się obudziłeś :)

Starfield ma 85/100 i to jest sprawiedliwa i adekwatna ocena z uwagi na pewne niedociągnięcia.

Zawsze jak człowiek myśli że z nintendo entuzjastami jest źle przychodzi xbot i mówi że starbeka to dobra gra xDDDDDDD

Opublikowano
30 minut temu, SnoD napisał:

ta ocena to kompletna paranoja i idealny przykład na to, że te oceny, w które jesteście zapatrzeni są o kant dupy rozbić. Starfield gierka na 6/10.
przy okazji recenzji tego średniaka też szambo wyjebało gdy okazało się, że recenzenci w polsce recenzują gierki w stylu

:dafuq:mimo iż miejscami chujowa a ogólnie to słaba to mi się podoba i nic z tym nie zrobię. 9/10 :dafuq: 
łał :Cell: no ja zagrałem, szybko mi opadło, nie miałem ochoty włączać, porzuciłem ten tytuł na wieku wieków ament. Bo jest nieciekawym średnim tworem. Tyle. 85/100 to jest kurwa JEBANY ŻART
na szczęście gierka wyszła na najpotężniejszą konsolę na świecie, dzięki temu można liczyć na 30 klatek. Bo Starfield jest jak Crysis w 2007, benchmarkiem, drogowskazem, graficzną perłą. Te drzewa, cienie i twarze. JA PIERDOLE JAKIE ŁADNE. 85/100 JEBANY ŻART

:dafuq:nie można się obrażać o to, że Bethasda robi gry w stylu Bethesdy, 10/10 bo mi się podoba, elo :dafuq:
świetna branża :banderas: i wojny konsolowe 2023 opierające się na tym jakie noty przyznają gierkom redaktorzy z białaczką, którzy mają pojecie o sprawiedliwym i merytorycznym ocenieniu produktu jak Pupcio o trwałych związkach między kobietą i mężczyzną. Zajebiście. Xbox chuj.

Opublikowano

Różnica między Starfieldem, a Spidermanem 2 jest taka, że jedna jest nową grą która rzadko poruszaną tematykę i robi wiele nowego będąc pełną głębokich systemów i zależności. Druga to reskin gry z 2018 z DLC z 2020 która nie wnosi nic nowego, a w wielu aspektach jest krokiem wstecz względem poprzedniczek.

Może 10/10 dla Starfielda to zdecydowanie za dużo, ale mocne 8+ jak najbardziej, za to 90+ dla Spidera to jest splunięcie graczom w twarz, bo to DLC to jest max 7+. Starbeka dojdzie do siebie w paczach i będzie pięknym łabędziem, Spierdolman 2 jest zepsuty w samych założeniach i nigdy nie wybije się ponad swoją nijakość.

Opublikowano

nie obchodzą mnie oceny pizdusiów z redakcji chuj wie jakiej. Jednym postem gdzie poruszyłem kwestie ocen jest ten mój poprzedni w tym temacie. Liczy się to czy chce się grać czy nie i tyle. Jeśli entuzjazm do gierki w miarę grania spada i koniec końców nie chce mi się tego włączać no to jest chujnia albo średniawa. Proste jak jebanie. Wolałbym przejść Cyberpunka/Wiedźmina/Mass Effecta itd. jeszcze raz niż doszukiwać się w Starfieldzie chociaż tej jednej rzeczy, która mnie tam jara i zachęci do gry.
Skoro mówimy o kosmicznym RPG to wiadomo, że pojawił się temat Spider-Mana 2, jeszcze nie grałem ale wydaje mi się, że jak już zacznę to będzie dobra zabawa z pająkiem w nowym jorku. Starfield to była nuda w kosmosie i tylko to się kurwa liczy.

Opublikowano
1 minutę temu, Krzysztof93 napisał:

Starfield to była nuda w kosmosie i tylko to się kurwa liczy.

Krzysiek, różnica między mną a tobą jest taka, że ja grałem w obie a ty w żadną i bronisz tej Spiderchujni, bo wyszła na kurwę niebieską. Tylko, że Spiderdolman 2 jest tak niejakie, że nawet najebanemu whiskasowi nie chce się wrzucać screenów, bo nie ma takiej ilości alkoholu który czyni tę grę faktycznie dobrą.

Opublikowano

ja tylko napisałem, że wydaje mi się i niczego nie bronie i przyznaje jeszcze raz: nie grałem w Spider-mana 2 po prostu ktoś przywołał Starfielda i oceny i mnie znowu kurwica strzeliła, że ktokolwiek na świecie przejmuje się ocenami od tych zjebów recenzentów obesranych.

Opublikowano

Stargowno porzuciłem po 10h . Spajdersrake 2 po 20h. W drugim przypadku udało się fabule w tym czasie skończyć.

Mała prośba. Nie wywołujcie tych bubli do tablicy, bo nie zasługują być gwiazdką w portfolio generacji obu sprzętów. Już lepiej HiFi i Returnal.

Edytowane przez Donatello1991

Opublikowano
24 minuty temu, Krzysztof93 napisał:

ja tylko napisałem, że wydaje mi się i niczego nie bronie i przyznaje jeszcze raz: nie grałem w Spider-mana 2 po prostu ktoś przywołał Starfielda i oceny i mnie znowu kurwica strzeliła, że ktokolwiek na świecie przejmuje się ocenami od tych zjebów recenzentów obesranych.

No niestety, takie czasy, że jak widzę, że ktoś zaprasza na pokazy przedpremierowe to już wiem, że tam był holenderski ster na linii recenzenci-wydawca. :/

Opublikowano
3 hours ago, Donatello1991 said:

Po głębszej analizie SP2 8/10. Stać ich na więcej.

Imo mozna mowi wiele rzeczy o Donatello ale przynajmniej chlopak zagra i wyda uczcia ocene. Taki Medrus i wrzucamtwittaispierdalam aka yeti przez nastepne 20 lat beda walic konia do 91/100 dla SP2

Opublikowano

Zawsze fajnie poczytać opinie teoretyków gamingu :)

Opublikowano

Ale w to gówno każdy grał bo jest w śmiećpassie więc o czym ty mówisz?  :) dzidzięki Spencer jednak jesteś kochany że chronisz graczy przed takimi potworkami na innych sprzętach  :)