Opublikowano 4 grudnia 20231 r A co z Arkham Asylum i Arkham City, które w przeciwieństwie do PS4/PS5 i Xboxów są po prostu PECETOWYMI portami a nie marnymi przeróbkami? A no to Arkham Asylum: Arkham City: No i najważniejsze Tyłek jest taki jaki powinien być
Opublikowano 4 grudnia 20231 r Ponure Arkham na Switchu czyli tak jak powinno być za to na PS5 zielona papka
Opublikowano 4 grudnia 20231 r Czyli tak jak w przypadku rdr najlepsza wersja na switchu Te remastery Batmana tragedia bez duszy więc nie dziwota że steam dekle tak zaciekle bronią
Opublikowano 4 grudnia 20231 r Najlepsza bo działa prosto z carta niczego nie trzeba instalować XDDDDD
Opublikowano 4 grudnia 20231 r 9 minut temu, Pupcio napisał: Te remastery Batmana tragedia bez duszy więc nie dziwota że steam dekle tak zaciekle bronią Na peceta są oryginały, żadne remastery. Chociaż w sumie 120fps i 4K w tych gierkach to konsolowe ulungi zobaczą jak świnia niebo więc chyba najbliższe remasterowi co może być, a na switcha obsrane 720p i ledwie trzymające się 30 klateczek rozpala największego nintendobałwana na forum. Teraz zastanawiaj się, czy mówię o tobie czy o tym pokurwie bez honoru girawgórze.
Opublikowano 4 grudnia 20231 r Najlepsza konsolowa wersja Arkham Asylum i Arkham City na Switchu Bez żadnych niebiesko-zielonawych poświat jak na screenie powyżej
Opublikowano 4 grudnia 20231 r Napisze mi ktoś, co ten giry w górę pierdoli o grafice stawiając śmiecia switcha wyżej od pc odnośnie Gothica?? Jaki to jest kurwa przychlast. Z Batmanami to samo też pierdoli na ryj.
Opublikowano 4 grudnia 20231 r 2 minuty temu, Faka napisał: Napisze mi ktoś, co ten giry w górę pierdoli o grafice stawiając śmiecia switcha wyżej od pc odnośnie Gothica?? Jaki to jest kurwa przychlast. Grafika na Switchu w grze typu Gothic II jest lepsza niż na PC z grafiką typu RTX 4090. Mam nadzieję, że wyjaśniłem i jest to zrozumiałe. Pozdrawiam
Opublikowano 4 grudnia 20231 r @Faka Czerwonym kółeczkiem zaznaczyłem gdzie trzeba patrzeć Podczas gdy na konsoli Nintendo Switch góry posiadają tekstury tak głupi kąkuterek nie jest w stanie sobie tego wyświetlić Rozumiem rozgoryczenie bo dosyć długo to był wasz EX ale czasy się zmieniają i teraz najlepsza wersja na Switchu
Opublikowano 4 grudnia 20231 r Siostro pacjent wydostał się z gabinetu. Wezwać ochronę jest niebezpieczny i uzbrojony w starego trupa ze starymi grami
Opublikowano 4 grudnia 20231 r No nie ma bo faktycznie kogoś normalnego interesują 20 letnie gry, które skończyli więcej razy niż ten typ ma minusów na koncie
Opublikowano 4 grudnia 20231 r Teraz, Dr.Czekolada napisał: No nie ma bo faktycznie kogoś normalnego interesują 20 letnie gry, które skończyli więcej razy niż ten typ ma minusów na koncie Nie interesuje cię gra, którą skończyłeś 223 razy? Nigdy się nie zastanawiałeś nad tym żeby ukończyć 224 raz?
Opublikowano 4 grudnia 20231 r Nie na tym gównie zniczu, nie Pora na Switcha 2 bo to puderowanie trupa przestało być smieszne lata temu.
Opublikowano 4 grudnia 20231 r Moim zdaniem warto zagrać dla większej ilości lilii wodnych Gothic Remake pewnie dopiero wyjdzie jak już Switch 2 będzie w łapkach Edytowane 4 grudnia 20231 r przez GearsUp