Skocz do zawartości

Reedycja #1, czyli Blast from the Past

Featured Replies

Opublikowano

Liczę na to , że kolejne numery również będą się pojawiac . jestem fanem opisów do gier i choćby po to bym je(kolejne numery) kupował żeby sobie oldschoolowo pograć w gry na ps1

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 53
  • Wyświetleń 9,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Na rynku właśnie ukazało się nowe czasopismo o grach wideo. Mamy ich już kilka, jeśli nie kilkanaście nawet. Czy jest wciąż miejsce na kolejne? Okaże się, choć wątpię. Póki co zajrzyjmy jednak do środ

• Witam Graczy.   Ja tu tylko coś zostawię.      "Wiesz wtedy była trochę inna technologia pamiętam, że ktoś woził numery do drukarni bezpośrednio. kiedyś Ściera dał mi stare p

• Przyszedł też do mnie i cieszę się że brakuje mi tylko nru 2 bo jakość tego wydania to porażka. Okładka już w 0 była średnia, tutaj jest jeszcze gorsza, nie dość że cienka to zostają odciski palców. S

Opublikowano
W dniu 29.10.2022 o 13:07, Shen napisał:

Kto da nizej?

20221029_130614.thumb.jpg.9e7bb8c30fe42cd826ccb85f8317362a.jpg

Fajna cyferka :) ja mam nr 1353 xd

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kolejnych reedycji już nie będzie :( 

Szkoda, bo wcześniej pisałem z Rogerem i były inne plany, miało być wydane chyba pierwsze 10 numerów. Chociaż to za dużo syzyfowej pracy - a i tak efekt nie byłby zadowalający. Domyślam się, bo prostu nowsze numery miały bardziej kolorowy szablon, więcej teł, a to ciężko "poprawić". 

NO ALE JEST TEŻ PLUS:

"w planach są specjalne wydawnictwa poświęcone konsolom (PS2, Sega Saturn)"

Także gites.

Opublikowano

Chętnie powitałbym taki numer the best of. Legendarne gry, legendarne recki, legendarne teksty. Nawet niech ma i 200 stron