Opublikowano sobota o 10:555 dni 1 godzinę temu, łom napisał(a):Gadka z Konsolite. Najlepszy tekst 1:39 "ja wolę bardziej elokwentny poziom humoru" powiedział Konsolite który na Wciśnij Start udaje Scooby Doo Oj tam, oj tam, jaka publika taki humor XDCoś tam, coś tam Danger Zone ;)@łom czujny jak zawsze , link wrzucony , więc nie muszę się fatygować ;)Godzinę temu, Pix napisał(a):Ale tu Konsolka ładnie i składnie gada, aż dziwnie się słucha. Chyba robione na trzeźwo.PoGraduszki od kilku(nastu) odcinków bez wspomagania nagrywam(y) ;)Jak widać jeszcze mogę zaskoczyć i to nie jest moja ostateczna forma ;) Edytowane sobota o 10:585 dni przez Konsolite
Opublikowano sobota o 13:425 dni 2 godziny temu, Konsolite napisał(a):Oj tam, oj tam, jaka publika taki humor XDCoś tam, coś tam Danger Zone ;)@łom czujny jak zawsze , link wrzucony , więc nie muszę się fatygować ;)PoGraduszki od kilku(nastu) odcinków bez wspomagania nagrywam(y) ;)Jak widać jeszcze mogę zaskoczyć i to nie jest moja ostateczna forma ;)Jestem gotowy na redemption arc Konsolite. Porzucisz Guilty Gear i zaczniesz grać w indycze walking simy z głębokim przesłaniem o tym, że wszyscy powinniśmy się kochać i szanować
Opublikowano sobota o 14:515 dni Godzinę temu, Pix napisał(a):Jestem gotowy na redemption arc Konsolite. Porzucisz Guilty Gear i zaczniesz grać w indycze walking simy z głębokim przesłaniem o tym, że wszyscy powinniśmy się kochać i szanowaćTo się nigdy nie stanie, doskonale o tym wiemy ;)
Opublikowano środa o 17:351 dzień W dniu 9.05.2026 o 12:55, Konsolite napisał(a):Jak widać jeszcze mogę zaskoczyć i to nie jest moja ostateczna forma ;)Mnie zdziwiło, że zaczynałeś w PSX Fanie. Aż sprawdzę w swoich prywatnych zbiorach. :) Podobne miałem kiedy zobaczyłem Twoje nazwisko w pierwszym numerze zapomnianego już czasopisma "Gramy!" którego żywot trwał dość krótko, bo zaledwie cztery numery.
Opublikowano środa o 18:241 dzień 48 minut temu, mleko2099 napisał(a):Mnie zdziwiło, że zaczynałeś w PSX Fanie. Aż sprawdzę w swoich prywatnych zbiorach. Zaczynałem od Gier Komputerowych48 minut temu, mleko2099 napisał(a):Podobne miałem kiedy zobaczyłem Twoje nazwisko w pierwszym numerze zapomnianego już czasopisma "Gramy!" którego żywot trwał dość krótko, bo zaledwie cztery numery. Z GRAMY! to jest trochę "ciekawych" opowieści, po pierwszym numerze uznałem że to nie ma sensu ;)
Opublikowano środa o 18:471 dzień 4 minuty temu, Konsolite napisał(a):Zaczynałem od Gier KomputerowychW takim razie sorry, coś pomieszałem słuchając podcastu.8 minut temu, Konsolite napisał(a):Z GRAMY! to jest trochę "ciekawych" opowieści, po pierwszym numerze uznałem że to nie ma sensu ;)Gentlemen, you had my curiosity, but now you have my attention Cholera Roger kopsnij stronę albo dwie na "Konsolite Unchained"!Przy okazji, kiedy mówileś o "dziedziczeniu" kącików, przypomnialem sobie, że razem z kolegami żartowalismy o przejeciu magazynu przez tego "nowego" z kombat korner.) Edytowane środa o 19:281 dzień przez mleko2099
Opublikowano środa o 20:231 dzień 1 godzinę temu, mleko2099 napisał(a):W takim razie sorry, coś pomieszałem słuchając podcastu.Luzik, potato patrison, wydawnictwo to same ;)1 godzinę temu, mleko2099 napisał(a):Gentlemen, you had my curiosity, but now you have my attention Cholera Roger kopsnij stronę albo dwie na "Konsolite Unchained"!Nie wstrzymuję oddechu XD1 godzinę temu, mleko2099 napisał(a):Przy okazji, kiedy mówileś o "dziedziczeniu" kącików, przypomnialem sobie, że razem z kolegami żartowalismy o przejeciu magazynu przez tego "nowego" z kombat korner.);)Wtedy Kombat Korner i SS, teraz PSXE ;)
