Opublikowano niedziela o 20:511 dzień Dobra przekonałeś, widzę tam jeszcze z 2 pozycje minimum do sprawdzenia, to wjade jak skoncze drugi sezon gliny.
Opublikowano niedziela o 20:521 dzień 14 minut temu, Shen napisał(a):Od czasu Watahy chyba nic wartego uwagi u nas nie nakrecili.Dzięki za przypomnienie. Skończyłem dawno temu na pierwszym sezonie, ale nie pamiętam kompletnie nic. Są tam jakieś mocne tematy / śledztwo? Czy raczej coś w stylu handel bronią i przemyt, i na tym koniec?Kojarzę, że Rojst (sezon pierwszy) całkiem nieźle mi wszedł, ale skończył się klasycznie jakąś z dupy wyjęta strzelaniną w lesie, zupełnie nie pasującą do całości.
Opublikowano niedziela o 21:021 dzień 9 minut temu, Uzytnik30 napisał(a): Czy raczej coś w stylu handel bronią i przemyt, i na tym koniec?No raczej te klimaty, to jest o straży granicznej.
Opublikowano niedziela o 21:161 dzień Czaję, myślałem, że może w kolejnych sezonach jest coś odrębnego od tej tematyki.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. W dniu 14.09.2025 o 08:15, Uzytnik30 napisał(a):Chciałbym, aby trzeci sezon utrzymał taki poziom, ale no… obawiam się, że skręci to wszystko w kino sensacyjne aniżeli kryminał z prawdziwego zdarzenia.Ale czemu te obawy? Scenariusz napisał ten sam czlowiek co poprzednie 2 sezony, reżyser ten sam (+Jabłoński, ktory byl tez producentem). Ja tam jestem dobrej myśli.Szkoda tylko ze podobno ma to byc krotkie, gdzies mi mignela plota o 6 odcinkach tylko.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 28 minut temu, LeifErikson napisał(a):Ale czemu te obawy? Scenariusz napisał ten sam czlowiek co poprzednie 2 sezony, reżyser ten sam (+Jabłoński, ktory byl tez producentem). Ja tam jestem dobrej myśli.Szkoda tylko ze podobno ma to byc krotkie, gdzies mi mignela plota o 6 odcinkach tylko.Po prostu różnie jest z tymi powrotami po latach, ale kto wie, może w tych sześciu odcinkach zadzieje się magia.