Opublikowano 22 grudnia 20222 l Liczę na to , że kolejne numery również będą się pojawiac . jestem fanem opisów do gier i choćby po to bym je(kolejne numery) kupował żeby sobie oldschoolowo pograć w gry na ps1
Opublikowano 3 stycznia 20232 l W dniu 29.10.2022 o 13:07, Shen napisał: Kto da nizej? Fajna cyferka ja mam nr 1353 xd
Opublikowano 16 stycznia 20232 l Kolejnych reedycji już nie będzie Szkoda, bo wcześniej pisałem z Rogerem i były inne plany, miało być wydane chyba pierwsze 10 numerów. Chociaż to za dużo syzyfowej pracy - a i tak efekt nie byłby zadowalający. Domyślam się, bo prostu nowsze numery miały bardziej kolorowy szablon, więcej teł, a to ciężko "poprawić". NO ALE JEST TEŻ PLUS: "w planach są specjalne wydawnictwa poświęcone konsolom (PS2, Sega Saturn)" Także gites.
Opublikowano 19 stycznia 20232 l Chętnie powitałbym taki numer the best of. Legendarne gry, legendarne recki, legendarne teksty. Nawet niech ma i 200 stron