Nightmare Creatures 3 Opublikowano 22 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2022 Liczę na to , że kolejne numery również będą się pojawiac . jestem fanem opisów do gier i choćby po to bym je(kolejne numery) kupował żeby sobie oldschoolowo pograć w gry na ps1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Locust 1 Opublikowano 3 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2023 W dniu 29.10.2022 o 13:07, Shen napisał: Kto da nizej? Fajna cyferka ja mam nr 1353 xd Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 16 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2023 Kolejnych reedycji już nie będzie Szkoda, bo wcześniej pisałem z Rogerem i były inne plany, miało być wydane chyba pierwsze 10 numerów. Chociaż to za dużo syzyfowej pracy - a i tak efekt nie byłby zadowalający. Domyślam się, bo prostu nowsze numery miały bardziej kolorowy szablon, więcej teł, a to ciężko "poprawić". NO ALE JEST TEŻ PLUS: "w planach są specjalne wydawnictwa poświęcone konsolom (PS2, Sega Saturn)" Także gites. Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 028 Opublikowano 19 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2023 Chętnie powitałbym taki numer the best of. Legendarne gry, legendarne recki, legendarne teksty. Nawet niech ma i 200 stron 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi