Opublikowano 9 sierpnia9 sie T8 po SF6 na EWC uświadomił mnie, ze białasy nie umieją grać w bijatyki. Zero białasów, skandal!T8 ogólnie dużo nudniej się oglądało, bo zawodnicy mieli charyzme deski do prasowania. W SF to chociaż trochę śmieszków się znajdzie i jakoś idzie znaleźć kogoś do kibicowania ,a tutaj to starcie koreańskich kujonów z dostawcami glovo.
Opublikowano 14 sierpnia14 sie Chciałem sobie zrobić platynę i zostało mi tylko wygrać mecz grupowy, walka z graczek i pokonać ducha innego gracza. Tylko te salony gdzie są te walki grupowe są jakby martwe a i walkę z innym graczem po za walką rankingową też chyba ciężko bez ustawki ogarnąć. Chyba, że ja miałem akurat pecha i trafiłem na jakieś godziny dla seniorów.
Opublikowano środa o 20:522 dni Tekkeniarze! Z(red.)akcji PSX Extreme miło poinformować, że 5 września w trakcie Extreme Party 2026, odbędzie się nie tylko turniej Tekken 5: Dark Resurrection organizowany przez Brzeską Scenę Gier Komputerowych, ale także oficjalne, ligowe zawody TEKKEN WORLD TOUR regionu Europa 2!