Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

Recenzja kogucika napawa optymizmem xD soulsy które przez 4 godziny są usypiaczem ale potem się rozkręcają!!1

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 622,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
1 minutę temu, Pupcio napisał:

Recenzja kogucika napawa optymizmem xD soulsy które przez 4 godziny są usypiaczem ale potem się rozkręcają!!1

Kogucika obejrzałem początek i podsumowanie, to jestem zaskoczony, że mu się spodobało, patrząc na jego upodobanie w kierunku do gier jednej tylko firmy na N. 

Opublikowano

Ronin crap którego nikt nie kupił

Stellar Beka średniak z generatora

FF nikt nie kupił, szoruje na dnie i bije rekordy popularności na samym dole w top100, SE będzie dorzucać grę do cyber mychy za 2zł :kekw:

Czyli stabilnie na dnie niebieskiego szamba.

Opublikowano
17 minut temu, ASX napisał:

Schizofrenię to mają goście którzy usilnie próbują samych siebie przekonać że przyzwoita gierka 8/10 to mesjasz czy jakaś gra generacji, którą wszyscy im zazdroszczą 

ostro o starfieldzie

Opublikowano
5 minut temu, Daddy napisał:

Ronin crap którego nikt nie kupił

W ogóle zapomniałem, że coś takiego wyszło. To będzie drugie z rzędu wielkie zwycięstwo Sony jeśli chodzi o gry:

• Spiderman 2 i Final Fantasy XVI jako największe rozczarowania roku 2023 na PSXE
  • Ronin jako tytuł najszybciej zapomniany przez graczy, pod tym względem bijąc na głowę dotychczasowego mistrza - Horizon (nomen omen) Forgotten West
Opublikowano

Gdyby ktoś jeszcze miał wątpliwości, że ten człowiek jest chory psychicznie.

image.thumb.jpeg.7712ea51f8d3b163c38d6f64ce6b62cf.jpeg

Opublikowano

paolo to zdrowy wariat. Chory psychicznie to jest daddy, ktory ciagle zakłamuje rzeczywistosc. Nawet w cw takie rzeczy sa pojebane.

Opublikowano

Nie no, beka po prostu. Była sobie taka gra jak Project Eve, zapowiadany kilka lat temu multiplatformowy slasher, a nagle przychodzi Sony, wykupuje wyłączność, robi z tego soulsy i jeszcze kończy się wynikiem na poziomie Grounded od 13 typów z Obsidian. To nie może nie śmieszyć. 

Opublikowano
21 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

W ogóle zapomniałem, że coś takiego wyszło. To będzie drugie z rzędu wielkie zwycięstwo Sony jeśli chodzi o gry:

• Spiderman 2 i Final Fantasy XVI jako największe rozczarowania roku 2023 na PSXE
  • Ronin jako tytuł najszybciej zapomniany przez graczy, pod tym względem bijąc na głowę dotychczasowego mistrza - Horizon (nomen omen) Forgotten West

Ronin powalczy z FF o tytuł najszybciej zapomnianej gry, nikt tego nie kupił, nikt o tym nie pisze, pacjentów z choroszczy jak shen i krycha nie bierze się pod uwagę :)

Nic dziwnego że SE i Tecmo płaczą w raportach finansowych o to że gry na plejkurwie 4.5 się nie sprzedają :jim:

Opublikowano

Z xboxem jest tak dobrze, ze boty jedyne o czym pisza to perełki z Sonki5 i czesciej ich mozna spotkac w dziale Sony niż microsoftu:niki:

image.thumb.jpeg.67e4095a4de2b95dd4d256d497a8163e.jpeg

Opublikowano

Na Xboxie się gra, a na PlayStation pierodoli o graniu. Przecież nikt nie będzie tracił czas na jakieś crapy o średniej gorszej od Starfielda.

ale jak mam być szczery to dobrze wam tak

Sami napompowaliście balonik o jakiś hitach 10/10 które to ciągle nawiedzają Sonkę, jakie to Microsoft robi crapy, bo ledwo co 85-89 na MC, a teraz okazuje się, że cały chuj dostajecie, ciągle jakieś rozczarowania i robicie z tych gier na wyłączność o średniej niższej niż crapy z Xboxa mesjaszy, bo przecież średnia się nie liczy.

Chuj Wam na kurwę klapy, jesteście najgorszym rakiem jaki spotkał gaming.

Opublikowano

To ile tam było ? Krychu 5 mln w 3 dni? Donek 10 baniek w dwa tygodnie?

Nie tak mówiliście?

Opublikowano

a o czym maja pisac? o grach z pomocy dla powodzian? jedynie harde boty i pracownicy ms robia sztuczny tłum w tematach xboxa

Opublikowano

Oj jak boli Stellar, zaraz się minusiki skończą pacjentowi choroszczy:)

Opublikowano
7 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

ale jak mam być szczery to dobrze wam tak

Sami napompowaliście balonik o jakiś hitach 10/10 które to ciągle nawiedzają Sonkę, jakie to Microsoft robi crapy, bo ledwo co 85-89 na MC, a teraz okazuje się, że cały chuj dostajecie, ciągle jakieś rozczarowania i robicie z tych gier na wyłączność o średniej niższej niż crapy z Xboxa mesjaszy, bo przecież średnia się nie liczy.

Chuj Wam na kurwę klapy, jesteście najgorszym rakiem jaki spotkał gaming.

Opublikowano

Paolo pisze jak jest, znowu w temacie gry 2-3 odklejone klapy będą lansować grę 7/10 na mesjasza i pisać głupoty :)

Ciekaw tylko czy ktoś kupi stellar beke czy skończy jak ronin i ff :jim:

3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

image.png.6fadbc482d2f00cae414cb0956347c97.png

wybitny tag team spierdolenia :banderas: 

Forumkowy major i kononowicz :jim:

Opublikowano

Trzeba pietnowac zjebow, co nie potrafia wytrzepac butow wychodzac z cw i robią smietnik w normalnych tematach i statusach.

Opublikowano

To akurat tobie i koledze rozi by się przydało. Ja się nabijałem z samych graczy, a nie gry, a CW potraficie robić takie, że uszy więdną. Także niech ci tam trzaska pysda aż miło guernica, widać tak wam zryło już banie zapijanie patostreamów energolkami i zakłamywanie nienajlepszej sytuacji Sony, aż reagujecie nerwowo na każde złe słowo. 

Opublikowano

Paolo gdy kolejna dobra gra wychodzi tylko na Sonke:

IMG_6498.gif?ex=662a8ba5&is=66293a25&hm=

Opublikowano

Koniec roku temat goty 2024 paolo di wezir- "no w tym roku znowu jakoś tak wyszło że oddałem głos na exa sony..."

Opublikowano

No i spoko, Stellarek okazuje się dobrą gierką, taka na poziomie Lies of P. 

Które było w Gamepassie na premierę