Homelander 1970 Posted January 11, 2023 Share Posted January 11, 2023 Na początku to była guzik warta ciekawostka, ale przyznam, że oferta robi się coraz ciekawsza. Fantastyczne Into the Breach, Immortality, Oxenfree, Reigns Three Kindgoms, Twelve Minutes, TMNT Shredders Revenge - to są bardzo bardzo dobre gry w które zdecydowanie warto pograć. Korzystacie? Coś polecacie? Quote Link to comment
Bzduras 12053 Posted January 11, 2023 Share Posted January 11, 2023 52 minuty temu, Homelander napisał: Korzystacie? Jeśli będzie dostępne gdzieś indziej niż na mobilkach to może, może. Quote Link to comment
Homelander 1970 Posted January 11, 2023 Author Share Posted January 11, 2023 41 minutes ago, Bzduras said: Jeśli będzie dostępne gdzieś indziej niż na mobilkach to może, może. Akurat we wszystkie te gry (poza żółwiami) na telefonie gra się super. Polecam zwłaszcza Into the Breach, w mojej opinii gra 10/10. Cudne połączenie rogalika, turówki i gry logicznej 1 Quote Link to comment
Cedric 1313 Posted January 11, 2023 Share Posted January 11, 2023 (edited) Into The Breach na telefonie to złoto i zło jednocześnie. Jakąś chorą liczbę godzin na to przepuściłem. W Netflix Games jest też świetny Kentucky Road Zero tak btw. Polecam też ogarnąć świetne "Poinpy" od autorów "Downwell". Edited January 11, 2023 by Cedric Quote Link to comment
Sven Froost 474 Posted January 14, 2023 Share Posted January 14, 2023 Zdecydowanie polecam Spiritfarer Nie wiem kiedy ja dodali ale z calego serca polecam, swietna i relaksujaca gra 1 Quote Link to comment
Gregorius 476 Posted January 15, 2023 Share Posted January 15, 2023 Valiant Hearts: Coming Home wychodzi na wiosnę i będzie exem na Netflixa. 1 Quote Link to comment
Homelander 1970 Posted January 25, 2023 Author Share Posted January 25, 2023 (edited) Wychodzi 31go stycznia. Aż sobie zainstalowałem jedynkę na iphonie żeby sobie odświeżyć po tych latach edit. znaczy zrobiłbym to gdyby gra była jeszcze dostępna. Zainstalowałem ja z pobranych, ale już reszty epizodów się nie da. Jebany Ubisoft, jakby nie dość było powodów żeby nienawidzieć tej jebanej firmy Edited January 25, 2023 by Homelander Quote Link to comment
Ukukuki 6705 Posted January 25, 2023 Share Posted January 25, 2023 Akurat to jest wina Apple które każe sobie płacić za dostępność aplikacji. Jeśli coś jest niepopularne to po co to opłacać. Dla strat? Quote Link to comment
Homelander 1970 Posted January 26, 2023 Author Share Posted January 26, 2023 Ale zbiegiem okoliczności tylko gry Ubi znikaja. I to naprawdę dobre. Might and Magic Clash of Heroes, Heroesy 3, Valiant Hearts. I pewnie wiele innych Quote Link to comment
karmaster 359 Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 Sprawdzał już ktoś tego Valiant Hearts nowego Jakies pierwsze wrażenia forumkowych ekspertów by sie przydały, bo nie wiem czy warto odpalać czy strata czasu Quote Link to comment
Recommended Posts