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. 15 minut temu, Piechota napisał(a):Z wielką przyjemnością ogłaszam, że... gram w grę!Mamy to, w końcu nadszedł TOMB MAJDER Swoją drogą jak tak dalej pójdzie to każdy miesiąc będziecie mieli zajęty przez jakąś serię. Kwiecień - Resident Evil, Maj - Tomb Raider, Październik - Silent Hill. Biorąc pod uwagę Twoją miłość do Yakuzy mam nadzieję, że kiedyś zrobisz jakąś serię odcinków poświęconą przygodom Kiryu. No i oczywiście czekam na powrót platformerów. I podobał mi się pomysł, żeby Residenty pojawiały się częściej niż raz w roku. I kolejne fatal frejmy. I więcej Kacpra Adamusa, skoro już ma trochę wolnego czasu. I więcej gier mojego życia. A czy nie byłoby fajnie zrobić Gry życia Adama Piechoty? I powiedzmy poprowadziłaby taki odcinek Asia, a ty byś się spowiadał? Słuchałbym. I zbliża się coraz szybciej odcinek trzysetny. Mam nadzieję, że wymyślicie coś fajnego. Chociaż z drugiej strony ostatnio wspominałeś, że chcesz odejść od numeracji? Wiem, za dużo chcę ;d
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Autor 1 godzinę temu, Pix napisał(a):Mamy to, w końcu nadszedł TOMB MAJDER Swoją drogą jak tak dalej pójdzie to każdy miesiąc będziecie mieli zajęty przez jakąś serię. Kwiecień - Resident Evil, Maj - Tomb Raider, Październik - Silent Hill.Biorąc pod uwagę Twoją miłość do Yakuzy mam nadzieję, że kiedyś zrobisz jakąś serię odcinków poświęconą przygodom Kiryu.No i oczywiście czekam na powrót platformerów.I podobał mi się pomysł, żeby Residenty pojawiały się częściej niż raz w roku.I kolejne fatal frejmy.I więcej Kacpra Adamusa, skoro już ma trochę wolnego czasu.I więcej gier mojego życia. A czy nie byłoby fajnie zrobić Gry życia Adama Piechoty? I powiedzmy poprowadziłaby taki odcinek Asia, a ty byś się spowiadał? Słuchałbym.I zbliża się coraz szybciej odcinek trzysetny. Mam nadzieję, że wymyślicie coś fajnego. Chociaż z drugiej strony ostatnio wspominałeś, że chcesz odejść od numeracji?Wiem, za dużo chcę ;dRany! To po kolei: jeden nowy odcinek o Yakuzie jest nagrany, chciałbym ich więcej. Trzy odcinki platformowe są nagrane. Na pewno jeden Resident jeszcze będzie w tym roku, ale najpewniej nie Nemesis (!). Fatal Frame II (pierwsza jego wersja) trafi do podcastu na wakacje. Z Kacprem powinniśmy nagrywać w przyszłym tygodniu. Nie mam chwilowo żadnych zaplanowanych nagrywek Gier mojego życia, a wydaje mi się, że cykl tak dobrze się słucha głównie przez to, jacy są goście. Na pewno kolejne nagrania się pojawią, ale najpierw chcielibyśmy jakoś rozprawić się z faktem czwartych urodzin podcastu :) trzysetny odcinek chętnie poświęciłbym filmowi „300”, by móc zatytułować odcinek „300. 300. Trzystu na trzysta” xDDzięki za poziom entuzjazmu! Fajnie mieć projekt, że otwartych i ciekawych możliwości jest więcej niż miejsc w kalendarzu publikacji.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. 2 godziny temu, Pix napisał(a):Mamy to, w końcu nadszedł TOMB MAJDER Swoją drogą jak tak dalej pójdzie to każdy miesiąc będziecie mieli zajęty przez jakąś serię. Kwiecień - Resident Evil, Maj - Tomb Raider, Październik - Silent Hill.Tomb MAJder